-
Temperatura i crveni obraz
Malac, 7,5 mj. od jutra ima preko 38. Sad sam mu izmjerila ispod ruke, ima 38,4. Svako malo je na cici, opcenito je ok, razigran ali ga vrlo brzo svlada umor i svaki sat-sat i pol mora sat vremena odspavat. Muci me njegov desni obraz koji je jako crven i vruc. Lijevi je normalne boje i mlacan. Moze li to biti pokazatelj necega? Trebam li brinuti?
-
-
Možda alergija?
Mislim na crveno llice....
Mojem je dečkiću tako bilo, pa smo skužili da ga nosila baka koja je imala obućenu neku vunenu vestu, angora ili tako nešto....
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 12.03.2012. at 16:58
-
Zubic je i meni prvo pao na pamet ali malo mi je visoka temp za zubic kaj ne? A i ne ponasa se kao da ga svrbi ili boli.
A alergija...pa ne znam, inace ima atopijski dermatitis pa reagira na sve i svasta ali onda to bude osip a ovo izgleda kao da sam mu 5-6 samara opalila. I vruce je! To je ono sto me zabrinjava, zasto je vruce?
-
čitala sam već negdje da je kod izlaska zubića moguće da se obraz crveni,te da bude topao. moja je kurila 39 na noć,a ujutru je imala zubić. također su joj obrazi bili crvenkasti i pomalo topli,ali ništa ekstremno.
-
koksy, kod nas isto danas tako, crven i vruć obraz, temp 38,5 aksilarno, samo što nama curi i nos. Imamo 7 mjeseci
-
koksy moja je kao mala imala AD i uvek kad bi bila bolesna imala bi i crveni obraz ili obraze, izrazito tople, a i dermatitis bi se pojačao (ona je imala ekceme koji su se širili i svrbeli)
mislim da je to kombinacija ADa i virusa
-
Moja je par puta imala crvene obraze kod izbijanja zubica. I temperaturu i to dosta visoku. Stim sto ja nesto ne verujem u tu temperaturu od zubica vec od virusa koji ih lakse napadne pri padu imuniteta usled izbijanja zuba.
-
Porasla mu temp u roku od pola sata na 38,9. Dala sam mu cepic, nadam se da ce bit bolje. Malo ste me umirile, vidim da taj crveni obraz i nije nesto neuobicajeno al eto, sa starijim toga nikad nije bilo pa me malo zabrinulo. Nadam se da nas sutra ocekuje zubic a ne jos jedan ovakav dan...
-
kod nas je to normalno, svaki puta uz temperaturu.
dok je bio manji isto sam uvijek mislila da je od zubića,
ali i dan danas je tako.
-
Pa ovo mu je prva tako visoka temp. Moguce da onda i kod nas to tako bude. Uglavnom, od pola cepica je pala na 37,1. Mjereno pod rukom. Odspavao je i sad je ko novi iako je obraz jos uvijek crven.
-
Kod nas se tako crven i vruć obraz razvio u nekakav upalni proces na koži pa sve završilo s gljivicama koje smo izliječili kremicom i sve bilo ok.
-
moj veliki klinac kad ima temperaturu uha su mu crvena bez obzira ćemu je uzrok temperatura
-
Nocas je bilo ok al je ujutro opet zakurio. Sad mu vise nije crven desni nego lijevi obraz. Nije onako jako ko jucer desni ali tu je negdje. Znaci da je ipak to samo od temperature i vjerovatno AD-a.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma