Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Ljudi moji, ova gripa je bila nešto prestrašno. Dakle, mali je bio dva dana u bolnici, stariji sin je tjedan dana imao visoku temperaturu i završio na sumamedu, malena je još najbolje prošla, ona je imala tri dana temp. oko 38, 3,4 a nakon temp. još je koji dan slinila i kašljala ali sve je završilo ok. A ja..ja sam zakomolila. Tjedan dana visoke temperature, ono kad se ne možeš pomaknuti od boli, kad te trepavice bole, kad bi najradije umro..I nakon toga grozni, grozni kašaj. I temperatura se vratila. Slikali pluća, vadili krv..dijagnoza teški bronhitis, antibiotik i sad je ja mislim prošlo. Upravo se spreman vadit krv i još jednom do dr..
Potpisujem od riječi do riječi, nikada još nisam doživjela ovako strašnu gripu, s time da kod nas još nije sve završilo, a počelo je prošlu subotu (18.3). Sin je sinoć opet zakurio na 38.1, sada još spava, malena je ok, iako je njoj bilo najgore (i ona je dobila Sumamed jer su dvije dr čule neki šum na plućima pa za svaki slučaj, a davila se od kašlja), MM je prvi zakurio i danas je prvi dan na poslu, ja više ne kurim, ali se daaaaaaavim od kašlja, noćas je bilo baš gadno. Sin je inače ok, jučer uopće nisam primijetila da mu temperatura nešto smeta, jedino je slabije jeo. Ali sad me brine ovo što pišete za upalu pluća - koji su simptomi? (mislim, sineku se to razvuklo, kako da znam da se nešto zakompliciralo?) A MM neki dan kaže, kada sam komentirala da ne mogu vjerovati da nas je gripa ovako slomila, da nije dovoljno reći da smo imali gripu, kaže - ovo je bilo blizu smrti