Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: Zamisli da imaš kućicu ...

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Zamisli da imaš kućicu ...

...u malom mjestu, s početka prošlog stoljeća, ali u stanju da se u njoj može živjeti.

Boravit ćeš u njoj povremeno, s obitelji i prijateljima. Roštiljati, odmarati, čitati... Ima lijepo dvorište i atrij-dvorište.

Želiš je urediti, a opet ne potrošiti previše. (kupaonica, kuhinja)

Što bi napravila? Kako bi je uredila? Koji stil? Boje?

Otvaram topic za prikupljanje ideja, slika, savjeta, linkova ali ne za kuću za stanovanje nego za ladanje

slobodno se razbahatite

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Shabby chic mi je bas za to.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

shabby je uglavnom bijelo i roza i čak sam razmišljala o tome, ali kako mi je doma sve bijelo, sad sam mislila ići na toplije varijante, parket je divan stari, ali lakiran i očuvan, ma predivan.

Sastoji se od hodnika, kuhinje i dnevnog boravka (odvojeni vratima), jedne spavaće, jedne male male sobe (djevojačka) i kupaonice.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I meni nekako isto ide shabby chic za to.

mada su ukusi različiti.

vidjet ćemo što će drugi predložiti.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

no ima i drugih boja u shabby (nisam znala) http://www.apartmenttherapy.com/shabby-chic-she-118584

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

predivno..........

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imas puno boja, plavu, maslinastu. ma to je stil, i ne sastoji se samo od bijele i roza. mada je meni bijela najnaj

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Imam posve bijel stan, bjelji ne može, i jakooo volim bijelu.
    Kuhinja će u kući biti bijela Faktumica http://www.ikea.com/at/de/catalog/ca.../20122_kirs04a
    i nije velika, sudoper, i još jedan element (u koji bi stavila suđericu), suđe stoji u predivnoj starinskoj vitrini

ali drugo me zanima... ono kakva kupaonica, kakav boravak, što staviti (npr. mala sauna ) slobodno bacajte ideje

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

imala sam negdje fotke od jedne predivne kućice u Istri, koju je moja kolegica uredila ali ne mogu sada pronaći.

imala je jako dobre ideje i jako je lijepo uredila kupaonicu.

od starog nekog komada namještaja, neke vitrine je napravila umivaonik tj.taj kupljeni je stavila unutra, ispod je bilo mjesta za ručnike. od starog okvira za slike je napravila ogledalo.

cijela kuća je puna drva tj. grede i taj namještaj, mislim da je brodski pod ili onaj seljački parket i to odaje tpolinu čak i preko slike.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

možda ovdje nađeš koju ideju
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=326208&page=74

inače, ovaj shabby koji je postala mama_još_malo mi je preeeedivan, onaj pravi,hardcore gdje je sve baš pofucano i oguljeno mi je bezveze

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

inače,kad sam vidjela naslov teme,mislila sam da ćemo tu iznositi ideje i vizije svaki svoje kućice u cvijeću...uff, tu mi je mašta odmah proradila (godinama imam folder s fotkama kako bi to jednog dana izgledalo...ah, snovi.... (nema smajlića koji uzdiše..)

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ajd taj folder uploadaj u neki album i stavi link molim te

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    ajd taj folder uploadaj u neki album i stavi link molim te
    nema šanse,to je samo moja buduća kućica! :škrtica:

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

a ok ako je tako

ajmo onda barem opisno, kuća za odmor treba imati: _________ (uz dovoljno kreveta)

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Toskana staye, definitivno moj favorit, jednog dana kada dobijem na lotu, jel... )
    http://www.squidoo.com/tuscan-patio-tuscan-style-patios
    http://www.ehomee.com/tuscan-theme-r...orating-ideas/
    Ono zelene rolete, kamen, drvo, kovane ograde itd...

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

superx ovo je suuper
    i vrlo iskoristivo za moju kućicu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a ok ako je tako

ajmo onda barem opisno, kuća za odmor treba imati: _________ (uz dovoljno kreveta)
    Ja nisam svoju vikendicu ništa specijalno uređivala jer to je stara klijet i bilo mi je bitno dovesti je u stanje da se tamo može prespavati, napraviti drenažu i novi krov, napraviti nadstrešnicu nad gornjom terasom i novi beton na donjoj. Uredili smo je rasparenim namještajem koji smo zatekli + donacijama (prijateljica je mijenjala dječju sobu pa smo se domogli kreveta u koje smo ubacili nove madrace i to je otprilike to). Bitno je odlučiti da li je važnija funkcionalnost (nama je bila) ili estetika i koliko para je na raspolaganju za uređenje (mi se tu baš nismo rasprostirali, uredili s minimumom).

Ono što sasvim sigurno treba imati:
    - struja
    - voda (vodovod ili bunar ili već nekako)
    - kupaonica s bojlerom i wc + septička jama (i to smo napravili jer na našem brdu nema kanalizacije, to je vinograd)
    - kuhinja (ovisi o ambicijama, meni je dovoljno nekoliko elemenata sa sudoperom i mali rešo koji drži vodu za kuhanje juhe i kave), na podu je linoleum jer mi je bilo važnije imati dobru vanjsku izolaciju protiv vlage, a unutra je ovako brže bilo gotovo
    - grijanje (imam jednu peć na drva i jedan uljni radijator, napravili smo dimnjak za kuhinjsku peć na drva koju još nismo nabavili, možda ćemo ove godine, želim pećnicu na drva)
    - perilica rublja ako je objekt namijenjen za dulji boravak (to bih si svakako nabavila za more ili kuću u kojoj se boravi tjedan ili dulje)

Ostalo (većinu imamo):
    - suncobran
    - roštilj
    - peć za kotlovinu
    - vrtni namještaj ili nešto na čemu se može vani sjediti kad dođe društvo (danas ima lijepih sklopivih stolova, stolaca i klupa, ali odabir ovisi o broju ljudi i hrpi para, bitno je da se može spremiti unutra kad nema nikoga)

Ostalo za održavanje okoline:
    - obavezno dobra kosilica i vrtni alat (odabir ovisi o tome koliko je veliko zemljište, da li je samo okućnica ili ima širu priču - kod nas ima dosta zemlje i voćaka pa je to nužno)
    - crijevo za vodu za zalijevanje trave i / ili pranje terase

Treba ti još spremište/šupa za drva i svu tu kramu tipa kanisteri za gorivo, gumene čizme, radna odjeća i slično. Meni bi dobro došla i neka nadstrešnica za auto da se ljeti ne prži na suncu, ali nemamo prostora.

Dobru zabavu!

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

po ovim drugim linkom od superx..tako moja kolegica ima kuhinju i skoro cijela kuća je u tom stilu.

predivno

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja bih uredila u stilu kojem prema starosti pripada.
    Mi imamo malu kućicu na selu. Klasika dvije prostorije, ispred natkriveni "hodnik", a ispod podrum.
    Pomalo uređujemo, za sad hitne stvari - krov, temelje, drenažu,...
    Kad bude novaca i za ostalo, nadam se da ćemo je uspjeti urediti "po starinski" kakva je izvorno bila.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

stavila bih seljačke podove, peć na drva
    drvene kapke na prozore, isto tako karirane zavjesice
    veliki drveni stol, što grublji i s manje obrade to bolji
    umjesto stolica klupe sa spžvom presvučenom u neke vesele dezene (točka, karo, pruge, šareno i razigrano)

kuhinju si odlučila koliko sam shvatila
    puno prirodnih materijala, od tepiha eventualno neke starinske krpare gdje baš mora
    neku stelažu s knjigama, kutak za čitanje kod mene bi bio obvezan i stolica na ljuljanje ili divan s puno udobnih jastuka

kupaona što jednostavnije, tuš, umivaonik uglavljen u neki fora ormarić
    veliko ogledalo u drvenom okviru
    terakota veeelike pločice na pod, košare pletene za sitnice i ručnike...
    eto, to je ugrubo da uređujem za sebe
    pošto ne uređujem, volim bar maštati

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Rado zamišljam kućicu iz prvog posta.

Što bi napravila? Kako bi je uredila? Koji stil? Boje?
    Probala bih je urediti sa što je moguće manje intervencija, čuvajući originalne podove, zidove i stropove koliko je god moguće. Nadalje, pazila bih na regionalni stil. Ako je kućica u Zagorju, ne bih je uređivala u provansalskom ili toskanskom stilu, ako je negdje na moru, ne bih u kontinentalnom... Kužiš me.

Ovisno o tome koliko imate volje, vremena i vještine za pretvaranje starog u novo, bilo bi zgodno obići lokalne sajmove ili se raspitati imaju li ljudi koji žive u okolici još uvijek u podrumima i na tavanima starije komade namještaja koje ne koriste, pa ih kupiti, malo prebrusiti, prelakirati, prenamijeniti...

Što se pak novih, kupljenih komada tiče, pazila bih da su multipraktik - dakle, da se sofa može rastegnuti u ležaj, da su stolice sklopive, tako da se po potrebi mogu izvaditi iz nekog spremišta u kojemu, spremljene, ne zauzimaju mnogo mjesta, da umjesto manjeg umivaonika, ako je moguće, napravim jedan duži s dvije pipe ili dva jedan do drugoga, da u opremanju prostora koristim vertikale... Volim kombinaciju starog i novog - dakle nov, moderan namještaj uz stare, kamene zidove i grede na stropovima. Nikako lažno starinski namještaj, nikako!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i par linkova:

- ovo je jedna obnovljena rustikalna kuća u Španjolskoj, mislim da su uspjeli održati dobru ravnotežu između tradicijske arhitekture i modernih intervencija: http://www.digsdigs.com/cute-spanish...-rustic-style/

- sličan projekt obnove, ali ovaj put u Danskoj; za moj pojam, ova kućica je prenakićena, ali zanimljivo je da obje imaju isti trosjed iz Ikee: http://www.digsdigs.com/traditional-...se-in-denmark/

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Rado zamišljam kućicu iz prvog posta.

Probala bih je urediti sa što je moguće manje intervencija, čuvajući originalne podove, zidove i stropove koliko je god moguće. Nadalje, pazila bih na regionalni stil. Ako je kućica u Zagorju, ne bih je uređivala u provansalskom ili toskanskom stilu, ako je negdje na moru, ne bih u kontinentalnom... Kužiš me.

Ovisno o tome koliko imate volje, vremena i vještine za pretvaranje starog u novo, bilo bi zgodno obići lokalne sajmove ili se raspitati imaju li ljudi koji žive u okolici još uvijek u podrumima i na tavanima starije komade namještaja koje ne koriste, pa ih kupiti, malo prebrusiti, prelakirati, prenamijeniti...

Što se pak novih, kupljenih komada tiče, pazila bih da su multipraktik - dakle, da se sofa može rastegnuti u ležaj, da su stolice sklopive, tako da se po potrebi mogu izvaditi iz nekog spremišta u kojemu, spremljene, ne zauzimaju mnogo mjesta, da umjesto manjeg umivaonika, ako je moguće, napravim jedan duži s dvije pipe ili dva jedan do drugoga, da u opremanju prostora koristim vertikale... Volim kombinaciju starog i novog - dakle nov, moderan namještaj uz stare, kamene zidove i grede na stropovima. Nikako lažno starinski namještaj, nikako!
    Eto, točno ovo sam mislila, ali Sanja je to lijepo napisala.
    Čim sličnije originalu.
    Na Hreliću se može pronači čuda za renoviranje.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma ima hrpa supe ideja , samo treba novaca da se to realizira.
    Mi sada gledamo jedno imanje u blizini naše kuće, cca 15 min. sa velikim vočnjakom i vinogradom, i sa kučicom koju treba renovirati pa isto skupljam sve i svašta. Samo mislim da nam financije neće omogučiti da sve bude ovako romantično kao u slikama, kovanu ogradu nemam ni doma.
    inaće bitno mi je da ima struju i vodu te peč ili kamin na drva!
    Terasa obavezno i travnjak.
    Unutra bar dvije spavače sobe + po mogučnosti jedna gostinjska.
    Kupaonica, špajza za spremanje hrane i zimnice. i ostava za alate.
    Nadam se da će Ikea biti otvorena kada budemo privodili radove kraju!

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

shabby mi je super za ovako nesto a moja dream house bi trebala imati kamin i cozy mjesto za citanje vrt sa puno cvijeca i nesto povrca (obavezan mali rasdnik jer moja L obozava zalijevati sadnice i obavenzo malo igraliste za djecu -bez plastike molim....
    Posljednje uređivanje od MoMo : 14.03.2012. at 16:26

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

e i onda se preseliti tamo jer ...

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj MoMo prvotno napisa Vidi poruku
    shabby mi je super za ovako nesto a moja dream house bi trebala imati kamin i cozy mjesto za citanje vrt sa puno cvijeca i nesto povrca (obavezan mali rasdnik jer moja L obozava zalijevati sadnice i obavenzo malo igraliste za djecu -bez plastike molim....
    imamo 2 kaminaona na kojima se može sjediti (i čitati priče djeci) i uzidanu peć, imamo čak i onaj stolac za ljuljanje, i ovo je super ideja da igralište ne smije biti plastično (ja ne volim plastiku inače). Kako se gušim u knjigama doma, bit će to pravo mjesto za njih.
    Sanja, hvala za linkove. Peterlin, super si sve pobrojala.
    Meni je jako stalo pa će se izdvojiti novci.
    I mislila sam staviti pločice terakota (trenutno je linoleum u kuhinji), a u sobama su parketi.
    Slikat ću sve prije i poslije i staviti na blog

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tirkizni shabby je genijalan za takve prostore

volim ja "guste" interijere (što se boje tiče, znači, boja vina, staroga kukuruza, boja bora), ali nisam sigurna da je to za tebe
    pa se drži kombinacije tirkiza, lavande, bijele i zelene

sasvim dovoljno

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

u pravu si apricot, a ove boje koje predlažeš sam i mislila upotrijebiti:
    tirkiz, lavanda, bijela i zelena
    Inače kućica izvana izgleda kao ova danska ;-D

Sad ne znam kad razmišljam o pločicama, meni su super ove iz linka iz Španjolske, ali neće mi se uklopiti u ostalo.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Peterlin, kad me mm pitao što bih ja prvo, rekla sam: roštilj!! Meni ti je to glavno, da ja postavim roštiljčinu i da za miriše

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u pravu si apricot, a ove boje koje predlažeš sam i mislila upotrijebiti:
    tirkiz, lavanda, bijela i zelena
    Inače kućica izvana izgleda kao ova danska ;-D

Sad ne znam kad razmišljam o pločicama, meni su super ove iz linka iz Španjolske, ali neće mi se uklopiti u ostalo.
    imaš tih seljačkih pločica u raznim nijansama: od tamne terakote, preko narančaste, ružičaste, do sive i bijele... bež...
    ma imaš kakvih hoćeš
    iako mrzim bordure, ovdje bi itekako pasdale neke sa tirkiznim detaljem

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ovako nekako, samo svjetlije puno
    http://www.proyectoyobra.com/IMAGENE.../ceramica1.JPG

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

da, neka lijepa zagasita narančasta i onda opalit tirkiznu borduru

je l ima za kupit uopće ovakvih kada?
    http://www.digsdigs.com/fantastic-tr...country-house/

i u ovoj kući su mi lijepe pločice podne te kamene

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne mogu otvoriti link, ali pretpostavljam da pitaš za neku kadu na nogama, koja samostalno stoji

ima, naravno, ali košta

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Peterlin, kad me mm pitao što bih ja prvo, rekla sam: roštilj!! Meni ti je to glavno, da ja postavim roštiljčinu i da za miriše

Mi još nismo postavili veliki vanjski roštilj, jer nam se peć za kotlovinu pokazala savršenom za veći broj ljudi. Doći će i to na red. A kad smo sami, dosta nam je i mali roštilj. Imam i električni ali ne sjećam se kad smo ga zadnji put stavili u pogon, to je bilo dobro rješenje za prvu sezonu dok su klinci bili mali pa se nisam usudila paliti vatru u dosegu njihovog kretanja. Čim su dorasli da slušaju upute, prebacili smo se na vatru i baš uživaju u tome.

Inače, mi smo kupili grunt kad su dečki imali 2 i 3 godine. Prvo što sam napravila - "maznula" sam susjedu nekoliko starinskih punih cigli, drugom susjedu 2-3 kante pijeska i napravili smo djeci pješčanik koji je odlično izgledao, bez ikakve plastike (može se metnuti folija dolje, mi nismo čak ni to imali, samo sloj tucanika da ima drenažu i gore sloj finog pijeska). Našim dečkima to je bio raj i zabava dok nisu prerasli, a bilo je napravljeno priručno i poslije smo ga jednostavno rastavili. Ljuljačka je od običnog štrika i visi na velikom orahu (drvenu dasku skinemo). Dok su bili mali imali smo isto drvenu ljuljačku ali s ogradicom.

Zaboravih napomenuti jednu bitnu stvar - važno je imati nekoga u selu da povremeno pogleda imanje, da pokosi travu i slično. Mi smo se preporodili kad smo našli takvu osobu jer npr. ne jurimo na grunt kositi travu nego dođemo na pokošeno, pa ima više vremena za spomenuti roštilj ili kotlovinu i za opuštanje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

super mi je ova volja koju imas za uredjenje. MM je kupio vikendicu, za koju nemamo bas novaca za uredjenje, jer smo nedavno kupili i kucu.
    prvo sam romaticno vidjela se u Shabby chicu, ali onda sam shvatila ovo sto su cure pisale, da je jako bitno kakav je stil same gradnje. vikendica je lijepa, zbilja, ima kaljevu pec s jedne strane zelenu (meni nebas dragu boju), a s vanjske je na isti dimnjak ugradjen rostilj. ali bilo bi smijesno staviti shabby chic kad je izvana u fasadnoj cigli.

po meni u njoj pase stil 70-tih, samo sto ja ne nalazim romatiku u njemu.

no ja ni ne odlazim cesto tamo, to je MM-ov hobi za koji ja trenutno nemam volje, vec kad je on tamo ja uzivam doma, jer su i klinci s njim. tako da me samo uredjenje bas i ne svrbi.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a ja sam došla prijaviti kako ću se potruditi da postanem prijateljica sa mamom još malo
    pa da idem uživati u tom raju
    i roštiljati, naravno

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    kombinacije tirkiza, lavande, bijele i zelene
    slinim

mama jos malo posto si rekal da mozemo namastaviti meni je na pamet pala neka vrsta zimske baste u atriju malo cvijeca puno zacinskog bilja...

p.s. apri ako ikad budem imala dovoljno novaca i dream house angazirat cu te za unutrasnje uredjenje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vrlo rado

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Gledam linkove za slinjenje i uspoređujem sa svojom bajticom. Ima krasnih stvari...Sa zadovoljstvom sam zaključila da zapravo i nismo ni tako loši...pogotovo obzirom na skromni proračun (prioritet je imala samohodna kosilica, he he he, mi smo na brdu...)

Kupili smo vikendicu jer smo doma imali stari Art deco namještaj iz dvadesetih godina i mislili smo ga ubaciti u tu kućicu, ALI pokazalo se da se ne uklapa jer je preglomazno, pa smo ipak sve to na kraju ipak prodali.

Shabby chic mi isto nije odgovarao - to je (vjerujem) zabavno dok se izrađuje ako si sam svoj majstor za 1-2 manja komada, ali cijeli namještaj... ne, hvala! Zahtjevno za kasnije održavanje i fest prekičasto za naš minimalistički prostor.

Nismo imali lovu za rustikalni drveni pod u sobi, a dolje je bila betonska podloga, pa smo stavili osb ploče radi izolacije i izgleda odlično. Htjeli smo gore stavljati laminat, ali taj osb me oduševio, pa da smo odlučili ostaviti ga u izvornom obliku. Jeftinije je i bolje izgleda.

Drvene kapke na prozorima imam, pletene fotelje sam našla na maminom tavanu, kariranu presvlaku za veliki krevet + hrpu šarenih jastuka smo isto našli u ormarima, karirane zavjese (plavo žuto zeleno) u kuhinji sam sama sašila od doniranog materijala (kapa dolje mojoj svekrvi), drvenu klupu (s rasprodaje iz Bauhausa) imam, krpare (za 19 kn komad iz Gramata) isto imam. Veliki stol je otpad iz neke birtije (i može se razvući), ali je dosta pohaban pa smo to riješili rustičnim stolnjakom (voštano platno je dolje, a preko toga platno da se voštano ne vidi). Sad se vide samo noge, tokarene, ne vrište jako.

Puno stvari koje su u kući smetale tamo su našle mjesto i namjenu: knjige razne (srećom, imam ormar za knjige), petrolejke, malo ogledalo s kovanim okvirom, stara željezna pegla, kravsko zvono i slično, pa je moj mlađi sin napravio vlastiti "muzej" u tom prostoru. Jest da bi dečki dovlačili i raznu kramu ali nema veze, kuća je i njihova. Zadnja ideja je da stari gramofon i vinil ploče uskladištimo tamo (imam namjenski ormarić za to, za sada je tamo sinov muzej) pa ćemo razmisliti.

Ovakva kuća je vječito radilište. Mi je uređujemo malo pomalo već osmu ili devetu godinu i ide pomalo, ali uvijek nešto treba... zna to bit i rupa bez dna, pogotovo ako čovjek nema vremena često biti tamo, a radi sam. Ipak, ponekad se uhvatim razmišljati kako puno ljudi nema takve uvjete u svojim vlastitim domovima kakve mi imamo u vikendici u kojoj provodimo 5% vremena godišnje.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ee ja sam si bas dala zadatak da mastam:

voce u vrtu i kucicu na drventu ili vrtnu kucicu za djecu ( kucica na drvetu mi je privlacnija opcija...neostvarena zelja mog djetinjstva )

http://threepixielane.blogspot.com/2...ree-house.html

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    a ja sam došla prijaviti kako ću se potruditi da postanem prijateljica sa mamom još malo
    pa da idem uživati u tom raju
    i roštiljati, naravno
    Pa zar neće svi koji su svojim savjetom sudjelovali na topicu biti pozvani na roštilj?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sanja, deal!!!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imam kucicu, ne trebam ju zamisljat, zamisljam novce za urednje, al ne funkcionira

jedva cekam da vidim tvoje

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja planiram ovako nesto http://img99.imageshack.us/img99/825...diningroom.png

samo ja ne bi drveni pod nego plocice. ovi lusteri su mi . al mislim da bi pasali i neki vise fensi, tj. chic.

eto, moj savjet je da dobro biras lustere, jer oni mogu prostoru dati jednu sasvim novu dimenziju.

kupaonicu bi ja sto jednostavniju, vise modernu nego neka cudesa, tipa ove gusnate kade. za tako malu kucu mi je to preekstravagantno.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meda, lustere imaš slične u Ikei.

Mama_još_malo, ti i ja ćemo imati vrlo slično uređene kuće, ti za ladanje, ja za život. Napikirale smo istu kuhinju, npr.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Peterlin, osb ploče se nikako ne preporučuju radi isparavanja ljepila kojima su spajani djelići.
    Mi uređujemo našu novu kuću i neki dan sam to pročitala, pa sam malo proučavala i našla par linkova koji o tome govore. Ako ih nađem ponovo, pošaljem.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

al mislim da bi uz kadu na nogicama ovaj s gornjeg linka bio previse, pa je ovaj zgodnije rješenje http://public.fotki.com/sretna-obite...-je-super.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •