Draga sjeno,i našsutra puni godinu dana!Znam točno kako se sad osjećaš.Ovom pjesmom si sve rekla..pretužno.Mene tješi to šta sam uvjerena da je on na nekom ljepšem mjestu i da će on sutra slaviti sa drugim anđelima..
Draga sjeno,i našsutra puni godinu dana!Znam točno kako se sad osjećaš.Ovom pjesmom si sve rekla..pretužno.Mene tješi to šta sam uvjerena da je on na nekom ljepšem mjestu i da će on sutra slaviti sa drugim anđelima..
Hvala vam. Mary upalit cu jednu svijecicu i za tvog anđela. Mislila sam da sam postala puno jaca ali osjecam se tako slomljeno. Ni nakon godinu dana nije ništa lakše.... Tako mi fali...
Hvala ti.Evo i kod mene gore dvije svijećice.Jedna za mog,druga za tvogNek im je sretan rođendan i neka budu sretni tamo gore kad nemogu biti sa nama!Vjerujem da je Raj nadivnije mjesto a naši Anđelići su baš tamo i sigurno ne žele da smo mi danas tužne,koliko god da nam fale..
Grlim te draga,budi hrabra i nedaj da te tuga slomi!
sjeno draga :hug
i svim mamama andjela veliki zagrljaj
tako tuzno:-@
Evo bez obzira na ovu moju trudnocu sad i sreci,ali i strahu koji osjecam,uvijek se vracam ovim postovima jer koliko god zivot ide naprijed i otvara nove sarene lepeze pred nama,uvijek postoji sjena koja nas vraca na taj dan kad smo izgubile svoje andjele.Tako ce biti dok sam ziva i tako je to valjda zato sto smo majke.Mogu samo potvrditi da je istinita ona recenica da svaka majka voli svu svoju djecu jednako i ovu sto su oko nas i ovu na nebu.Bezbroj puta sam se pitala kakav bi nam zivot bio da je moja djevojcica s nama ovdje i sa svojom bracom...sigurno veseliji,ali eto...stisnula sam zube...krenula na jos jedan put koji traje 9mj i koji mi nitko ne moze zagarantirati kako ce zavrsiti.Jednostavno zelja je tolika da uopce ne zelim razmisljati kako sam prezivjela proslogodisnji gubitak.Samo nam ostaje da stisnemo zube,ostanemo hrabre do kraja jer drugi nacin ne postoji.