-
trebam dobrog servisera za Electrolux perilicu rublja
nema više garanciju pa ne mora biti ovlašteni servis nego netko tko zna što radi i tko me neće navlačiti tjednima
pomagajte
-
u kojem si djelu?
imam ja jednog nije ovlašten za Eali popravlja, tebi nije važno jer tako nemaš garanciju
Inaće ja sam jako razočarana u Electrolux, sve imamo njihovo i taman kada je istekla garancija sve ode na popravak i to veeeliki. Tko da sljedeći puta kada nešto krepa mjenjam , s nečim sa barem 5 godina garancije!
-
jučer bio serviser. Gore je pukla neka cjev za vodu i zalila svu elektroniku (grrr, kao slučajno je tamo stavljena). Šteta cca 1200 kn, a mašina je priej 7 godina koštala 2400.
Ja kad sam rekla da je mašina nova, da ima samo 7 godina, čovjek dobro nije crka od smjeha. Kao, rok trajanja svemu je otpirlike 5, tako da se moja naživila. A kako smo mi u stanu 7 godina, očekujem da svaki čas rikne još nešto. Frižider nam je umra prije mjesec dana.
Inače meni je ellux dosad bio ok, ali i ja razmišljam da uzmem neku najjeftiniju Beko koju sam vidila. 1700 kn i 5 godina garancije.
-
Jel moze meni broj nekog neovlastenog a da zna u Candy-cu- istok grada
Naravno da je garancija od dve godine izasla prosli mjesec (a u garantnom roku popravljana jedno 10-ak puta...)
A sto je najvaznije mislim da ne smije biti neki veliki kvar jer je radila normalno a onda izbacila osigurac.. mozda i nije mali... hmmmmm
-
Za Candy je u istočnom djelu srevis Platnjak! ima na netu! mi smo uzeli Beko budemo vidjeli, garancija je 5 godina bar da toliko izdrži
-
Cure, može meni broj tog (ili nekog drugog dobrog i postenog) servisera. Perilici rublja, Electrolux, kupljenoj prije nepunih 5 godina, izgleda otišao grijac
(.
-
Meni ti grijače mjenja susjed i to na mjesečnoj bazi jer koma su, mašina super pere jedino nam grijači odlaze non stop,ali doslovno, bar svaka 3 mj. cijena mu je 67 kn. Mašina je isto electrolux i stara je 4 g. u početku je dobro radila ali nakon isteka garancije su počela čuda, tako da je ne kupujem Calgon više,nema smisla.
Dala bih ti br od susjeda,ali on je stariji gospon koji je u penziji i više ne ide baš,ali samo da znaš cijenu grijača!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma