Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Test pokazao jednu crtu normalnu drugu blijedu! iskustva??? MOLIM VAS

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno Test pokazao jednu crtu normalnu drugu blijedu! iskustva??? MOLIM VAS

Nova sam ovdje i neznam jeli ima jos koja ovakva tema ali mi je malo hitno pa da vam objasnim - Evo ovako napravila sam test chronolab onaj najobnicniji ...s crvenim crtama... iako mi menstruacija treba doci za par dana, decko me nagovorio da odem kupiti da ima neki osijecaj da sam mu ja cudna i napravila sam ga, medutim pogledala sam nakon 2 min vidim jednu crtu.. i racunam nista i vratim se nakon nekog vremena idem ja njega baciti kad vidim jos jednu jako blijeeeduuu crtu ali vidljivu, posto je sutra neradni dan, nemogu ici kupiti jos jedan nego tek u ponedjeljak..i da imam neku mucninu ali racunam da mi je to od prehlade ali uopce nemam teka nemogu nista jesti cak sam i smrsavila, ali znam da nije na psihickoj bazi jer nisam sumnjala na trudnocu niti sam bas planirala ali svejedno bi bila jako jako sretna jako sam nestrpljiva pa bi vam bila jako zahvalna ako bi mogle podijeliti iskustva samnom!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

test se mora očitati u vremenu koje je navedeno na njemu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

no uglavnom, ponovi ga
    možda najbolje po izostanku menstruacije
    ja ti želim da je u pitanju trudnoća pošto vidim da se veseliš, sretno

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

crtica koliko god blijeda bila je znak povišene beta HCG (trudnoće, makar biokemijske).
    jedino postoji mogućnost da si ju zamijenila sa tzv. evaporation line (googlaj) i zato proizvođači i stavljaju ove upute kako kaže ZO, očitati u vremenu koje je naznačeno na testu.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam radila test 9 poslje transfera. Znači trebala sam dobiti tek za par dana. Kontrolna crtica se pokazala odmah, ali ona druga tek nakon možda pola sata.
    Ja sam bila trudna, ali nosim blizance tako da je beta tada sigurno bila povišena.
    U ponedjeljak ponovi test to ti je najsigurnije.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja druga crtica je bila tako svijetla da se trebalo zbilja dobro zagledati da bi se skuzilo da je tamo. Ali bila je i uskoro je i bebica tu.

neve86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

meni je isto jedna crtica bila dosta blijeđa i kraća od druge, izgledalaje kao točkica...ništa, trk po drugi test i javi nam!!! Sretno!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je bio isto tako radila sam ga 2 dana prije nego sam trebala dobiti i već kad sam htjela baciti test nakon cca 10min pojavila se jaaaako blijeda crtica, jedva vidljiva, za dva dana sam ponovila test i već je bila crtetina , a za 9mjeseci je došla loptica .

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Takva ista moja jaaaakoo blijeda "crtica" upravo skakuče po kuhinji i dogovara izlazak u kino s frendom !!! Sretno!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imala sam blijedu crtu i dobila mengu. No sljedeći ciklus , eno je ima dva tjedna i mirno spava.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hehe aaa jeste me razveselile cure hvala vam puno na odgovorima!!!! taj osjecaj kad sam ugledala tu drugu crtu je bio neopisiv nisam se nadala ali takva sreca me obuzela ) nemoze se opisati... ponovit cu test u ponedjeljak pa vam javim jesam li trudna! nadam se da jesam,vjerovatno ce biti razocaravajuce ako vidim jednu crticu ali drzite mi fige hvala vam jos jednom od srca na odgovorima

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hi , hi! Ja sam nakon što se nije niš pojavilo na štapiću otišla dalje spavati. Nakon cca 1h vidjela sam bljedu drugu crticu i nisam se previše nadala, ali sumnja je bila tu da je to to! I bilo je. Sad "druga bljeda crtica" spava nakon ručka!
    Držim fige da se ponovi u ponedjeljak. Ja sam tek 6 dana poslje išla vadit betu. I bila je 176 .

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

23 godine pardon, krivo sam stisnula

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

uglavnom napisala sam da se nadam najboljemu ali da se ne zelim previse veseliti ...ali po ovome sto ste napisale moguce da jesam zafrkava me jos nesto nova sam ovdje pa eto..imam 23 godine bila bi onda mlada mama hvala na odgovorima

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mene blijeda crta nikad nije prevarila...i evo imam dva sinčića, jednog od 4 god drugog starog 14 dana )) sretno..... i ja sam prvo rodila s 23. lijepo je bit mlada mama!!! držim fige

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    tzv. evaporation line (googlaj) i zato proizvođači i stavljaju ove upute kako kaže ZO, očitati u vremenu koje je naznačeno na testu.
    ja sam to jednom vidjela
    sad se ne sjećam koliko je vremena prošlo od tesitaranja, tj. u kojem vremenskom roku...
    al znam da mi je bilo full čudno
    imala sam dojam da je test ravan, suh (dok je još ne korišten), a onda kad ga iskoristiš, da se ta crtica ulegne od tekućine...i u biti nema trudnoće...
    ipak, ta crta mi je bila totalni SF i nisam znala da imaju i naziv za to

neve86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jesi napravila novi test?? Javi nam....!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nisam jos isla, evo sad sam nesto radila, pa cu otici po neki bolji test koji se moze i popodne... pa vam odma javim curke! uzbudena sam skroz, drzite mi fige!!!!!! <3

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Samo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala vam drage moje na podrsci ali je pokazalo minus nazalost, kupila sam od plive onaj test intimplus i napravila i nista....a bas sam se bila radovala, ocito mi je vrime da se bacimo na pravljenje bebe ....jer sam skuzila da me ovo bas dosta rastuzilo .... tnx jos jednom

neve86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

a joooj....ajde nadam se da će ti se štoprije želja ostvariti...!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

žao mi je, sretno dalje ~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

a nadam se i ja, svi mi govore rano ti je ovo ono...ali ja bi bas htjela bebaca, jako. Mislim najbitnije je da slusam samu sebe,jer se ja osjecam spremno!
    hvala sto ste bile tu stvarno ste sve divne cujemo se sigurno jos

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sunce držim fige, lijepo je biti mlada mama - ne boj se (i ja sam prvo rodila sa nepune 22 g. ).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Držim fige da bude beba što prije i samo da ti nekaj velim.

Nemoj trošiti puno para na skupe testove.
    Ja sam radila test, neki najjeftiniji, za 16 kn, u 13 h i pokazao je dvije crte.
    Ak si trudna, test će to pokazati ma kakav god bio.

I želim ti što prije jedan plusić!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvalaaaa na podrsci ))) bas sam sad otvorila novu temu s planiranjem nove trudnoce, i odlucila sam se na bebaca mislim da je to nesto najlipse na svitu biti mama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •