Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Aergija na belance?

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno Aergija na belance?

Prvi put sam sa godinu odprilike dala belance detetu i on je povracao sat vremena posle obroka. Nakom mesec dana ponovila - nije bilo tog povracanja, ali svuda oko usta gde je kasica dodirnula kozu pojavile su se ospe, nestanu cim ga umijem za par minuta. I kad je kakio posle tog jajeta osula mu se guza, sutradan je i to bilo sve ok.
    Jel imao neko ovakav slucaj alergije? Jel ona prolazna i sa koliko je vase klince prosla? Jeste li primali MMR i kako su podneli?
    Takodje da dodam - nema nikakve reakcije kad jede samo zumance, nema reakcije kad jede neko testo u kome je jaje, keks, testenine sa jajima i sl. Da li onda davati to ili potpuno izbegavati sve sto sadrzi jaje?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vjerovatno je štos u većoj koncentaciji bjeljanka. pa mu čisto nemoj davat, ak možeš napravi test rast i rist na jaja ( bjeljanak), i malo pričekaj s MPR, jer je on rađen na jajetu, te bi ga trebalo davati u tvojem slučaju ili ako ste stvarno nealergičari ili u bolničkim uvjetima.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja izbegavam pedijatra maksimalno jer je zena blesava izgleda. Kad sam na sistematskom rekla da je povracao, a da podnosi testo u kom je jaje, ona htela da da mmr. Bas sam bila shokirana. Nisam dozvolila dok se ne uverim jel alergican. Srecom sam odbila, jer se osuo sledeci put.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

gle i mojeg klinca je htjelapedijatrica cjepit s godinu dana, mali alergičar na 96 , između ostalog i jaja 4 razred, a klinku kad smo bili kod druge pedijatrice, njoj je tad jaja bila 0 i jela ih je ona nas je poslala u bolnicu cjepit se, radi njenih drugih alergija.

Pitaj za taj rist i rast kod nas se to radi u laboratorijima u sklopu bolnica, na uputnicu.

Možda da mu uopće ne daješ nikakav bjeljanak do ispitivanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •