-
AAjoooooooooojjjjjj!!!!!
MOram i ja dodati svoja iskustva. Ovako: dojila jedno dijete godinu i dva mj., drugo jedno dva dana kako treba. Poslije jedno mjesec i po mučenja da ga natjeram da sisa.
Ne može se porediti koliko je lakše i zdravije dojiti.
Sa prvim djetetom sam mislila: jest gnjavaža dojiti po pola sata a iskapila bi flašicu za minut i zaspala. Za 15 dana podojila bih je za svega 5, 10 minuta, spavanje čitavu noć. Eventualno jedno dojenje u neznanju.
Mali je gnjavio onu flašicu, ako vjerujete po čitavih 40 minuta! I tako jedno 3 mjeseca. 30- 40 minuta da pije 90ml mlijeka!
Od dojenja mi se cicke nisu nimalo otegle, samo se za mrvicu smanjile i izgubile čvrstine. Zato sam omršavila bez po muke, mala je sve izvukla iz mene.
Još sam se tješila da će mali od adaptiranog bolje napredovati. I to zabluda. Trpala sam u njega toliko da je stalno bljuckao, nijednom nije dobio preko 800g. Curicu bih onako usput brzinski dojila, dobijala po 1kg prva 4mj, jednom 1,5 za jedan mj.
Kad je god mali kmeknuo noću, svaki put bih bauljala do kuhinje po flašicu i onako bunovno psovala babicu koja mi je pripomogla zeznuti dojenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma