Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: divlje vode, simanovic, ljucuc brdo, stara vodenica

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno divlje vode, simanovic, ljucuc brdo, stara vodenica

Htjela bi ovu nedjelju s Julijom na izlet na neko od sljedećih mjesta: Divlje vode, seljački turizam Šimanović, Ključić brdo, Stara vodenica. Julija će za mjesec dana imati dvije godine pa bi me zanimalo koje od ova četri mjesta bi mi preporučili. Znači cijelodnevni izlet s klopom kod njih.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kljucic brdo: nekoliko zivotinja (mislim srne, poni, divlje svinje); hrana ok (palacinke mmmm), dosta velika livada okolo (bez puno sadrzaja na njoj)
    Divlje vode: dosta zivotinja, hrana isto ok (pastrva samo ne znam love li ih sada iz onog uzgajalista nize, al kad love fine svjezeee), zgodne kucice, kolibice... mogucnost setanja na konju/poniju

drugdje nisam bila
    mala prednost za Divlje vode

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bili smo ovaj vikend s našim dvogodišnjakom u Ključić brdu - odlično mjesto - ogromna ravna livada za trčanje i valjanje po mekonoj travi, dobar tobogan i ljuljačke, zečeki u kavezima (ali ih se moža gladiti po njušklici), koza, puran, patka, guska, divlje svinje, ovce i konji. Jedina im je zamjerka hrana, konfekcijska i nimalo domaća (osim kruha), ali to nam je bio manje bitan faktor. Cijene standradne.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

thaia, da li je guzva vikendom?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Stara vodenica - birtija sa malo većim dvorištem. Imaju jarca i koze iza žice, a drugih životinja se ne sjećam.
    Hrana - srednja žalost, jeftina.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

http://izletistenovak.weebly.com/index.html

mene je krajolik ovdje oborio s nogu, ima zečića,konja i magarac i sve smo ih nahranili.
    ribu smo jeli za ručak i bila je super. imaju jako velik i zanimljv izbor hrane al se neke stvari koje smo htjeli jesti trebaju naručiti unaprijed.
    Posljednje uređivanje od emanina : 19.03.2012. at 12:23

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bila sam u divlje vode i kod simanovica. meni je iskreno to sve bezveze, al bila sam par puta dok sam bila neiskusna mama. prije djece nisam isla po izletistima pa nisam znala kako je.

divlje vode je veci kompleks, a simanovic je malo obitljesko imanje.

u kompleksu je sve onako sluzbeno, radis sto zelis i kad zelis, nemas neki program. imaju konje za jahanje sto kod sim. nemaju recimo. imaju djecje igraliste, dosta sjenica s klupama.

u obitelji je puno intimnije. vlasnici ti pokazu sve zivotinje, sta se gdje radi, staru sobu, i jos izlet u sumu na kolima s traktorom. to je bas ciljano edukativni izlet.

za hranu ne znam kako je, mi nosimo svoju i vege smo tak da nismo mjerodavani jer se na tim imanjima obicno ide jest meso

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
    thaia, da li je guzva vikendom?
    pa onako - ima ljudi (bilo je i jedno krštenje), ali je prostor stvarno toliko velik da se gužva nimalo ne osjeti.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo i mi smo na kraju bili na Ključić brdu u nedjelju i dosta nam se svidjelo. Bilo je ljudi, ali ne neka prevelika gužva. Jedino što ako hoćeš sjediti vani trebaš rezervirati stol, jer u protivnom vjerojatno moraš čekati. Mali parkić koji je super, uglavnom mi smo uživali. Jedino je klopa prosječna ali to je manje bitno.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo da i ja dam svoj osvrt na izletištima gdje smo bili: DIVLJE VODE: zanimljivo za dječicu, pogotovo divlje svinje i konjići, hrana ok, nit smrdi nit miriše. Kad malo zatopli, bude vruće jer nema hladovine po šetnicama. Kezeli: puno prostora za igru, adrenalinski park, tobogani, neke bicikle, i naravno životinje koje su ograđene. Ima prostora za igru s loptom, hrana odlična. Grešne gorice, hrana odlična, oko stola trče kokice, ima pilića za gledat i nekih ptičurina, ograđeni jeleni, super ambijent i hrana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •