Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: pitanje za mame andela??????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Obdukcija je pokazala da nije bilo nikakvih deformacija... ruke glave niti bilo cega drugoga... nego da sam 4-5 dana u sebi nosila mrtvo djete...i to ,naravno dr.koja me zaprimila na hitnoj nije vidjela!!!???? Pa cak i ja koja nemam veze sa medicinom znam kako zvuce otkucaji bebinog srca!!!Zar je moguce da je ona moje otkucaje zamjenila sa njegovim??? To je ono sto me najvise cudi ,iznenaduje i sokira....I to vise vrjeme odmice to je meni teze... Nedaju mi da opet ostanem trudna, a djete je jedino sta zelim od ovog zivota...
    CTG može uloviti mamine otkucaje umjesto bebinih, ali dr to treba uvidjeti jer se radi o drugačijoj frekvenciji
    ali na UZV se ne može fulati, srce ili kuca ili ne
    sorry, ali ne sjećam se tvoje priče kako se sve desilo...
    ako si ti došla u bolnici zbog određenih problema morali su ti raditi UZV, a onda se sve trebalo vidjeti...

inače u drugoj trudnoći sam ležala u bolnici na patologiji trudnoće i kada mi puknuo vodenjak prebacili su me u pradrađaonu ( bilo je oko 11 navečer)...
    nitko me nije pregledao do 6 ujutro kada je nastala panika jer mi je tlak narastao 150/100 i onda hitan CR
    moju bebu ionako ništa nije moglo spasiti, ali...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    CTG može uloviti mamine otkucaje umjesto bebinih, ali dr to treba uvidjeti jer se radi o drugačijoj frekvenciji
    ali na UZV se ne može fulati, srce ili kuca ili ne
    sorry, ali ne sjećam se tvoje priče kako se sve desilo...
    ako si ti došla u bolnici zbog određenih problema morali su ti raditi UZV, a onda se sve trebalo vidjeti...

inače u drugoj trudnoći sam ležala u bolnici na patologiji trudnoće i kada mi puknuo vodenjak prebacili su me u pradrađaonu ( bilo je oko 11 navečer)...
    nitko me nije pregledao do 6 ujutro kada je nastala panika jer mi je tlak narastao 150/100 i onda hitan CR
    moju bebu ionako ništa nije moglo spasiti, ali...
    Draga Boxica, u teoriji ja too sve znam, ali trebala je znati i dr. Nisu mi radili uzv a ja sam bila sva u panici zbog krvarenja pa se nisam uopce sjetila inzistirat na tome. kako je moguce da doktor sa svim tim skolama i staziranjima ne razlikuje moje srce od bebinog???? Ja dok sam znala sjedit u cekaoni sam slusaala druge mame koje su lezale na ctg-u i jasno se cuje da su otkucaji bebe puno brzi nego nasi... a ja nisam nikakav medicinar niti dr. Znam samo da su mi se svi skupa zgadili i da vise ne zelim ici u Petrovu jer se i nakon svega toga dr. Ivanisevic ZABUNILA kad mi je rekla da slobodno idem na drugu trudnocu a za 7 dana me nazvala da HITNO dodem jer imam streptokok!!! I da sve kaj mi je rekla prije tj. dana pada u vodu!!!! Tocno tim rijecima! A sta da sam ja ostala trudna u tih 7 dana???? Ona je na to odgovorila - Ah onda bi imali veliki problem!! Pa meni nebi bio problem nego kraj svjeta da radi necije nemarnosti i gluposti ja moram prisilno na ab!! A to ne dolazi u obzir!! NEMA SANSE!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •