Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Cuvanje steneta uglavnom vikendom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Molim moderatoricu da promijeni naslov ove teme, jer kako nismo pronasli nikoga tko bi nam pricuvao peseka povremeno,morat cemo je nekome pokloniti, pa molim moderatoricu da se tema promijeni u "Vise ne trazimo pomoc oko cuvanja, sada trazimo udomitelje.

O peseku sam gore vec sve napisala. Sada ima 4 mjeseca. Cjepljena je i chipirana. Tko bi ju zelio udomiti?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Molim moderatoricu da promijeni naslov ove teme, jer kako nismo pronasli nikoga tko bi nam pricuvao peseka povremeno,morat cemo je nekome pokloniti, pa molim moderatoricu da se tema promijeni u "Vise ne trazimo pomoc oko cuvanja, sada trazimo udomitelje.

O peseku sam gore vec sve napisala. Sada ima 4 mjeseca. Cjepljena je i chipirana. Tko bi ju zelio udomiti?
    i bolje je pesu da je udomis ako nakon 8 dana trazenja cuvanja psa preko foruma koj nema veze sa psima stene od 4 mjeseca zelis slifrati

odi na forum.hr, javi se u suzu i razlicitim udrugama za zastitu zivotinja da ti pomognu oko udomljavanja

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    i bolje je pesu da je udomis ako nakon 8 dana trazenja cuvanja psa preko foruma koj nema veze sa psima stene od 4 mjeseca zelis slifrati

odi na forum.hr, javi se u suzu i razlicitim udrugama za zastitu zivotinja da ti pomognu oko udomljavanja
    Hvala na savjetu. By the way, pas je kod mene mjesec dana i toliko dugo i trazim pomoc na sve moguce nacine a ne samo preko Rode. Suzu sam zvala prvi dan kad sam je dovela doma. Roda mi je bila onak usputna opcija jer nikad se ne zna tko zna nekoga tko bi znao nekoga tko je mozda zainteresiran...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •