ja se po difoltu nikad ne smatram za ništa zakinuta, a možda ovaj put jesam.Ali ja ipak mislim da nisam jer tko mi je kriv što se nisam prijavila.ivarica prvotno napisa
U zg sam od 1992. Dvije i pol godine u đačkom domu a nakon toga u stanu (kojeg su vlasnici moji roditelji), ali neznamnijazašto nisam se prijavila u zg (mislim, znam zašto! nije mi se dalo mjenjati putovnicu i osobnu).
Prijavila sam se u zg tek 11mj 2003 (vjerojatno ni tad nebi da mi starci nisu kupili stan).
Fran je po tati imao pravo na doplatak jer je dotični zagrepčan od rođenja, ali on nije otišao dati zahtjev (valjda on zna zašto nije).
Uglavnom, ne osjećam se zakinutom (možda malo glupom) jer je moja greška što se nisam prijavila.
Nije mi čak ni bilo žao dok se dobivalo sto kuna mjesečno, jer to nije neka cifra koja mi zvuči u ušima (a tatek bi zato jer prebacuje tih sto kuna na moj račun, mislio da radi veliku stvar za nas), ALI sad kad bi jednokratno mogli dobiti 3000 kuna (ako se zahtjev podnese do 28.2.) mi je nekako malo žao što tatek neće potpisati zahtjev.