Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: reeebok easytone tenisice

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno reeebok easytone tenisice

Da li ih ima netko i kako je zadovoljan? tu ne mislim na poruke na reklamama, mišiće bez vježbe i te fore, već čitam da su se neki žalili na bolove u stopalima i da se dosta brzo troše.
    gledam si ove http://www.anpshoes.com/product_info...ucts_id=103069
    Posljednje uređivanje od willow_tree : 10.04.2012. at 21:41

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nemam reebok ali imam skechers, ove http://www.google.hr/imgres?q=skeche...:17,s:121,i:96
    meni su super ALI, u njima imam uložak koji mi pomaže da mi gležanj manje pleše. bez njega, ako ih dugo nosim, bole me gležnjevi (uložak mi je proporučio prodavač koji je bio stvarno super, totalno me oduševio svojim znanjem o tenisicama)

imam i one više zaobljene, kao MBT (imam sandale, čizme i tenisice), i isto su mi super. i dugo ih već imam i nije mi se niš istrošilo :/
    ali da stopala bole, naravno da bole, pogotovo u početku dok se ne navikneš hodati u njima. meni su jako spuštena stopala pa mi taj klackalica pokret jako paše jer mi masira spušteni svod, jest da malo boli ako pretjeram (kao danas, 3h šetnje brzim tempom s djetetom u marami) ali više bi me boljelo da sam hodala bez njih

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja trebam model za supinaciju (visoki svod), a za ovaj model ne piše za kakve je stopalo

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja imam Reebok easytone tenisice ( one koje je reklamirala Eva Mendes) i iako nisam neki sportski tip meni su ok, iako kad sam ih tek pocela nositi su mi iz nekog razloga trnula stopala u njima pogotovo kad bi zavezala vezice. Sad ih ne vezem nego ih samo onak obucem i ne trnu noge i dobre su mi.... uglavnom ih nosim na izlete, poneko nadobudno pjesacenje i do ducana. Moje misljenje je da ne vrijede puno novaca pogotovo jer su ovdje mislim oko 600 kn ... meni ih je sister kupila u Americi za 200,00 kn na snizenju.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ih imam dvije godine i super su mi.

Iako imam artrozu, niš mi ne trne ni ne smeta u stopalu. Meni je u njima od prvog dana kao da hodam po oblaku.

Ja sam si uzela crne, potpuno kožne.

ALI, ako gaziš prema van ili prema unutra bolje ih ne uzimaj jer one na potplatu imaju jastučić i moraš gaziti potpuno ravno da bi ti bilo udobno.
    Moja frendica koja gazi prema van je takve tenisice razvalila nakon jednog nošenja. Jednostavno su joj se izvalile prema van i više nisu bile za upotrebu. Nadam se da kužiš na što mislim .

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ih imam dvije godine i super su mi.

Iako imam artrozu, niš mi ne trne ni ne smeta u stopalu. Meni je u njima od prvog dana kao da hodam po oblaku.

Ja sam si uzela crne, potpuno kožne.

ALI, ako gaziš prema van ili prema unutra bolje ih ne uzimaj jer one na potplatu imaju jastučić i moraš gaziti potpuno ravno da bi ti bilo udobno.
    Moja frendica koja gazi prema van je takve tenisice razvalila nakon jednog nošenja. Jednostavno su joj se izvalile prema van i više nisu bile za upotrebu. Nadam se da kužiš na što mislim .
    kuzim. ja gazim na van i sve mi se brže troši sa vanjske strane pete. zato i tražim modele za supinaciju.

hvala cure, odustajem...

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

imam ih i ja i toliko su mi udobne da ih cak i po stanu nosim, svidjaju mi se jer mi drze zglob.
    ne trne nista, ne pece, ne zulja....bas su ok
    u slo na akciji sam ih kupila bijele za zlatnim, ne izgledaju izoblicene, dapace mogu se nositi u svim prigodama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •