Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Ikonice "Ima novih postova"

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Ikonice "Ima novih postova"

Zašto mi ne funkcioniraju? I čini mi se da skroz divljaju. Pokazuju točno, pa se opet vrate na neko prijašnje stanje, nekad uopće ne reagiraju, dakle netom nakon što pogledam temu, ona i dalje stoji zaplavljena, kad kliknem da me vrati na zadnje pogledano, vraća me na ranije stanje...kako da ih sredim?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

dobro pitanje, iskreno nemam pojma
    ja se sa tim borim već mjesecima
    kad hoću biti siguran da mi ikonicu označi kao pročitanu onda kliknem na "mark this forum read" pod forum toolsima

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

to se dogadja i meni. no kad udjem u taj pdf i vidim da je sve sivo (procitano) i vratim se na glavni izbornik, tad mi pokazuje da je sve procitano, odnosno pdf je siv.

nisam skuzila jos shemu kada i kako al ju pokusavam vec par dana skuziti.

Administrator admin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Dakle, postoje tri moguća načina kako se teme/forumi označavaju kao pročitani. Zbog veličine foruma mi smo prisiljeni koristiti prvi (Cookie based) koji je najmanje "precizan". Evo više informacija o tome:

Thread/Forum Read Marking Type
    This option controls how threads and forums are marked as read.
    1. Inactivity/Cookie Based - once a user has been inactive for a certain amount of time (the value of the session timeout option) all threads and forums are considered read. Individual threads are marked as read within a session via cookies.

This option is how all versions of vBulletin before 3.5 functioned.
    2. Database (no automatic forum marking) - this option uses the database to store thread and forum read times. This allows accurate read markers to be kept indefinitely. However, in order for a forum to be marked read when all threads are read, the user must view the list of threads for that forum.

This option is more space and processor intensive than inactivity-based marking.
    3. Database (automatic forum marking) - this option is the same as a previous option, but forums are automatically marked as read when the last new thread is read.

This is the most usable option for end users, but most processor intensive.

Također, moguće da se radi o "cacheiranoj" verziji stranice, ovisno jel koristite back button u browseru ili klikate na one linkove na vrhu za povratak na naslovnu. U svakom slučaju probajte CTRL+F5 ili CTRL + klik na Refresh u browseru pa pogledajte ima li razlike.
    Posljednje uređivanje od admin : 15.03.2012. at 00:27

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

CTRL+F5 ne ili CTRL+klik na refresh ne mijenjaju ništa. Topic mi je vidljiv kao pročitan i svi topici unutar pdf-a su pročitani ali kada odem na glavnu stranicu pdf mi je i dalje označen kao da ima novih nepročitanih tema. tek nakon nekog vremena se promijeni boja. a ako kliknem na mark this forum read, onda se boja odmah promijeni.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je teško i pobrojati šta sve radi.
    Kao i daddyju, neposredno nakon čitanja, unutar PDF-a označi temu pročitanom (sve teme), ali kad se vratim na forum, PDF je označen kao nepročitan.
    To se riješi ako pritisnem Ctrl+F.
    Ali, sa ili bez Ctrl+f, ako zatvorim stranicu Foruma i opet je otvorim, nije zapamćeno zadnje stanje. Sve je opet plavo, i naravno, ako kliknem na ikonice koje me vode na prvi nepročitani post, vraća me na staro stanje i nije zabilježeno ovo što sam friško čitala.
    Kad u nekom momentu i zapamti što sam čitala (a dogodim mu se), ako popodne doma opet odem na Forum, zaboravi što sam čitala ujutro iako je već bilo zapamćeno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •