Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: pitanje za mame andela??????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hope123 mojoj cimerici iz bolnice je nađen u samoj maternici...dakle bris cerviksa je bio negativan, ali su naknadno išli raditi i bris same maternice...
    inače rodila je u 28 tt, malac je bio živ cca 48 sati i potom je preminuo...na obdukciji mu je u tijelu nađen streptokok pa su zato išli forsirati gdje se nalazi kod mame...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Eto Boxica i meni će raditi biopsiju endometrija tj.bris maternice da vidi doktor dal je enterokok(kojeg su mi našli u bolnici kad se to dogodilo) još prisutan tamo,jer ga na brisu cerviksa sad nije bilo nakon popijenog antibiotika več je bio prisutan taj prokleti streptokok na cerviksu.Neznam više,luda sam od svega i raspadam se iznutra jer da nije bilo tih prokletih bakterija moja bebica bi sad bila još uvijek samnom jer je sa njom bilo sve ok.I što se više bliže neki dani kao 15.10.,01.11., i termin mog poroda 23.11. to ja sve dublje i dublje tonem.Samo molim Dragog Boga da mi da snage za sve, i za daljnje obavljanje svih pretraga,jer sam umorna više od doktora,naručivanja,čekanja...Kakvu Mi Sve ovdje kalvariju prolazimo to samo mi znamo. Sad si razmišljam,pa neće mi nedaj Bože nać i neku klamidiju il one druge bakterije koje su mi na brisu cerv.bile negativne kad su tako i tvojoj cimerici tek našli na brisu maternice. Joj meni, nadam se da neće.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Samo da te još pitam,jel komentirala dal ju je ta pretraga bolila i dal je krvarila nakon nje jer sam čula da je moguće.?Hvala ti,

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj hope123 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da te još pitam,jel komentirala dal ju je ta pretraga bolila i dal je krvarila nakon nje jer sam čula da je moguće.?Hvala ti,
    koliko se sjećam nije ju bolilo, ali je bilo neugodno jer ipak moraju malo raširiti sam vrat maternice...lakše je ako se potrefe plodni dani jer je onda taj "ulaz" ipak omekšan i mrvicu lakše se širi
    krvaruckala je minimalno

a što se drugih stvari tiče, ima nas dosta ovdje koje se pitamo što bi bilo kad bi bilo...vjerojatno bi i moji anđeli bili živi da sam potražila drugo mišljenje...ali eto nikad neću saznati...
    uglavnom i meni je studeni dosta buran...
    28.11.2009 sam rodila anđelicu i Jakova
    29.11.2009. sam izgubila Jakova
    25.11.2010 sam rodila moje dugino dijete, mojeg malo spasitelja

vidiš kako se sve nekako posložilo? bila sam u stavičnoj komi nakon gubitka, išla i na razgovore sa psihologom...
    i "netko gore" je vjerojatno vidio kako se mučim pa mi je olakšao! i to kako!
    mislim na tebe da ti brisevi budu negativni i da nam uskoro objaviš da si trbušasta!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Boxica draga,nadam se da ćemo preživjeti ove dane koji su ispred nas, jer imamo naše srećice malene koje su uz nas i tjeraju nas dalje.A naši anđeleki, zauvijek ostaju u našim mislima i imaju posebno mjesto u našim srcima dokle god to srce kuca.Vjerujem da "Onaj gore" osjeti i vidi našu tugu i bol,i da će svaku majku malenog anđeleka blagosloviti i nagraditi živom i zdravom bebicom.Malo sam si i razmišljala, možda smo sve mi blagoslovljene sa našim anđelekima, jer jednoga dana kada i mi odemo u nebo biti ćemo sa njima,sa našimjer Dragi Bog zna da gore nebi mogle biti iskreno sretne bez svoje dječice i zato nas oni čekaju i svakoj od nas je podario anđeleke.Šaljem ti veliku i uživaj u svakom novom danu sa svojim najvećim srećicama!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Draga hope,brisevi maternice su nelagodni,malo boli ali nista sta se nemoze izdrzati,sukrvica ili lagano krvarenje je potpuno normalno. A mozda neces uopce krvarit...Ja sam samo nekih sat dva imala laganu sukrvicu a sklona sam krvarenjima iz nekih drugih razloga.... nemas se cega bojat...ja na to sve gledam ovako- ako sam prezivjela taj porod i sve ono poslje toga,ni brisevi ni biopsije nisu nista za mene... i ja sam nakon poroda u pai imala pozitivno na streptokok,poslije toga sam dobila antibiotik i za sebe i za muza,jer kao sto dr kaze,ako ga on ima a ja se lijecim opet cu ga pokupit od njega, a da ni ne znam...Moja sogorica je u zadnjem mj trudnoce dobila streptokok ali je dobila i tablete i pri samom porodu nekakav antibiotik u obliku infuzije i rodila zivo i zdravo djete,hvala Bogu!!! Mislim da i to nije za svakoga isto,ovisi o imunitetu i svemu... i o prokletoj sreci..koju mi nismo imale!!na zalost

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nivesa draga moja,žao mi je zbog svega što si prošla isto.Strašno je kako se ti naši doktori al naravno ne svi, odnose prema pacijentu,pogotovo u ovakvim slučajevima kao što su naši.Neki uopče nemaju takta i ne biraju riječi.Ja sam prošla toliko doktora i pretraga da mi ih je više puna kapa,i čekanja tih nalaza i svega.I ja sam u ovoj trudnoći dosta kasno osjetila svoju bebicu sa 18tj,a prije tih 18 jako rano.Sad kad malo promislim ko zna otkad su te bakterije vrebale a na uzv je uvijek sve bilo super i zadnji put sam ju vidla kako cucla palčeka ali nije se htjela okrenuti tako da joj vidimo lićeko da imam slikicu.Neznam,i onda sam se pitala Bože zašto se ne želi pokazati da možda nije il nebude nešto uredu i na slj uzv zadnjem nema otkucaja,moja curica me je napustila.Mi mame stvarno imamo neke predosjećaje koje samo mi znamo.Jedino što sam uvijek u mokraći na onoj trakici imala eritrocite najviše 200. A doktor je rekao da sve ide dobro i da se netrebam zabrinjavati.Napravila sam biopsiju endometrija i ništa nisam osjetila čak nisam ni krvarila ni malo,makar sam mislila da budem jer pijem martefarin.Nađen mi je streptokok b i doktor mi je dao Nolicin i reko da će sa tim otić,i na kraju kad sam bila na vratima reko da samo radimo na novoj trudnoći pa će mi kad budem trudna davat antibiotik onako za svaki slučaj.Kad sam ga pitala dal moram doć nakon popijene kure kod njega na pregled reko je da ne,a očito je zaboravio da čekam i nalaze trombofilije.To sam radila u bolnici. Kad sam došla kod svog ginekologa po taj antibiotik dao mi je ne taj nego Trizolin i reko da to spada u istu skupinu a mm niš jer su njegovi nalazi čisti.Kad sam ga pitala kak ja mogu imat a on ne odg je da to može bit tako jer streptokok se može kao seliti.Uglavnom odlučila sam 2tj nakon popijene kure antibiotika napraviti kontrolne briseve i vidjet jel još tu il ne.Al mi još jedna stvar nije jasna,kako ću znati da više nije u maternici kad mi niko nije reko da ću morat ponovit biopsiju?Jer ako brisevi cerviksa budu čisti dal to znači da ga ni tamo nema?I očito moram napraviti briseve nosa,grla i uha kao što si ti pisala draga Mačkulina!A i Twin je pisala streptokok u krvi da provjerim, a kako to?Mislim da će moj doktor opće prakse past na guzicu kad mu dođem sa svim zahtjevima jer i do sad koju god pretragu sam radila to je bilo manje više moj prijedlog.Pomagajte cure molim Vas,jer sam stvarno više luda od svega i nemogu više a hoću u novu trudnoću ući mirne glave i srca da znam da sam sve obavila prije i da je ostalo u Božjim rukama.Puse vam šaljem svima

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mislim da će moj doktor opće prakse past na guzicu kad mu dođem sa svim zahtjevima jer i do sad koju god pretragu sam radila to je bilo manje više moj prijedlog.Pomagajte cure molim Vas,jer sam stvarno više luda od svega i nemogu više a hoću u novu trudnoću ući mirne glave i srca da znam da sam sve obavila prije i da je ostalo u Božjim rukama.Puse vam šaljem svima
    Draga Hope,tvoj dr ti mora dati svaku uputnicu koja je potrebna da se iskljuci bilo koji oblik streptokoka ili bilo koje druge bakterije.... a na tebi je da svaku tu pretragu omda i obavis jer oni svi te uputnice moraju pravdati... Ja sam imala streptokok i ja i mm smo pili antibiotik samo kaj sam ja jos uz to dobila vaginalete... Streptokok se prenosi i zarazan je!! Tvoj dr ocito nije bio na nekoliko satova !! Streptokok mozes pobrati ako sjednes iza nekoga na wc tko ga ima... a ako se samo ti lijecis tvoj m i dalje moze samo prenosit bakteriju bez da osjeti bilo kakve simptome... Mislim da svakako moras potraziti drugo misljenje... ja sam se naucila da bez drugog misljenja nista.. nekad se mozda i zalete i nesto ne vide a onaj drugi dr to vidi...Znam samo da je mene to drugo misljenje spasilo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •