Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 81 od 81

Tema: Hitno trebamo privatni vrtić!

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mitovski, jesi zvala letece medvjedice? Ne mogu vjerovati da vas ne bi primili! Ako hoces, mogu ja porazgovarati sa upraviteljicom. Posalji mi pp ako hoces.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ali sva sreća da je lepše vreme,pa ćei bolesti valjda bit manje.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mitovski,imaš pp

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, što rade drugi ljudi koji nemaju baka servise kad im se djeca razbole, a rade kod privatnika i ne mogu si priuštiti svako malo 10 dana bolovanja? Stvarno me zanima?
    evo kako sam u potrazi za poslom, stalno visim na kojekakvim stranicama gdje su oglasi za poslove i svako malo obitelji traže osobu koja će im svaki dan uzimati dijete iz vrtića pa ga čuvati od 15-17 (po potrebi duže) i obavezno u slučaju bolesti! iz razgovora sa frendicama sam doznala da x puta one za to imaju neku stariju susjedu koja je doma bez posla/u penziji (prva dva-tri dana su one doma s djetetom), ali onda nastavlja susjeda/teta

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    evo kako sam u potrazi za poslom, stalno visim na kojekakvim stranicama gdje su oglasi za poslove i svako malo obitelji traže osobu koja će im svaki dan uzimati dijete iz vrtića pa ga čuvati od 15-17 (po potrebi duže) i obavezno u slučaju bolesti! iz razgovora sa frendicama sam doznala da x puta one za to imaju neku stariju susjedu koja je doma bez posla/u penziji (prva dva-tri dana su one doma s djetetom), ali onda nastavlja susjeda/teta
    Potpis!

Ovo smo mi imali. Dečki su išli u vrtić, ALI morali smo imati i osobu koja bi ih pričuvala u slučaju bolesti ili ako mi ne bi stigli na vrijeme doma. Naplaćali smo se i napatili, ali jednostavno nije išlo drugačije. Mala djeca u vrtiću neizbježno su tu i tamo bolesna, pa treba imati alternativu. A da nisam dobila mjesto za njih u vrtiću, bome bi morala tražiti nekoga da ih čuva cijelo vrijeme. Nije bilo ni zabavno ni ugodno, ali preživjeli smo.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kako svaki dan idem vlakom na posao, iz vlaka sam u Aleji bolognie vidjela oglas na jednoj privatnoj kući uz cestu na kojem piše da se vrši upis djece u vrtić...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je tri puta kretala na adaptaciju (vidim da je rođena kad i tvoje dijete)
    svaki put se razboljela nakon 3-4 dana
    ide evo već treći mjesec, najduži period je bio 13 dana bez bolesti

dakle, ako ste se tek zaposlili, zasigurno nećete moći uzimati odmah bolovanje, i ja mislim da morate uz vrtić tražiti nekoga za ovakve nepredvidljive situacije
    znam da je teško plaćati, ali posao je dugoročan, dječje bolesti na svu sreću se kod najvećeg broja djece smanjuju s vremenom provedenim u vrtiću

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mitovski, nisu sva djeca toliko bolesna. Moj je krenuo u vrtic u 10 mjesecu i do sada je kuc kuc samo jednom imao nekakvu temperaturicu. Meni se cini da je to zato jer nasem vrticu je dosta roditelja gdje majke ne rade i gdje su bake na raspolaganju , pa cim djeca pokazu znakove bolesti ostanu doma i tako ne predstavljaju izvor zaraze za druge.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mitovski, šta se desilo? Jeste krenuli u vrtić?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i jel hoda????

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zaboravih napisati da je nažalost prilika za posao propala, a mi se rastrčali kao ludi za vrtićem, mislim nije propala zbog vrtića.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam svojedobno zvala dv milana sachsa,folnegovićevo,dv vrbik, većinu u centru, različak mlinovi i svi su mi htjeli izaći u susret radi slične situacije.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

http://www.kindiezg.com/info.html

www.srceko.com/ (taj je skup)

različak u centru često ima mjesta.

i privatni broj na PP ti šaljem.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ah,sad tek vidim da ništa.žao mi je!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nemam baš puno vremena, ali velika je vjerojatnost da ćemo i mi morati u vrtić...

Ne živimo u Zagrebu i pretpostavljam da u gradski ne možemo niti jedan upasti.

Kakve su cijene privatnih? Trebat' će nam na području centra, molim preporuke, cijene, gdje ići gdje ne?

I ne razumijem ove liste na stranicama grada Zagreba (popis slobodnih mjesta u privatnim i gradskim vrtićima)
    za koga su ta mjesta slobodna?

Hvala, može i na PP!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    N

Moze svako djete ici u vrtic grada ZGB-a ali placa ekonomsku cijenu od 1900 kn. Neka od satelit mjesta ZGB imaju subvencije i za ZGB vrtice koja je jednaka subvenciji u tom mjestu satelitu. Provjeriti da li vase mjesto ima subvenciju i za zgb vrtice mozete u svom mjestu u uredu za odgoj i obrazovanje ili pak se moze nazvati gradski ured zgb-a i pitati njih.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da, postoji subvencija, još ne znam kolika...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bitno je da oba gradska ureda imaju potpisan ugovor, prvojeri u svom gradskom uredu.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam baš puno vremena, ali velika je vjerojatnost da ćemo i mi morati u vrtić...

Kakve su cijene privatnih? Trebat' će nam na području centra, molim preporuke, cijene, gdje ići gdje ne?

I ne razumijem ove liste na stranicama grada Zagreba (popis slobodnih mjesta u privatnim i gradskim vrtićima)
    za koga su ta mjesta slobodna?

Hvala, može i na PP!
    Mi idemo u Mali Istrazivac na Bundeku. To nam je treci vrtic (silom prilika) i preprepreprezadovoljni. Ako te zanimaju datalji, pitaj.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno franika

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Mi idemo u Mali Istrazivac na Bundeku. To nam je treci vrtic (silom prilika) i preprepreprezadovoljni. Ako te zanimaju datalji, pitaj.
    Vidim da ste zadovoljni Malim istraživačem, kakav im je dnevni raspored, koliko Vam je dijete staro, koliko plaćate?

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Može detalji o DV Mali isreaživač

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Istrazivac je 3000kn puuna cijena...meni previse s,dvoje djece :/ ali cula sam samo pozitivne komentare.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a jel postoji tam neko ko čuva?

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj franika prvotno napisa Vidi poruku
    Sta te konkretno zanima?

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

hej, moze pliz sto vise info o DV mali istrazivac?
    pise da imaju odvojeno djecu do 24mj (moj ce imat 13mj). kako to izgleda? kakve su tete, sto rade bebaci?
    opcenito me zanima kako se hrane tako mala djeca jaslicari?
    cime ste posebno odusevljeni, a sto nije bas naj?

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jelena.O
    jel postoji tam neko ko čuva?
    Misliš na čuvanje mjesta prije navršene prve godine života? Ako na to misliš, takvog čuvanja mjesta, koliko znam, u Malom istraživaču nema.
    Inače, na facebook stranici stvarno se puno toga može saznati...
    https://www.facebook.com/DjecjiVrtic...ation=timeline

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne pitanje je bilo mašnici, jel neko u njenom selu čuva klince, ipak treba dvoje dati, pa je možda jeftinija opcija kakva suseda ili netko sličan

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Raspitujem se jos oko vrtica, u centru grada ima mjesta u nekim vrticima, malo je problem oko jasluca, krcati su. Kod mene na selu bas i nema cuvalica, ali ako ne nadjem vrtic idem u potragu.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj franika prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ima grupa/djece u dobi od 5-6 godina

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Franika u ovom vrticu ne postoje formalne skupine. Djeca razlicite dobi zajedno borave u cijelom prostoru vrtica, fizicki su odvojeni tek najmanji-jaslice.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

hitnooo trebam savjet..
    ..naša ančica je prije mjesec dana napunila godinu dana, te ju je nakon mog povratka na posao trebala cuvati provjerena teta čuvalica, divna žena. Nažalost imala je nezgodu zbog koje nekolko mjeseci ne možemo racunati na nju..
    Ne bih htjela da s godinu dana bude u grupi od 20 djece, jednostavno mislim da je prerano za to. Stoga me zanima jel postoji neki privatni vrtić u kojm su grupe od maksimalno 10-tero djece? Cula sam da se kod nas na Trešnjevci u sklopu škole stranih jezika postoji boravak za djecu od 1-3 godine, ali na 4 sat..to je problem, inače ispunjavaju sve preduvjete.. jel zna netko nešto gdje isto tako rade u malim grupama, ali 8 sati..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •