Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Krvarenje nakon pobacaja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

crvenkapica, to znači da je sve obavljeno kako treba i da si očiščena kako treba. Sad možeš očekivati kroz četrdesetak dana da dobiješ mengu. Ako dobiješ puno prije, npr za par dana naglo i jako trk na hitnu. Nadam se da češ bar toga biti pošteđena. pusa drži se

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sve to krvarenje valjda zavisi od zene do zene,meni eto ne prestaje(ali je razlicito i kolicinski i po bojama)od 24.2 s tim da sam imala tri operativna zahvata poslije poroda(pobacaja),ali bas s toga sto sam prosla kalvariju koju srecom rijetke prolaze dosta sam upucena u to(mojim propitkivanjem doktora).Po njihovom strucnom misljenju smatra se normalno sve krvarenje unutar 14dana,a sve preko toga bi svakako trebala posijetiti svog ginekologa ili jos bolje bolnicu u kojoj se pobacaj dogodio(ja sam zivi primjer da su me u drugoj bolnici odbili pregledati).Bez obzira do tog 14dana stalo krvarenje ili ne,moj dobronamjeran savijet ti je da odes na pregled(meni su radili vaginalni UZV) i tek nakon toga ces biti sigurna da li su te dobro ocistili ili ne.Crvenkapice poslusaj me i bit ces mirnija kad ti potvrde da je sve u redu.Pozz.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •