Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Dojenje gnjavaža?!?!?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nema ljepšeg osjećaja nego kad se mali sisavac stisne uz majku, prebaci svoje nožice na mamina bedra, slatko uvuče u usta majčinu bradavicu i ritmično guta tako ukusno mlijeko, a drugom rukom navlači majčinu majicu sebi preko očiju. A majka ponosna što je proizvela hranu za svog sisavca i svakodnevno ga gleda kako od njezina mlijeka raste.

Budi ustrajna u onim odlukama za koje smatraš da su najbolje za tvoje dijete.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Nema ljepšeg osjećaja nego kad se mali sisavac stisne uz majku, prebaci svoje nožice na mamina bedra, slatko uvuče u usta majčinu bradavicu i ritmično guta tako ukusno mlijeko, a drugom rukom navlači majčinu majicu sebi preko očiju. A majka ponosna što je proizvela hranu za svog sisavca i svakodnevno ga gleda kako od njezina mlijeka raste.

Budi ustrajna u onim odlukama za koje smatraš da su najbolje za tvoje dijete.
    he he, čitam i razvlači mi se osmijeh od uha do uha
    to isto radi i moja dvoipogodišnja beba koja je po potrebi i velika djevojka, ha ha
    ali kad u krevetu tako primi siku, a majicu navuče na oči, eh, kao da se jučer rodila

bembola, ne brini ti ništa, najbolje ti je da poslušaš Anu i na jedno uho unutra, na drugo van
    istina, ja to ne mogu pa se sa svima prepirem, pametujem, ali ne odustajem
    sretno!

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

[QUOTE=laura29;2094344]Nema ljepšeg osjećaja nego kad se mali sisavac stisne uz majku, prebaci svoje nožice na mamina bedra, slatko uvuče u usta majčinu bradavicu i ritmično guta tako ukusno mlijeko, a drugom rukom navlači majčinu majicu sebi preko očiju.

Heh, ovako je potpuno isto i kod nas... Ima svakakvih ljudi (jedna poznanica je izjavila da se njoj dojenje gadi?!?!? - ne želim komentirat). Kod mene nije dolazilo u obzir išta drugo osim dojenja, svi su me nagovarali da pređem na AD jer je K dobivala 500gr/mj, i spavala je jako malo preko dana, ali ja se nisam dala. Sada je moja curica 5,5mj i dalje dobiva toliko, i dalje ne spava preko dana, ali je vesela, brbljava i NASMIJANA.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •