Stranica 9 od 15 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 735

Tema: Zanimljiva mjesta i aktivnosti za klince (II dio)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili u šumi i brali kestene.

Stara karlovačka cesta je bila tako prazna (valjda su svi bili u inozemstvu) da je vožnja trajala samo malo duže nego po autocesti (nadam se da policajci ne čitaju ovaj forum)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I moji su brali kestene (djeca s tatom i ujom) u smjeru Gorskog zrcala. Nabrali sve skupa oko 5 kg. Nisu se usudili bez mene brati gljive (a baš ih tam iznad vodovoda zna biti...)

Ja sam ležala doma i liječila bronhitis i upalu sinusa.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma daj, a moj je bio razočaran kaj nismo našli nikakve gljive osim onih najopasnijih (zelene pupavke i muhare).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne znam... Nije bilo baš puno vlage, pa je bilo manje nego obično. Muž je opisao nešto za što bih se zaklela da su lisičke. Da sam bila tamo, znala bi. Ovak... Niš od toga. Ali u tom dijelu obično se nekaj se nađe. Sad nije dobar trenutak (tj. pobrano je) jer dođu svi zbog kestena! Ali smo zato prošli vikend pobrali hrpu livadnih pečurki u susjedovom vinogradu. Bile su fine, mljac!

Moj mali sin raspoznaje dosta dobro ono što sam mu pokazala, a starijeg to uopće ne zanima.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...0/Default.aspx

Nije besplatno al mi zvuči super

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U nedjelju je nekakva Bučijada u Ivaniću, ali bojim se da vrijeme baš neće poslužiti. Šteta, baš mi se nekako ide na onu stranu, a i program mi se nije činio loš.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    U nedjelju je nekakva Bučijada u Ivaniću, ali bojim se da vrijeme baš neće poslužiti. Šteta, baš mi se nekako ide na onu stranu, a i program mi se nije činio loš.
    Je 4. bučijada i baš je bilo ok prošle godine iako smo kratko bili. Ako idete dobro je pogledat program jer je recimo predstava za djecu na drugom mjestu(moguče bude da masa ljudi neče ni znati) par min od bučijade a šteta ne otiči I nakon bučijade kad se pogleda šta koga zanima (ima i prodaje s eko imanja i raznih štandova od kolače,buča,suvenira, kožara,slika,drvene igračke,pletene....) zgodno je otiči do okolnih imanja koja isto imaju organizirano vezano za bučijadu,ali i dobru klopu Samo da vrijeme posluži :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma da, i mi smo tako nešto planirali, ali ne znam sad radi vremena .. imamo i neku familiju tamo za posjetiti, pa bi nam i to bilo zgodno.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jučer smo opet bili na izletu, ovaj put je to istovremeno bial i proslava Zrinkina 4. rođendana u prirodi, na brdu Vinica pored Duge Rese. Skupilo nas se 5 obitelji, ukupno 8 roditelja i 7 djece (Vedran na žalost nije mogao ići jer je dobio virozu dan ranije pa je ostao kod kuće sa MŽ), vrijeme je bilo fantastično, taman za šetnju u laganim majicama.

Parkirali smo kod nogometnog stadiona u Dugoj Resi, od tamo ima pješice slijedeći markaciju cca 40 minuta do pl. doma na Vinici (321 m). Samo brdo nije neka posebna krasota, no usput je zanimljiva miješana šuma kestena i breza, ima i puno kupina (njami!), a našli smo usput i pokoju gljivu. Sam dom je bio vrlo ugodno iznenađenje za sve nas, ponajprije zbog vrlo uredne okolice i borova s klupama (u kontrastu sa grmljem koje prevladava na hrptu), simpatičnog samog doma te lijepog pogleda na Karlovac, Žumberak i medvednicu u daljini.

Zrinka je puhnula u svjećice na improviziranoj "torti" (čokoladne napolitanke + mandarine) čime smo nastavili tradiciju puhanja svjećica na mandarinama na planinarskim izletima koju imamo već treću godinu. Nakon toga je pala gozba, poslije su klinci odjurili na igranje oko doma, mi veliki smo se sunčali i klafrali i tako sve do cca 15h. Vratili smo se na drugu stranu, prvo hrptom pa kroz vinograde prema Belajskoj Vinici gdje smo ostavili jedan auto da odveze vozače po vozila u Dugu Resu. Na povratku nam je najviše veselja priredila jedna strma livada na kojoj su se klinci i neki roditelji koturali dok su drugi još malo fotosintezom prikupljali na suncu snagu za predstojeće hladne i tmurne dane.

Fotke možete pogledati na http://picasaweb.google.hr/vanja1903/Vinica#

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Prekjučer smo bili na Kleku, pročitajte dolje izvještaj i pogledajte fotke na http://picasaweb.google.hr/vanja1903/Klek#

==============
    Još pred koji tjedan odlučili smo zatvoriti sezonu ambicioznijih izleta baš ovaj vikend, razmišljali smo o Risnjaku, Kleku, Velebitu ... i na kraju je pao izbor na Klek. Prognoza je još pred nekoliko dana obećavala puno - sunce i temperature oko 19 stupnjeva. No, iz dana u dan se najava ublažavala da bi u subotu sve stalo na maglovito-polusunčanom danu i +13 ... na žalost, u stvarnosti smo sunce vidjeli tek na 20-tak minuta na vrhu Kleka (inače je prevladavala magla odnosno oblaci),a temperatura nigdje nije premašivala 10 stupnjeva. No, cijela ekipa (5 obitelji: 9 odraslih i 7 djece) je bila dobro pripremljena i takvo vrijeme nas nije ometalo na izletu. Jest, bilo bi ljepše da smo mogli uživati u pogledu, no i ovako je bilo dosta atrakcija, a ponajviše im se svidio uspon na sam vrh, uz nešto sajli i strmih stepenica.

Do Kleka je najlakše doći cestom kojom se iz Ogulina ide prema Bjelolasici, najkraći pristup domu (1h hoda od ceste) i vrhu (još 30 min nakon doma) ide iz sela Bjelsko, 10 km nakon Ogulina tj. nakon nešto manje od sat i pol vožnje od Zagreba. Sam pristup domu je lagan, šumska staza je dobro označena, nema nikakvih posebnih strmina i klinci su se više manje svojim snagama uspeli do doma (Zrinku sam morao tek na početku malo ponijeti kako bih joj dao malo početnog impulsa ;o) ). Tamo nas je dočekala topla blagovaonica (hranu smo donijeli sa sobom jer je nema u domu) i najeli smo se ... ah, preko svih granica. ;o)

No, nije bilo vremena za polaganu probavu jer je klincima već bilo pomalo dosadno pa smo ubrzo krenuli prema vrhu. Nakon 15 minuta hoda normalnom stazom ispod stijenja dolazi se do strme padine po kojoj staza ide improviziranim stubištem, a osigurana je debelom užadi. Strmina nije strašna niti opasna, no užad dobro dođe - ako ništa drugo radi klinaca koji su se igrali tramvaja po njoj i začas bili na vrhu padine. ;o) Nakon tog zanimljivog detalja slijedi još jedan sličan, strmiji komad stijene osiguran još jednim užetom - također ništa posebno opasno, a zanimljivo klincima. A ja moram posebno pohvaliti Zrinku koja se sama (naravno, uz moju punu pozornost) popela uz obje strmine!

Nakon toga slijedi još svega 5 minuta uspona i našli smo se na vrhu ... na žalost, umjesto prekrasnog vidika do Alpa i Velebita dočekala nas je magla. No, situaciaj se mijenjala i uskoro smo dočekali i nešto sunca i pogled na plavo nebo ... to je trajalo 20-tak minuta i onda je magla ponovo dohvatila premoć, a mi smo odlučili krenuti nazad. Stali smo još nakratko kod doma, taman toliko da se dečki počnu penjati po kamenobetonskoj ogradi stubišta ispred doma i da uspiju srušiti drvenu klupu koaj je stajala na njoj (na sreću, nije pala na njih). Uslijedio je još lagani spust prema Bjelskome kamo smo stigli taman pred sumrak.

A zadnji čin izleta se odvio u Ogulinu - na prilazu autoputu gotovo svaka kuća je pred vrata izložila vreće sa krumpirom, zeljem i bundeve pa smo obavili kratku kupovinu krumpira ...

Sažetak hodanja (sa malom djecom, pauze uključene): Bjelsko-dom: 1h50min, Dom-vrh Kleka 50 min, vrh-dom 30 min, dom-Bjelsko 1h15min
    Dom je bio otvoren, topao, opskrbljen pićima, ali ne hranom. Markacije ok, na vrhu dva metalna žiga: žig vrha i Goranskog planinarskog puta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se samo prijavljujem da redovito čitam izvješća i gledam vaše fotke
    pre pre pre krasno

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    ja se samo prijavljujem da redovito čitam izvješća i gledam vaše fotke
    pre pre pre krasno
    Hvala!

Usput, ovo "izvješće" sa izleta je jubilarno 100-to (nisam ih sve objavljivao ovdje na Forumu, ali dobar dio jesam), a dao sam si i truda pa pobrojio izlete po svim svojim planinarskim dnevnicima, ovaj na Klek je bio 476. unazad zadnju 21 godinu otkad to bilježim ... dakle, u prosjeku cca jedan izlet svaki drugi tjedan- nije loše!
    (i to ne računajući neplaninarske izlete koje nigdje ne bilježim osim fotkama)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Baški na Krku je ovo ljeto otvoren akvarij. Jako, jako zgodno - klinci su bili oduševljeni jer su izložene i školjke. Svake godine ih na moru muči kako se koja zove.
    Od riba su nas "oduševile" kirnja i murina.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

našla sam na stranici Baške slike iz akvarija - treba ići na dno stranice:

http://www.baska.hr/index.php?option...atid=3:iz-bake

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Usput, ovo "izvješće" sa izleta je jubilarno 100-to (nisam ih sve objavljivao ovdje na Forumu, ali dobar dio jesam), a dao sam si i truda pa pobrojio izlete po svim svojim planinarskim dnevnicima, ovaj na Klek je bio 476. unazad zadnju 21 godinu otkad to bilježim ... dakle, u prosjeku cca jedan izlet svaki drugi tjedan- nije loše!
    (i to ne računajući neplaninarske izlete koje nigdje ne bilježim osim fotkama)

:shock: :shock: :shock:

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Surfajući nešto posve drugo naletih. Znam da nije sezona, al je vama oko Zagreba blizu. Jel itko bio, što kažete?

http://www.andautonia.com/hr/hrvatski.html

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj makita prvotno napisa
    Surfajući nešto posve drugo naletih. Znam da nije sezona, al je vama oko Zagreba blizu. Jel itko bio, što kažete?

Bili smo više puta, pročačkaj po starim izvješćima na ovoj temi!

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj makita prvotno napisa

Bila ti je Ivarica, na jednom podforumu je pričala i o tome kako su tam slavili ročkase!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo jedan zanimljiv link o događanjima za klince
    http://www.klinfo.hr/
    To sam friško dobila, ne znam da li se to tu već spominjalo...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tatek, a kak se borite protiv krpelja? djeca su cijepljena, repelenti?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Evo ako nekoga zanima ...

Upravo se otvorio sustav online rezervacije karata za djecji festival koji se 23. studenoga u 17h odrzava u Lisinskom: http://www.lisinski.hr/PokaziDatum.asp?datum=23.11.2008

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako nekog zaniam ... ovu subotu, 17-22h je proslava obljetnice meksičke revolucije u bivšem kinu Mosor u kojem neprofitne udruge pripremaju razne programe. Najvljeni su muzike, klopa, zabava ... pa ćemo otići ucjelokupnom obiteljskom sastavu vidjeti kak će to izgledati.

A u utorak, 02.12, će u klubu Amadeo iza Kraša biti afrička večer
    To je nešto za one malo veće (ulaz besplatan, po želji ponijeti i instrument )

Evo teksta poziva:

================
    AFRIČKA NOĆ
    AFRICAN NIGHT
    SOIRÉE AFRICAINE

Utorak 02.12. od 21 h Masters

Dyalli vam s ponosom predstavlja večer
    afričke muzike u Mastersu.

Dugi niz godina trudom, radom i vezama
    Dyalli promovira afrički ples, glazbu i kulturu
    na prostorima lijepe naše.

Jahsticeovci i Masters udomiti će nas po drugi put 02.12.
    kada vam, povod dugoočekivanog putovanja jedne od članica u Afriku,
    želimo pružiti doživljaj pravog afričkog plesnjaka.

Za to će se pobrinuti međunarodna postava selektora:
    Binghiroots (Sesvete)
    Khaxs (Senegal)
    Madis (Ghana)
    Kahithe going Africa
    P-Thing (Zagreb)
    I King Shango sound (Pula).

Dođite i čagajte s nama!

=================

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mozda ce jos kome biti zanimljivo: djecja orijentacijska utrka

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Etnografski muzej

Trg Mažuranića 14

10 000 ZAGREB

Događanja - prosinac 2008.

RADIONICE za RODITELJE i DJECU

BAKE, DJEDOVE, UNUKE, TETKE, UJAKE, NEĆAKE I NEĆAKINJE, SUSJEDE,

VELIKE i MALE PRIJATELJE

14. prosinac 2008. godine (nedjelja)

11 – 13 sati

Božićni ukrasi – inspiracija tradicijom

Pod vodstvom Vesne Pavlaković, ak. slikarice

20. prosinac 2008. godine (subota)

11 – 13 sati

Božićni ukrasi - licitari

Pod vodstvom Željke Jelavić, više kustosice-pedagoginje

Obiteljska ulaznica: 30 kn

Predbilježbe na: zjelavic@emz.hr ili

na broj telefona 48 26 220 (Željka Jelavić)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Izvještavam da je na Medvednici FANTASTIČNA zimska atmosfera!

:D :D :D

Bili smo jučer na Hunjki, 16 cm snijega, 0 stupnjeva, snijeg je bio idealan za sanjkanje, ljudi nije bilo previše, klopa u novoj lugarnici je standardno dobra (rade svaki dan osim ponedjeljka) ... odite tamo dok još nije počela ludnica "Snježne kraljice"!!!

(neka vas ne obeshrabri činjenica da je donja granica snijega tek negdje oko 700 m!)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da ne ostane sve na riječima, evo i par fotki: http://picasaweb.google.hr/vanja1903/Hunjka#

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Aaaaaaaa, kako vam zavidim!!!
    Mi smo jučer kroz prozor gledali napokon jedan sunčani dan nakon tri tjedna kišurine... na kraju su dečki otišli malo u parkić na zrak, ali na Sljeme se ipak (zbog uha) nismo odvažili :/

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Na sljemenu je idealno-cesta super bez snjega a gore ga taman po mom ukusu -za super sanjkanje a nije do vrata :D ma savršeno

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi sutra ujutro idemo :D :D :D :D
    Tateeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, kakva ti je ono ogradica na sanjkama?
    Ja se ubila tražeći, ne našla , ali tvoja izgleda home made, dražesno
    Pa ćemo imati prirodnu ogradicu-starijeg bratića Petra

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi ćemo u ponedjeljak do Škocjanskih jama (http://www.park-skocjanske-jame.si/) te u Postojnsku jamu (http://www.park-skocjanske-jame.si/). U škocjanskoj jami sam već bio dvaput u zadnjih 10 godina (jednom i sa Vedranom) i smatram je daleko najimpozantnijom špiljom na ovim prostorima i općenito koju sam ikad vidio, a u postojni nisam bio još od osnovnjaka pa idemo malo obnovit gradivo

(BTW, ovakvi hladni i vjetroviti dani su idealni za špilje, čovjek se malo ugrije unutra )

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Ogradica ima u Pevecu za cca 60-70 kn i jako lako se stavljaju i skidaju

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ssss prvotno napisa
    Hvala , da sam barem znala ranije, ali nema veze
    Uživat ćemo i bez nje

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jes, naša je "uradi sam", otprije 8 godina, ručni rad mog starog ...

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ssss prvotno napisa
    Hvala , da sam barem znala ranije, ali nema veze
    Uživat ćemo i bez nje
    Ili stanete u pevecu i netko otrči po ogradici i via sljeme
    Radi od 8-16 ili18 ovisi koji vam je usput

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Jes, naša je "uradi sam", otprije 8 godina, ručni rad mog starog ...
    Eto, da se i nešto lijepo čuje o njemu

sss, niti jedan nam nije usput, ali nema veze, skrenut ćemo malo s puta

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bili danas s prijateljima i u Škocjanskoj i u Postojnskoj jami. U obje je bilo dobro - Škocjanska je uvijek fantastična sa svojim dubokim podzemnim kanjonom, a Postojnska usprkos nesnosnoj gužvetini fascinira klince vlakićem.
    Vani je bilo fest zzzima, a u jamama toplo.

Mali kuriozitet - ja sam bio 100.000-ti posjetilac Škocjanske jame ove godine i dobio sam besplatan upad, poklon-vreću sa suvenirima, slikalo me za slovensku TV i popričah sa nekoliko novinara. 8)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa bravo tatek!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nagrada za 100.000-tog posjetitelja je otišla u prave ruke

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Ailish prvotno napisa
    nagrada za 100.000-tog posjetitelja je otišla u prave ruke
    Potpisujem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mali kuriozitet - ja sam bio 100.000-ti posjetilac Škocjanske jame ove godine i dobio sam besplatan upad, poklon-vreću sa suvenirima, slikalo me za slovensku TV i popričah sa nekoliko novinara. 8)
    pogodili ko prst u pekmez

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

evo, mi danas bili na Činovničkoj, fakat dosta snijega za sanjkanje, samo se treba dobro paziti, jer se sanjkaju i od strane crkve prema stepenicama i po stazi pa se krajcaju. Otišli oko 10, vratili se doma u 13. Jedno upozorenje - krenite ranije, jer je manja gužva, a i oko podneva se spustila magla, pa smo čuli da su zatvorili cestu prema Sljemenu. Fest je hladno, zemite si čaja i uživajteeee!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa
    pogodili ko prst u pekmez
    hehehe, čista statistika - tko puno ide po izletima kad-tad naidje i na ovakav poklon.
    A možda je i sudba malo pomogla znajući našu financijsku situaciju pa nam je prištedila tih 15-tak EUR za moj upad, knjižicu i čajeve kojima su nas častili. 8)

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja i moja princeza (skoro 5 godina) smo danas bile u muzeju za umjetnost i obrt i super smo se provele. izložba satova + rembrantove grafike (njoj najdosadniji dio)+ stalna postava muzeja + radionica kaširanja papira (izrađuje se voće i povrće, mi napravili dvije jabuke).
    sve skupa smo bile oko sat i pol u muzeju, i baš sam se iznenadila koliko je bilo male djce.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi bili danas u muzeju za umjetnost i obrt, bilo nam je prekrasno (citiram curku 8) ), slučajno smo pogodili termin u 17h kad je bilo organizirano vodstvo i L. je sat vremena u stopu pratila curu koja nam je pričala o rembrandtovim grafikama, čak je i na grafikama prva našla ono što je vodičica pitala
    a i saznale smo iz jedne rembrandtove grafike da su se hodalice koristile i u 17. stoljeću
    uspjeli smo još vidjeti i izložbu satova, to nam je isto bilo interesantno, ostalo nismo stigli jel je bilo vrijeme zatvaranja, a i dva sata joj je bilo dosta, eventualno bi došla u obzir radionica da smo došli ranije

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

U subotu smo bili u Paklenici kod Starigrada, dogovarali smo smještaj za naš planinarsko-esperantski susret kojeg organiziramo u rujnu, no stigli smo i uživati u suncu i plavetnilu mora i neba (uz tek malčice bure i +5 stupnjeva), a i prošetali smo se sa prijateljima po kanjonu V. paklenice do Anića luke (cca 1 sat hoda od ulaza).

Sve u svemu, bio je to prekrasan dan, ako ništa drugo zbog sunca, mora i tišine prirode!
    )pogotovo nakon velegradskog sivila i gomile posla preko radnog tjedna ...)

Pogledajte fotke OVDJE !

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

U subotu smo bili u Paklenici kod Starigrada, dogovarali smo smještaj za naš planinarsko-esperantski susret kojeg organiziramo u rujnu, no stigli smo i uživati u suncu i plavetnilu mora i neba (uz tek malčice bure i +5 stupnjeva), a i prošetali smo se sa prijateljima po kanjonu V. paklenice do Anića luke (cca 1 sat hoda od ulaza).

Sve u svemu, bio je to prekrasan dan, ako ništa drugo zbog sunca, mora i tišine prirode!
    )pogotovo nakon velegradskog sivila i gomile posla preko radnog tjedna ...)

Pogledajte fotke OVDJE !

Fotke su prekrasne!
    Još kad bih bila tip od planinarenja...

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

uh, a meni sline procurile - super fotke, tatek!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Obzirom da je ovo ipak roditeljski forum onda par informacija kak je bilo s klincima.

Vožnja od 2h45min im nije preteško pala (prema dolje su gledali kroz prozor, čitali, slušali muziku s nama, nazad su uglavnom prespavali čim je pao mrak ... ošamutio ih je svježi zrak i napor), za vrijeme mog pregovaranja sa vlasnicima pansiona MŽ je šetala sa njima uz obalu, posjetili su ruševine stare kule uz obalu i skupili dosta školjaka i suhih grančica koje je izbacilo more.

Poslije ručka smo išli u kanjon, Zrinki je bilo fora skupljati grančice i brojati kamenove uz građenu stazu, a Vedran se penjao na usputne stijene, bacao grane u potok i gledao kako se spuštaju niz slapove, pričali smo o alpinizmu i tražio je pogledom spitove i karabinere u stijenama ... u svakom slučaju, nije im bilo dosadno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa
    uh, a meni sline procurile - super fotke, tatek!
    I meni... naročito na ono plavo nebo (već sam zaboravila kako to izgleda )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatek, izmamio si mi lijepa sjećanja, mi smo bili jedno proljeće tamo
    obišli smo i špilju Manita peć , te Titov tunel
    morat ćemo to sve ponoviti i s djetetom

Stranica 9 od 15 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove