-
izgubljen macak /grad Krk
ocajni smo.
nocas nam je Mr.White smugnuo kroz otvoren prozor van. U zivotu nije bio vani i jos je sa nama na godisnjem na potpuno nepoznatom mjestu.
Poljepili smo plakate, objavili na lokalnom radiju, ispitali susjedstvo, pretrazili sve ( jos trazimo naravno) . Osim toga ima i ogrlicu sa podacima - ali nitko se nejavlja 
Potpuno je bijeli, izrazito pitom i mazan. Nemoguce ga je ne primjetiti jer je stvarno poseban .
Odlutao je iz Zadarske ulice na otoku Krku u gradu Krku.
Pliz cure i decki sa Krka- pomagajte !
-
Osoblje foruma
nije kastriran? da nije za nekom macom smugnuo?
-
Nisam u Krku, ipak sam malo dalje, no želim te utješiti da mačke imaju jako razvijen instinkt povratka svojim ljudima
Vjerojatno je jedva dočekao slobodu i uživa. Nadam se da će se nakon jednog dana lunjanja, sretno ( naročito ako je našao curu ) vratiti kući. Javi novosti, molim te, jer sad i ja brinem.
-
joj joj anatom - i ja bih te htjela utješiti, ali ne mogu, mi smo imali isti slučaj prošlo ljeto, i nije dobro završilo. Mada uznam puno priča sa sretnim krajem.
ako nikada nije bio vani, onda je velika vjerojatnost da je uplašen i da se negdje skriva
-
Osoblje foruma
Prema iskustvu izgubljenih macaka po gradu ovdje, pogotovo onih koje ne izlaze van, obicno su u krugu od ponesto metara od kuce, zavucene u neku rupu. Cekaju da ih se nadje i cesto se ne zele pribliziti cak ni vlasniku. Ostavite mu hranu i cekajte ga.
Zapravo se nadam da ste ga vec nasli!
-
kasnim sa javljanjem novosti:
Mr.White se ponoci sam usetao u kucu, mrtav- hladan. Izbivao je gotovo 24 sata i priustio nam toliko stresa ali i srece kada se pojavio ziv i zdrav ( samo malo prljaviji i ofucan ).
Hvala svima na pomoci. Nasa prica je ipak imala sretan zavrsetak
-
Tako je! Mačke su pametne životinje. Ubuduće mu dajte malo slobode i povjerenja
PS Cijeli dan čekam da javite sretnu vijest.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 28.08.2015. at 23:40
-
-
Jooj, kako mi je drago
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma