Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Škola plivanja za djecu

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Škola plivanja za djecu

Trebamo ići na plivanje iz zdravstvenih razloga i željela bih pronaći školu koja pruža mogućnost da dok dijete pliva organizirano i mama može plivati (da ne dangubim još i tu). Zanima me mogu li 7-godišnje i 4-godišnje dijete biti u istoj grupi škole plivanja i je li uredno, čisto, dobro, koliko to košta, kojih ima termina... koliko treba djeci da nauče plivati i da onda mogu s roditeljima plivati u bazenu bez te škole!

Hvala na svim informacijama!

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Znam da ima nešto za klince na Utrinskom bazenu i da su roditelji s njima u bazenu, ali detalje najbolje pogledaj na njihovoj int. stranici ili ih nazovi.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo išli...
    Ima u Domu sportova al mama mora čubiti vani, a ne kupati se
    I košta dosta, i termini se (što je bliže ljeto) teže dobivaju, traje 14 dana, tj. 2x5 dana (svaki dan!), a ako nekom djetetu treba još - doplati se još i još i još...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vidiš a kad je moja mala išla u Dom sportova prošlo ljeto bila s tatom na kupanju, jer svi ispod 5 godina moraju imat pratnju, treba svakak pitat za dobne granice

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    vidiš a kad je moja mala išla u Dom sportova prošlo ljeto bila s tatom na kupanju, jer svi ispod 5 godina moraju imat pratnju, treba svakak pitat za dobne granice
    Eh da, zaboravila sam napomenut da smo mi bili onda 6 g., tj. 1. razred (prije 10 let) Uglavnom, radije bih se i ja kupala nego čubila u kafiću i po 5x čitala isti članak u novinama...
    Posljednje uređivanje od winnerica : 12.03.2012. at 08:51

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    ... koliko treba djeci da nauče plivati i da onda mogu s roditeljima plivati u bazenu bez te škole!
    svake godine idemo na more 5-7 dana
    ovo ljeto smo bili dva tjedna (punih 14 dana) na moru kod kumova...E. 5g je proplivala nakon 7 dana! sada povremeno odemo u Tuhelj i pliva bez problema!
    dakle, ono što ti hoću reći, škola ti nije niti potrebna! kako vidim želiš da ti i klinci zajedno plivate, onda ih i ti možeš naučiti

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Boxica, hvala ti na iskustvu, - slično je kod nas, malecki je proplivao, ali mora u školu zbog korektivnih razloga, po uputi liječnika... pretpostavljam da ako proplivaju sami koriste mišiće svakako, a njemu treba ispravno plivanje da ciljano ojača muskulaturu... pa mama ima još jedan dnevni posao I kad ga već imam, da odaberem dobru školu, gdje može ić i mala, i gdje i ja mogu plivati... a nema boljeg mjesta od Rode za provjerenu informaciju

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Boxica, hvala ti na iskustvu, - slično je kod nas, malecki je proplivao, ali mora u školu zbog korektivnih razloga, po uputi liječnika... pretpostavljam da ako proplivaju sami koriste mišiće svakako, a njemu treba ispravno plivanje da ciljano ojača muskulaturu... pa mama ima još jedan dnevni posao I kad ga već imam, da odaberem dobru školu, gdje može ić i mala, i gdje i ja mogu plivati... a nema boljeg mjesta od Rode za provjerenu informaciju
    iskreno neznam hoće li ti uspjeti sve to iskombinirati...
    mi smo prije dvije godine išli sa malom na Mladost...klinci su bili podijeljeni po grupama po godištima (znači to bi vjerojatno uspjela), ali u to isto vrijeme su u svim bazenima bili organizirani treninzi tako da niti jedna pruga nije bila građanstvo...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

http://aquaeduca.hr/programi/skola-plivanja.html

24.3. su Dani otvorenih vrata pa se može pogledati sve programe. Pogledaj njihovu stranicu na Face-u.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj stariji ide na plivanje na mladost, prije je isao u dom sportova. buduci da djeca koja nisu dobri plivaci idu u mali bazen, nisam sigurna da je ikako izvedivo da plivas s njima, nisam nigdje cula za tu opciju.

ono sto mozes, a sto je jedno vrijeme radio mm, je da das dijete u skolu plivanja na mladost na mali bazen, i dok su oni tamo ti plivas 45 min u velikom bazenu koji je za to vrijeme otvoren za gradjanstvo.

mom sinu je trebalo cca 2 mjeseca da na malom bazenu nauci plivati, imao je tada taman navrsenih 5 godina, s tim da je isao 1x tjedno po 2 sata (to je bilo u domu sportova). pod 'plivati' mislim na odrzavanje na povrsini i psece plivanje, da bi naucio prave stilove treba ipak ici duze u skolu plivanja (na mladosti, gdje ide sad, od pocetka uce pravilno plivati prsno, ledjno i kraul, skakati na glavu, imaju i one plutace)

ja sam jako zadovoljna s mladosti (ide od jeseni). vidim ogroman napredak, vec sad pliva bolje od mene

sto se tice kombinacije dijete od 4 i dijete od 7 godina, mislim da nema problema ako oboje idu u nizu grupu, tj oboje idu u pocetnu skolu plivanja.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

acquaeduca je mrak.ali mislim da je njihov bazen premali.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bebe vidre. utrine il sava.
    mozda bi prosao i sedmogodisnjak.
    3xtjedno 350kn za 1 roditelja i 1 dijete.
    mi smo isli prvo na bebe ribe, pa na bebe vidre. proslu zimu smo prestali jer nam je bilo previse (narocito njoj) a tamo se vise brckalo nego plivalo i primjetili smo da je za nju bilo kontraproduktivno jer je znala plivati, trebala joj je samo tehnika, a uz ekipu koja se vise zeza nije htjela "raditi".

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Negdje sam već pitala o ovome.

Ajmo ovako....da sad ne tražim gubim se u kontaktima i školama... Krenuli bi na plivanje možda na jesen (dijete 5 godina) i ako bi mu dobro išlo i ako bi se htio baviti plivanjem, nastavili bi kao sportskom aktivnošću.

Gdje krenuti?

Hvala

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Utrina i Mladost?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zar nitko?

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Utrine - plivacki klub Dupin - odlicni su ..

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Negdje sam već pitala o ovome.

Ajmo ovako....da sad ne tražim gubim se u kontaktima i školama... Krenuli bi na plivanje možda na jesen (dijete 5 godina) i ako bi mu dobro išlo i ako bi se htio baviti plivanjem, nastavili bi kao sportskom aktivnošću.

Gdje krenuti?

Hvala
    Dom sportova, plivački klub "Mladost"
    Treninzi su pon/sri/pet ili uto/cet/sub u 17 ili 18h (sub ujutro)

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Edit: plivački klub "Medveščak"

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Utrine - plivacki klub Dupin - odlicni su ..
    potpisujem

bili smo kod njih i na obuci plivanja i sad smo u maloj školi plivanja
    treninzi su jednom tjedno što nije neki presing za klinca u ovoj ranijoj dobi kad se još ne bave natjecanjima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

dali netko ima iskustva sa školom plivanja u Aquapark Adamovec?

htjela bi malog upisati na plivanje, a nigdje ne nalazim kakva su iskustva.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Molim roditelje cija djeca su isla i idu u skolu plivanja za par savjeta.
    Moj djecak od nepune 3 godine krece u skolu plivanja. Jos uvijek nismo do kraja istrenirali odlazak na wc. Cesce mu "pobjegne" nego da to uspjesno obavi. Pogotovo bi moglo biti toga u bazenu jer je sad na moru normalno piskio u more. Jos smo proslu zimu za bazen stavljali pelenu za kupanje i to ga je jako zivciralo i stalno je skidao. Ne bi htjela da tako bude na skoli plivanja pa sam mislila kupiti neoprenske gacice. Kakva su vasa iskustva? Gdje ste kupili i po kojoj cijeni?
    Druga stvar je kapa za plivanje. Znam da se dosta tesko navlace na glavu pa se bojim da bi i tu moglo biti problema. Jel postoje neke koje se lakse stave? Kakvu su vasa djeca nosila? Hvala!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi na Utrinama nismo trebali kapu, ali mi imamo jako kratku kosu.
    Cure su imale kape.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Mi krecemo u Educarenu. Rekli su da treba kapa, a ne znam dal cemo i u praksi morati nositi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •