Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Krvarenje nakon pobacaja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ne, pogotovo ako temp poraste. Idi doktoru!

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

imala sam kiretažu u četvrtak, 20. 3. slabašno krvarim, imam kao neke menstrualne bolove i jaku bol u donjem dijelu leđa. ono što mi je čudno je da me i dalje cice jako bole, imam feeling kao da se pune mlijekom . prestala sam dojiti prije cca 4 mjeseca, ali još imam malo mlijeka. jel to možda zato? ono cicke me bole i osjetljive su kao da sam i dalje T...i često mokrim i dalje i jako mi se spava... je imala koja od vas slične boljke?
    naručena sam za 2 tj. opet na pregled, nadam se da je sve dobro obavljneo i da nije nekaj ostalo...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    imala sam kiretažu u četvrtak, 20. 3. slabašno krvarim, imam kao neke menstrualne bolove i jaku bol u donjem dijelu leđa. ono što mi je čudno je da me i dalje cice jako bole, imam feeling kao da se pune mlijekom . prestala sam dojiti prije cca 4 mjeseca, ali još imam malo mlijeka. jel to možda zato? ono cicke me bole i osjetljive su kao da sam i dalje T...i često mokrim i dalje i jako mi se spava... je imala koja od vas slične boljke?
    naručena sam za 2 tj. opet na pregled, nadam se da je sve dobro obavljneo i da nije nekaj ostalo...
    Mislim da ovo sto navodis nakon kiretaze ne bi trebalo biti u velikoj mjeri, ali maternica se mora vratiti na prijasnju velicinu.A bolovi u cickama bi mogli trajati par dana jer ipak je bio pokrenut neki proces proizvodnje.Meni je mlijeko krenulo nakon 3 dana, pustila bih svakih par sati mlaz i nakon 5 dana samo stalo.Daj organizmu malo vremena da se oporavi.Drzi se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •