Ne znam da li je moguće uopće doći do dr.V prije prvog UZV? I molim Vas ako netko zna gdje bi mogla pronaći članke o negativnim učincima supresije na ženama s visokim FSH. Ne znam da li se smijem pozvati na ovaj forum i reći da sam to ovdje pronašla...
Meni je u Mariboru najviše smetalo što je dr. V. bio gotovo pa nedostižan ( vidjela ga na dva UZV-a od kojih je jedan bio 6 mjeseci prije postupka) tj. mislim da je do njega teško doći van zadanog termina jer mi u principu telefonski komuniciramo samo sa sestrama, a ni njih nisam uvijek uspijevala dobiti. Najgore mi je bilo kad sam tijekom stimulacije krvarila i bila sva van sebe kako dalje, nazovem Maribor i sestra mi kaže da je to loš znak, ali da nastavim sa stimulacijom i neka dođem kako smo se dogovorili, za tjedan dana. Meni je taj tjedan bio najgori u životu. A kad sam konačno došla gore, svaki put mi je na UZV-u bio drugi liječnik, i to mi je bilo grozno... Ali to je moje iskustvo, mnogima je u Mariboru bilo super...
Što se članka tiče, probaj izguglati (o tome se opisalo)... A pozvati se na Rodu ili ne...ne znam sama što da ti kažem...