Poderala nam se stara na par mjesta.
I mi bi sada kupili novu! Glupo mi to krpati a bit će ta AS i za Elu!
Dakle gdje bi toga bilo za kupiti i koja je cijena?
Radi se o Maxi Cosi priori xp.
Poderala nam se stara na par mjesta.
I mi bi sada kupili novu! Glupo mi to krpati a bit će ta AS i za Elu!
Dakle gdje bi toga bilo za kupiti i koja je cijena?
Radi se o Maxi Cosi priori xp.
TL više nema MC pa smo mi svoju i autosjedalicu i presvlaku kupili u Brežicama...presvlaka je došla 33 eura
sorry tek sad vidim koja je AS
naša je Rodi Air protect
Posljednje uređivanje od Boxica : 06.09.2010. at 20:20
mislim da ima u baby media shop (king kross, mercatone oko 150 kn), ja sam tražila navlaku za zimu
možda sam ja krivo shvatila, ja mislim na navlaku koja se navuče na as da se ne zmaže orginalna. postoji ljetna i zimska tj tanja i deblja.
Ja mislim na originalnu navlaku, onu kaj ide na plastiku, ne na one zimske i ljetne...
ana.m sjedalica ima rok trajanja.si sigurna da je vaša jos upotrebljiva?
Ako se ne varam - toga nikad nije bilo u "slobodnoj prodaji". Mislim da bi ti najbolje bilo kontaktirati uvoznika i vidjeti mogu li ti oni naručiti direktno od proizvođača.
Probaj pitati u beby media shop (King Cross), ja sam prije više od mjesec dana tamo kupavala ljetnu navlaku, žena mi je rekla da prodaju i original navlake. Isto sam mislila da ih nema u slobodnoj prodaji. Kaže da samo MC zna dati original navlake u prodaju, ostali proizvođači ne.
ja sam u babymdia shopu naručila za MC cabrio, vjerojatno ima i za ostale MC
imas na ebayu ali treba pitati sellere za slanje u hrv..
podizem topic, mi imamo jednu staru AS i jos je dobra ali se navlaka poderala, pa me zanima gdje se to sada prodaje.
Na naljepici sa cijenom koja je prezivjela godine upotrebe, pise maxi cosi DJ PRIORI XP JUICE.
mi smo MC (noviji model) kupili u Brežicama i dodatno navlake pa da probaš njih nazvati..
a te navlake sam našla i u Zg u Garden mallu u dječjem dučanu
Posljednje uređivanje od Boxica : 14.03.2012. at 09:47
Evo mi smo prošle godine našli original navlaku u Baby media shopu u West Gate-u. 365 kn. Jednobojna crvena.
Izgleda da sam imala srece i nasa u BM shopu u W. gateu, barem preko telefona kazu da imaju. Hvala vam na pomoci!
Ako se izjalovi, opet se javim.