Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Povlačenje Maxi Cosi Isofix sjedalica?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Povlačenje Maxi Cosi Isofix sjedalica?!

http://www.oeamtc.at/index.php?type=...168&id=1118891

Ancice, znaš li što o tome? :?
    Mislila sam kupiti Maxi Cosi kombinirano s postoljem i Isofixom, sad vidim (koliko sam uz svoj šepavi njemački shvatila) da ih povlače?!

Što je s "običnim" MC, bez Isofixa? Znači li ovo da su sve one nesigurne ili...?

Sad sam u dilemi...ovih dana nabavljam sjedalicu, pa bih voljela preporuke, koje sjedalice za novorođenčad su najsigurnije? (Može i bez Isofixa)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nitko niš ne zna? :/
    Sad sam u dilemi kupiti MC ili ne...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ancica nije online jos nekoliko dana, a ona je nas kontakt s MC

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

U tekstu piše da se povlačenje odnosi samo na Easyfix bazu. Baza se povlači , jer sumnjaju da postoji problem u mehanici povezivanja. Za sada nije bilo nikakvih materijalnih šteta ili žrtava i ne postoji nikakva neposredna opasnost, ali pretpostavljaju da bi kod svakodnevne uporabe nakon nekog vremena moglo doći do problema. Naglašavaju da se poziv na zamjenu odnosi samo na bazu Easyfix, a ne na sjedalice Cabriofix i PrioriFix te bazu Easybase.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupila sam danas Maxi Cosi Cabrio. Ima certifikat ECE R44/04, što to znači?

I kad je sljedeći pregled u Zg?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mi imamo MC Cabrio i kupio sam je zato što je na ADAC-ovom testu 2004 bila dobro ocijenjena.

http://www.adac.de/Tests/Kindersiche...ePageID=116445

evo testa od 2005 godine
    http://www.adac.de/Tests/Kindersiche...ePageID=116434

nema baš puno modela ali možda nekom pomogne

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa

I kad je sljedeći pregled u Zg?

Kakva su to pitanja nakon što si kupila sjedalicu, tc tc tc.

Jedinica iz zalaganja.

Pregled u Zg će biti ovaj mjesec još se ne zna datum.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To znaci da je po najnovijem standardu (koji dolazi na snagu tek ovo ljeto al njihove sjedalice ga vec zadovoljavaju).

Provjeriti cu ovo s povlacenju baze s trzista sljedeci tjedan. Hvala kaj si javila.

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Drage tete od autosjedalica...

Ima li mozda koja u Novom Zagrebu (mi smo iz Sigeta) da nam pokaze kako se montira Maxi Cosi Cabrio. Nije da ne bi znali i sami, ali bi htjeli biti ziher da ce nam Anna za dva tjedna biti sigurna pri povratku iz bolnice!!!

I da, dodjose do nas glasine da beba mora u ajmpindeklu van iz bolnice (!?!?!?!) a onda ne znamo kak bi Annu "zmontirali" u Maxi Cosi. Cini nam se da to nikak ne bi islo?!?

Puno hvala....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dodjose do nas glasine da beba mora u ajmpindeklu van iz bolnice
    to su uistinu glasine.
    i potpuno su neistinite.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Kupila sam danas Maxi Cosi Cabrio
    Jesi li ti to našla neku Maxi Cosi s bazom (koliko sam shvatila gledala si sjedalice s bazom)?
    Znam da je inače Cabrio bila bez baze, ali možda su stigli neki novi modeli...
    Nisam baš išla gledati zadnjih dana ali ja hoću sjedalicu s bazom da ju mogu jednostavno vaditi pa čekam da stigne Maxi Cosi s bazom. Ako ne dođe prije nego rodim kupit ćemo Graco... Ako je već stigla, molim adresu i cijenu, išli bi u shopping :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mina prvotno napisa
    Kupila sam danas Maxi Cosi Cabrio
    Jesi li ti to našla neku Maxi Cosi s bazom (koliko sam shvatila gledala si sjedalice s bazom)?
    Znam da je inače Cabrio bila bez baze, ali možda su stigli neki novi modeli...
    Nisam baš išla gledati zadnjih dana ali ja hoću sjedalicu s bazom da ju mogu jednostavno vaditi pa čekam da stigne Maxi Cosi s bazom. Ako ne dođe prije nego rodim kupit ćemo Graco... Ako je već stigla, molim adresu i cijenu, išli bi u shopping :D
    Nisam
    Jako sam si htjela bazu, da je mogu uglaviti i onda samo stavljati i micati sjedalicu po potrebi, bez straha da se nešto pošemeri, no nisam našla tu kombinaciju...Jedine s bazom bile su Peg Perego i neka no name, ali mi nisu baš ulijevale sigurnost, pa sam radije uzela provjerenu kvalitetu.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    to su uistinu glasine.
    i potpuno su neistinite.
    i jako opasne

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    to su uistinu glasine.
    i potpuno su neistinite.
    i jako opasne
    Mislim, čak da u bolnici inzistiraju...Izađeš s amjpendeklom i staviš je u sjedalicu u auto, gdje je problem?
    Ali svakako se slažem da nema smisla pristajati na to, već im reći da to nije prihvatljiva opcija, te se po potrebi i pozvati na zakon.
    Iako, i ja sumnjam da je to istina.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iako, i ja sumnjam da je to istina.
    Na mojoj prici s poroda imate da, prilikom odlaska iz bolnice s Lanom, kada smo med sestra i ja kopcale malu u sjedalicu, med sastra je cijelo vrijeme gundjala: da ne voli te nove fore da se dijete iznosi u tim cudima...
    Rekla sam joj da se to mora po novom, ona kaze nesto u stilu da je to samo moda...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da se vratim na temu. Provjerila sam danas kod Maxi-Cosija i, da, doslo je do povlacenja sjedalica ali samo sa trzista BENELUXa i Njemacke. U Hrvatsku ova postolja jos nisu ni stigla pa povlacenja sa ovog trzista nema, a ona koja ce doci ce biti ispravljena odnosno nece imati gresku zbog koje je doslo do ovog povlacenja.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Bila sam dans u King Crossu.
    U TL imaju postolja isofix ali čekaju nove sjedalice koje idu na njih

A u baby media shopu su mi rekli da su imali maxi cosi s postoljem i da su im planule odmah i da krajem mjeseca stiže druga pošiljka, da je već naručeno i potvrđeno da dolaze.

E sad mene zanima ako netko zna te koje su povučene jesu li to i te koje su se prodavale kod nas i koje opet trebaju doći? Ja nisam ni znala da ih imaju kod nas, u zadnje vrijeme sam ispitivala samo u TL...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mina, hvala. poslala sam upit. cim saznam, javim 8)

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ančice, ima kakvih novosti?
    Meni termin sve bliže, moram nešto kupit...
    Bila sam danas i u Media shopu u Mercatoneu i pitala za maxi cosi s postoljem. Mislila sam da možda nisam nešto krivo shvatila prodavačicu u king crossu, ali i ovdje mi je rekla da su ih imali i odmah prodali i da dolazi nova pošiljka krajem mjeseca, vjerojatno idući tjedan
    Zato me jako zanima što ti znaš o tome i dal da čekam i kupim to što dođe

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikakvih novosti :/

Pokusat cu ponovo u ponedjeljak.

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Jedno možda glupo pitanje, ali upravo sam u fazi čitanja i proučavanja svih mogućih prijevoznih sredstava za budućeg nasljednika ili nasljednicu. Planiram kupiti neku kombinaciju 3 u 1 za početak, ali me zanima može li se kupiti i dva postolja uz autosjedalicu?

Naime dragi i ja imamo jedan autić, ali kad se preko tjedna on s njim odveze na posao, nama ostaje na raspolaganju bakin autić, koji zapravo najviše i vozim preko tjedna. Kako živimo na malo nezgodnoj lokaciji obavezan nam je prijevoz automobilom do najbliže šetnice ili parka.

Svakako želim izbjeći dupli trošak i kupovinu dviju sjedalica, te mi se ova kombinacija s dva postolja i jednom sjedalicom čini vrlo zgodna, samo me zanima jeli i izvediva?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tinkili, ne vidim zasto ne bi moglo.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ancice, sorry što gnjavim, (rekla si javit kad saznaš) ali jesi saznala štogod?
    Kako god, ja se jučer ipak zapisala za sjedalicu s bazom u Baby media shopu (maxi cosi cabrio, obična baza, ne isofix). Trebale su već stići, ali neki zastoj pa dolaze iz Nizozemske u petak ili idući utorak.
    Nadam se da ove nemaju grešku, da nisu slučajno maknuli sa svog tržišta pa poslali nama. Valjda ipak ne bi to napravili. Bila mi teška odluka, jel uzet graco kojeg imaju u TL i nema nikakve afere, ali ipak sam odabrala maxi cossi, pa valjda će beba pričekat dok stigne sjedalica

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bas sam jucer cula od njih a to je da postolja na hrvatskom trzistu ne spadaju u skupinu s kojom je bio problem. Tako da mozes bez brige kupiti sjedalicu koju si htjela.

I nema teorije da ce ikome namjerno slati sjedalice s greskom, ne brini.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Hvala Ancice

Ma znam da ne bi slali sjedalice s greškom, zato sam se ipak zapisala za sjedalicu, ali ipak, čovjeku svašta padne na pamet, pogotovo nama paranoičnim trudnicama...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam mina, normalno je da nam svasta pada na pamet

Al moramo i paziti da ne karakteriziramo obavijesti o greskama ili problemima od samih proizvodaca jer je u stvari super sto nam jave. Najgore je kad se zataskava. Ovako kad se otvoreno veli - nasli smo problem i krecemo u rjesavanje - barem znas da se brinu za tebe kao kupca i tvoje dijete.

Onda kad se pojavi problem a proizvodac ne obavijesti kupce istom, tu je problem.

Ovo sveukupno dosta steka u Europi, Maxi Cosi je jedan od rijetkih proizvodaca koji ovo uzima za ozbiljno, barem u ovom slucaju, ne znam za prije. Ne sjecam se da sam vidjela od nekog drugog proizvodaca obavijest o problemu sa sjedalicama, a znam da ih je bilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •