-
Drage moje, evo da se malo javim!Draga Vrcka, samo hrabro,vjeruj u najbolje i probaj se što manje opterećivati raznim ne potrebnim pitanjima.Uživajte u novoj trudnoći i budi smirena, jer te tvoj maleni anđelak čuva i uvijek je uz tebe.
Cure moje,molim vas malo za pomoć,prije tri tjedna sam dobila phd nalaz moje bebice koja me napustila u 24om tt.Nalaz ne pokazuje nikakav razlog zbog čega se to dogodilo,na moju žalost, jer sam bar to očekivala da znam što dalje, sa čime se moram borit.Napravila sam briseve gdje mi je nađen streptokok grupe b,popila sam antibiotik i sad čekam da prođu dva tj da ponovim briseve.U bolnici kada se to događalo našli su mi enterokok za koj sam isto pila antibiotik tamo i doma i sad na ovim nalazima nije prisutan. Neznam koliko su opasne ove beštije u trudnoći i dal su one mogle biti razlog mog gubitka.Čekam i nalaze od torch testa pa da i to vidimo i muž je dobio uputnicu za bris uretre.Trombofiliju idem raditi sad sredinom mj a što se tiče nje,dal je moguće da imam trombofiliju a da se ne vidi prilikom obdukcije kao npr.neki tromb u posteljici il negdje.Neznam više ni sama šta od pretraga da obavim pošto se nije utvrdio razlog.U sri idem prvi puta kod dr. Hafnera na pregled i uzv.Jel koja od vas bila kod njega i kakvi su vam dojmovi?Čula sam da je jako dobar doktor.Oprostite ako sam vas udavila malo al ja stvarno više neznam što bih i luda sam od svega više.Ostala sam sama u ovome svemu, istim intenzitetom me boli kao i prvoga dana,dok su svi krenuli dalje.Jedino me vi razumijete i uvijek ste tu.Hvala Vam na svemu i ljubim Vas!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma