Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: Volim te, mišiću moj...

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno Volim te, mišiću moj...

Dragi moj mišiću,

lijep je sunčani dan, želim te obući u najslađu tuticu, staviti ti kapicu na glavu, malene čarapice, pokriti te malom žutom dekicom i šetati se s tobom. Želim ti pokazati more, ubrati ti cvjetić i leći te na travu. Želim te zagrliti više od svega, ljubavi moja. Želim te dotaknuti barem još jednom, staviti te na prsa i slušati kako dišeš. Kad bi me barem bila neispavana od tvog plača...... ljubavi moja.... mišiću moj mali.... kad bi te samo jednom poljubila.......
    Umjesto šetnje, odlazim na grob. Umjesto tvog plača, tu je moj. Umjesto poljupca, palim ti svijeću...
    Volim te, anđele moj.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

tvoja sjena primi moje iskreno žaljenje šaljem ti topli

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

tvoja sjena, svaka tvoja riječ mi je poznata. Žao mi je što si i ti morala doživjeti gubitak djeteta.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Suosjećam

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

danas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jako mi je zao

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

žao mi je, iz dubine duše...

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

neizmjerno mi je zao

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Zašto to ijedan roditelj mora doživjeti???

Tako mi je žao!

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne mogu niti zamisliti kako ti je.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto to ijedan roditelj mora doživjeti???

Tako mi je žao!
    X potpisujem

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajme

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sjena, jako mi je žao

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

suosjećam. stvarno tužno.
    jako mi je žao zbog tvojega gubitka.

divim se svim mamama anđela. nemogu ni zamisliti koliko snage i volje vaše srce ima kada preživi nešto ovako.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

žao mi je što si i ti dospjela na najtužniju listu koja postoji...lista mama anđela...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

žao mi je....

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

, žao mi je , drži se

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

draga sjena neizmjerno mi je zao,saljem ti veliki zagrljaj(

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ajme draga
    užasno mi je žao zbog vaseg gubitka.
    Bas me rastuzio tvoj post...isplakala sam dusu zbog svih nas mama anđela.
    Nama je danas točno 2 mjeseca kako smo se rastali sa našom Točkicom...baš sam tužna.
    Drž' se draga hrabro

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    ajme draga
    užasno mi je žao zbog vaseg gubitka.
    Bas me rastuzio tvoj post...isplakala sam dusu zbog svih nas mama anđela.
    Nama je danas točno 2 mjeseca kako smo se rastali sa našom Točkicom...baš sam tužna.
    Drž' se draga hrabro

neve86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji li išta teže od ovoga....žao mi je jako.....

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Još jedno tužno jutro bez tebe....
    Izgleda mi da cijeli svijet ide dalje a ja stojim na mjestu i ne mogu se pokrenuti. Volim te, mišiću moj! Mrzim sve, a znam da nisu krivi. Samo te želim; želim te više od svega. Želim se smijati s tobom, želim se ljutiti na tebe, želim se maziti s tobom i želim plakati s tobom. Ljubavi moja.
    Molim te, vrati mi se....

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Žao mi je što ovaj forum postoji, a još više mi je žao da ima toliko članova. Hvala vam na podršci. Imam osjećaj da me nitko ne razumije i da sam sama u ovome, malo mi je lakše kad vidim da ovdje nisam sama i da napokon netko razumije moju tugu.

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

draga nisi sama,ovdje svi djelimo istu bol zato pisi sve sto ti je na dusi a mi cemo ti dati potporu i razumjevanje(

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tvoja sjena prvotno napisa Vidi poruku
    Dragi moj mišiću,

lijep je sunčani dan, želim te obući u najslađu tuticu, staviti ti kapicu na glavu, malene čarapice, pokriti te malom žutom dekicom i šetati se s tobom. Želim ti pokazati more, ubrati ti cvjetić i leći te na travu. Želim te zagrliti više od svega, ljubavi moja. Želim te dotaknuti barem još jednom, staviti te na prsa i slušati kako dišeš. Kad bi me barem bila neispavana od tvog plača...... ljubavi moja.... mišiću moj mali.... kad bi te samo jednom poljubila.......
    Umjesto šetnje, odlazim na grob. Umjesto tvog plača, tu je moj. Umjesto poljupca, palim ti svijeću...
    Volim te, anđele moj.
    I ja sam svoga tako zvala....i svaki dan mu govorim iste riječi koje si ti napisala, a naročito onu: "sve bih dala da sam neispavana od njegovog plača"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zao mi je draga,meni je danas tocno 3tj kako sam i ja izgubila svog andjela,razumijem te u potpunosti,ja njene haljinice ne mogu ni pogledati,kupljene su za nju i nisu pomaknute ni milimetra.Odgovore nikad necemo dobiti zasto se to dogodilo,ali eto tjesi me to da je i njima gore sad sunce,mozda se zajedno igraju i znam da im je toplije oko srca jer znaju da ih njihove majke ovdje vole.Drzi se,nisi sama,ima nas puno mama andjela na ovom svijetu.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sjeno, beskrajno mi je žao

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mišiću moj mali,

mislim da ne mogu izdržati ovaj dan. Previše mi fališ. Plačem i plačem... i mislim na tebe.... Mislim na tebe i kako smo trebali biti sretni. Ljubavi moja. Čini mi se da ovaj dan nema kraja. Zašto? Zašto? Zašto? Zašto baš ti? I zašto baš meni? Ovo je pre teško, nisam dovoljno jaka. I ne želim biti jaka, dosta mi je toga. Želim da mi se vratiš i da budemo sretni. Danas sam neutješna, ne želim nikog, želim samo tebe. Kad bi barem znao koliko mi fališ...... i koliko te volim. Veliku ti pusu šalje tvoja mamica.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne places sama sjeno,placem i ja,ali citajuci ove postove zena uvidjam kako s vremenom postaju jace,dobivaju snagu,idu naprijed,tako cemo i nas dvije nadam se...

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

U danima kao ovaj danas to mi se cini nemogucim.... Ali hvala ti na utjesi.

Pišem i brišem postove. Neznam sta da kažem, nemam rijeci koje mogu opisati moje trenutno stanje. U takvim trenucima mislim da je najbolje šutjeti ali onda toliko kuha u meni da imam potrebu nekome se izjadati. Htjela bih se raspričati sa svojim anđelom... htjela bih mu sve reci. Ali neznam kako. Ne vjerujem u boga, mislim da ne vjerujem u ništa, a htjela bih. Htjela bih znati da je moj mišić nešto više od onog što je ostalo u onom malom bijelom lijesu. Htjela bih moći pričati s njim na grobu ali ne mogu ni to.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vidis da sam tu,pogledam svako malo kako ti je,znam da je tesko,znam da boli,ali jedino sto nam ostaje je da vjerujemo u vrijeme.Znas vrijeme je covijekov najbolji prijatelj,ono na kraju pokaze put ka istini ka pravdi,prema svemu sto vrijedi cekati,ali kroz to vrijeme je najbitnije sacuvati zivce,zdravlje,glavu i razum jer izgubimo li to na kraju necemo valjati ni sebi,a kamo li drugima ili tom necem sto se nadamo.

Minogue avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tvoja sjena, iskreno mi je žao vjerojatno nema riječi koje bi te sada utješile, ali vjeruj mi, sve smo mi postavljale pitanja kojima se ti sad mučiš. Odgovora nema...bol koju ti sad osjećaš je prejaka i prestrašna, ali na kraju tog dugog, dugog i mračnog tunela MORA biti svjetlo i za nas, mame anđela.

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dragi moj anđele,
    imam osjećaj da te svi polako zaboravljaju. Želim da znaš da te ja nikada ali baš nikada neću zaboraviti, i da se nikada moja patnja za tobom neće umanjiti. Ljubavi moja, nadam se da si dobro. Ovdje me nitko ne shvaća, svima polako idem na živce i ne razumiju da moj život bez tebe ne može tek tako krenuti naprijed. Da bar mogu jedan dan biti s tobom, ti bi me razumio. Mišiću moj mali... svaki trenutak razmišljam 'šta bi bilo kad bi bilo'... noću te sanjam, veliki si dečko i svi smo presretni uz tebe. I onda se probudim i moja noćna mora počinje.
    Volim te, ljubavi moja.
    Beskrajno mi fališ.

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Precious Child - Karen Taylor Good

In my dreams, you are alive and well
    Precious child, precious child
    In my mind, I see you clear as a bell
    In my soul, there is a hole
    That can never be filled
    But in my heart, there is hope
    'Cause you are with me still

In my heart, you live on
    Always there never gone
    Precious child, you left too soon
    Tho' it may be true that we're apart
    You will live forever... in my heart

In my plans, I was the first to leave
    But in this world, I was left here to grieve
    Precious child, my precious child

In my soul, there is a hole
    That can never be filled
    But in my heart there is hope
    And you are with me still

In my heart you live on
    Always there, never gone
    Precious child, you left too soon,

God knows I want to hold you,
    See you, touch you
    And maybe there's a heaven
    And someday I will again
    Please know you are not forgotten until then

In my heart you live on
    Always there never gone
    Precious child, you left too soon

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

tvoja sjena... žao mi je, ali nisi sama...
    imaš prijatelje, pa čak i ove virtualne koji te razumiju, suosjećaju... i imaš svog miša koji pazi na tebe sada s nekog drugog mjesta...

ne mogu ni zamisliti kako ti je, ne mogu ni zamisliti tu količinu boli koja te preplavljuje... samo ti mogu reći da će s vremenom biti podnošljivije... moći ćeš lakše disati, neće svaki udah baš toliko boljeti...

drži se...

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala ti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dragi moj anđele,
    imam osjećaj da te svi polako zaboravljaju. Želim da znaš da te ja nikada ali baš nikada neću zaboraviti, i da se nikada moja patnja za tobom neće umanjiti. Ljubavi moja, nadam se da si dobro. Ovdje me nitko ne shvaća, svima polako idem na živce i ne razumiju da moj život bez tebe ne može tek tako krenuti naprijed. Da bar mogu jedan dan biti s tobom, ti bi me razumio. Mišiću moj mali... svaki trenutak razmišljam 'šta bi bilo kad bi bilo'... noću te sanjam, veliki si dečko i svi smo presretni uz tebe. I onda se probudim i moja noćna mora počinje.
    Volim te, ljubavi moja.
    Beskrajno mi fališ.
    Ovo kao da sam ja pisala...

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Žudim za danom kada ću se probuditi i osjetiti nekakvu sreću i kad ću se moći necemu veseliti..... Svako se jutro budim i samo čekam da i taj dan završi! A svaki je dan sve duži i duži bez tebe. Fališ mi!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sjena
    znam nažalost kao i sve pvdje kako se osijećaš...doći će vrijeme kad ćeš se smijati a svog anđela i dalje nositi u srcu.

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

klarita hvala ti i želim ti sve najbolje u ovoj trudnoći, da vrijeme što brže prođe a trudnoća što duže traje! Iskreno se nadam da će sve biti ok, i da ću i ja jednog dana moći zagrliti još jednog mog bebača.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Dragi moj anđele,
    Volim te, ljubavi moja.
    Beskrajno mi fališ.
    Prošle su godine i godine od kad je moja curica sklopila svoje očice, ali ja nikada, nikada ne zaboravljam. Ne zaboravljam mjesece nošenja, svaki trenutak poroda, svaku riječ koja mi se zabila u srce kad su rekli da je nema više.

Nitko nikad ne priča o njoj. Ne znam da li su svi zaboravili, ili ne žele tužna sjećanja...
    Tako da ti vjerujem kad kažeš da nećeš zaboraviti.
    Imam još troje djece i prezahvalna sam što sam ih dobila, ali ono kratko vrijeme, mjereno minutama, kad sam svoju anđelicu gledala uvijek je u meni.

Da li bi mi bio život drugačiji, ljepši, jednostavniji da sam mogla zaboraviti? Na znam, ali ne mogu.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nitko nikad ne priča o njoj. Ne znam da li su svi zaboravili, ili ne žele tužna sjećanja...
    uvjerena sam da nisu

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Prošle su godine i godine od kad je moja curica sklopila svoje očice, ali ja nikada, nikada ne zaboravljam. Ne zaboravljam mjesece nošenja, svaki trenutak poroda, svaku riječ koja mi se zabila u srce kad su rekli da je nema više.

Tako da ti vjerujem kad kažeš da nećeš zaboraviti.
    Imam još troje djece i prezahvalna sam što sam ih dobila, ali ono kratko vrijeme, mjereno minutama, kad sam svoju anđelicu gledala uvijek je u meni.

Da li bi mi bio život drugačiji, ljepši, jednostavniji da sam mogla zaboraviti? Na znam, ali ne mogu.
    Kao što bih sada mogla prepisati svaku tvoju riječ da opišem svoje misli tako mislim da ću i za 10, pa i 50 god misliti isto. Svaka minuta provedena s njim, koliko bolna toliko je i dragocjena.

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ljubavi moja, mišiću moj!

Kažu da vrijeme liječi sve rane, ali u mom je srcu neizlječiva rana koja svakim danom sve više boli.
    Fališ, previše fališ!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

TVOJA SJENA jako dobro znam kako se osjećaš ja nakon deset mjeseci osjećam istu bol u srcu drži se nadam se da će i nama zasjati sunce

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ako mi još netko kaže da sam mlada i da ću imati još djece izludit ću! Zašto ljudi misle da te mogu samo tako zamijeniti drugim djetetom i da mi je svejedno što tebe nema ako imam drugu bebu?! Nemam više snage boriti se sama sa sobom a kamoli još i s drugima koji očito nemaju pojma što osjećam i kroz što prolazim.
    Volim te, mišiću moj. I nikad nitko to neće moći promijeniti, i nikad te nitko neće moći zamijeniti.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Žudim za danom kada ću se probuditi i osjetiti nekakvu sreću i kad ću se moći necemu veseliti..... Svako se jutro budim i samo čekam da i taj dan završi! A svaki je dan sve duži i duži bez tebe. Fališ mi!
    Doć će taj dan. Ali, ako ti treba pomoći da preboliš, potraži pomoć. Teško je tugu izdržavati sam. Nekome pomažu tablete, nekome psiholog, nekome psihijatar. Sve sam prošla. I izvukla se.

Nakon tuge-ogromne, ljutnje na svih i sve, zavisti prema svakome s bebom u trbuhu ili naručju, mržnje prema, ah, svemu, došlo je prihvaćanje. Moraš prihvatiti stvarnost.

Tada kreneš dalje. Živiš s tugom, ali živiš. Jer, tu je i suprug, tu su i tvoji roditelji i svi kojima je stalo do tebe. Tugovanje je proces. Kad prođeš sve faze, bit će bolje.

Meni je najviše pomogla nova trudnoća. Ne zamjena za dijete, nego novo dijete. Nadam se da ćeš uskoro pisati malo sretnije postove. Time nećeš zaboraviti svoje dijete, ali i dijete bi htjelo da ima sretniju mamu. Vjerujem da bi. Drži se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •