Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Cuvanje steneta uglavnom vikendom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa napiši di si, kako da ti se inače neto javi.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Pa napiši di si, kako da ti se inače neto javi.
    Mi smo u Novom Zagrebu, ali nije mi problem odvesti peseka i doci po nju u bilo koji dio grada.

Snjeska i stray cat
    , u ljetu cemo u Englesku a tamo bi trebala biti u karanteni duze nego cemo mi uopce tamo biti. A idemo vrlo skoro na jedan produzeni vikend u toplicama izvan RH a to opet nije mjesto za psa, a i nakon sto je cijepljena protiv bjesnoce mora proci mjesec dana prije nego moze izvan zemlje, a to nece biti.

Moja mama ima psa i to malog i vec desetljecima je clan planinarskih drustava i bilo je vrlo malo organiziranih izleta na koje je njen pas bio welcome. Konkretno ja sam htjela pretproslu nedjelju na jedan izlet koji je bio O.K. za mog trogodisnjaka ali su mi pristojno rekli da to nije za psa. Kako nisam imala kome psa ostaviti, nisam isla na izlet. A moj sin mora na svjezi zrak radi bronhitisa...

Imali smo mi psa prije, ali nismo imali dijete...i zivjeli smo u drugoj zemlji. I bili smo si jako dobro s jednom familijom koja je isto imala peseka i onda smo mi cuvali njima njihovog a oni nama naseg. Sada nam je sve puno kompliciranije.

Nadam se da ce nam se netko javiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •