Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 86 od 86

Tema: Sd - što pripremiti za odlazak u rodilište

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

al bas ti gelirani ne upijaju, pa ni nocni.

imam obilne menge, u jakim mlazovima, nema tog "modernog" uloska koji ima takvu moc upijanja. sve se razlije sa strane, do koljena.

izmedju ostalog, zasto ne stavis, ako ti je taj gelirani toliko dobar, na njega pamucni?
    tak su cure u rodilistu nosile i tak su nam i sestre savjetovale.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa stavim vatirani, ali samo prvi-drug dan. Kasnije nije bilo potrebe...
    Ja imam dosta obilne menstruacije prva dva-tri dana i meni su ti ulosci jako dobri, rijetko kada mi nesto prode. Ali obavezno moraju biti sa krilcima, oni bez ne valjaju nista.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

gdje ima kupiti onih mrežastih jednokratnih gaćica?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    gdje ima kupiti onih mrežastih jednokratnih gaćica?
    Ja sam ih kupila u ljekarni, tamo ih ima.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i u konzumu

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    i u konzumu
    u kojem, onom velikom? jučer u AM u Konzumu nije bilo :/

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam ih nasla u spanskom. ne znam koji je to..maxi?

al znam da sam prije godinu-dvije kupila u ljekarni prek puta SD. ak nema u kvartu, sigurno ima kraj bolnice.

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ima i u KOZMU, a mislim da sam vidjela i u DM-u

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jednokratnih imaju u DM.

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Imam pitaje-jeli traže potvrdu za muža i ono odijelo da ponesemo?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Traže potvrdu, barem nas jesu. Kakvo odjelo? Misliš ono zeleno bolničko? Ne, to tamo muž dobije.

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ok, imamo potvrdu od doma zdravlja gdje smo išli na tečaj, a odijelo (da, to zeleno ) još nisam kupila. Od nekih sam čula da treeba, a netko veli da ne. Možda ipak kupim, za svaki slučaj nek se nađe-da mi muža ne vrate zbog toga). Hvala koksy Čuj, ovo ti je 5000. post, wow!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eto, a cijelo vrijeme pazim kad če bit taj jubilarni i eto, ne primjetim... Hvala tebi što si primjetila

Što se tiče odjela, prvog sina sam tamo rodila prije 4,5 god i sigurno nisu tražili, drugog sam rodila prije 10 mj, muž nije stigao uć na porod ali su ga pustili odmah poslje u rađaonu da vidi sina i isto nisu tražili. Niti sam od ikog čula da traže...

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Znači oba poroda gore Ja sam prvu u Merkuru, a sad ću, nadam se, na S. Duhu, ako me ne pošalju "tamo gdje pripadam". Sestra u trudničkoj danas me jedva naručila na pregled kad je čula da sam iz istočnog dijela Zg-a

A za odijelo ću vidjeti koliko košta, ako nije skupo, kupim ga, pa ako i ne bude trebalo, lako ga dam kojoj frendici koja će rađati u rodilištu gdje ga treba kupiti i imati svoje.

Čuj, da te još pitam, imaš kakvog iskustva sa dr. Prkom? Kod njega idem na prvi pregled. Sori ako gnjavim pitanjima...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bila sam jednom na pregledu kod njega, ništa posebno. Prošla sam skoro sve doktore tamo i eto, njega smještam u prosječne, nije me se nešto osobito dojmio al od drugih žena čujem samo pozitivno mišljenje.

Neče te vratit jer ni ja ne spadam na SD, čim prođeš jedan pregled ti si, kako oni kažu, "u kući" i to je to, tamo rađaš i niko te ne može otjerat. Osim ako baš nemaš sreče pa naletiš u rađaonu kad je užasna gužva, onda te pošalju u Vinogradsku. Al to se jako rijetko događa i nema veze s mjestom stanovanja.

I ne gnjaviš, samo ti pitaj

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i ja sam s istoka 3 puta gore rađala, koksy ti je dobro rekla

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

odjelo ne treba.
    rodila sam gore prije 7 tjedana.
    potvrda treba, ako te traze.
    nas nisu, nisu stigli.
    takodjer, pripadam petrovoj :D

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i
    odIjelo

Sakura avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Evo mene, nove, opet s pitanjem..
    Čitam po nekim site-ovima da se treba ponjeti i svoj wc papir?? Dali je to slučaj i za SD??

Hvala unaprijed na odgovorima

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne.
    SD je stvarno super po tom pitanju. ima uvijek i wc papira i rucnika i sapuna i spavacica.

Sakura avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ne.
    SD je stvarno super po tom pitanju. ima uvijek i wc papira i rucnika i sapuna i spavacica.
    Hvalaaa

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ne.
    jel ovo znači da se fakat ne trebaju nositi role wc papira i sl.? Ja imam malu torbu pripremljenu, ali pola torbe mi otpada na 10 chicco uložaka i 2 role wc papira (preveliki sam potrošač istog ).
    Nego, još par pitanja..
    - spavaćice ne treba ni jednu svoju ili ipak...?
    - Koliko ručnika ponijeti, jesu li 2 dosta (pa ih muž odnosi svaki dan i donosi čiste)?
    - na popisima često piše "nešto za čitanje"... zar se stvarno ima vremena i volje za to?
    - Što je sve potrebno za bebu - jel dovoljna gaza, vlažne maramice, kremica za guzu i 10ak pelena? (uf, i to zauzme puno mjesta u torbi...)

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Molim friske mame sa SD da mi pomognu oko pakiranja. Rekli su na tecaju da odvojimo stvari za radjaonu i kasnije za sobu. Kaj ste sve stavile u tu torbu (rekli da treba biti mala, tipa ruksak, neseser)? Jel se nakon klistiranja moze oprat pa da uzmem rucnik?
    Torbu za sobu muz kasnije donese, nakon poroda?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ovako u vezi WC PAPIRA ja obadva puta nosila i oba puta mi trebali a za radjaonu su ponesi rucnik,vodu,papire od trudnoce,trudnicku knjizicu i nesto za grickanje i obvezno mobitel. poslje kad rodis muz ti da torbu za sobu-. Mozes se istusirati

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala malo janje!
    Jel treba u tu torbu za radjaonu staviti uloske i jednokratne gace koje cu obuci nakon poroda?
    Ili nas transportiraju do sobe za babinjace bez gaca pa se tamo oblacimo?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da. narocito ako ce ti curiti plodna voda, a nestane kompresa, ko sto je meni. potrosila sam paket ulozaka, a da jos nisam ni rodila.
    u travnju nisam potrosila nista svog papira, bilo je i njega i papirnatih rucnika kao i sapuna za ruke.

u 5 nakon klistira i trudova na 3min nije mi palo na pamet tusirat se. tu noc nije nitko.

u torbicu sam stavila uloske, gace, stapice, vodu, mobitel, fotic, mali rucnik za ruke, papire. koliko se sjecam, oblace nas u radajoni.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala leonisa!
    Sutra cu onda zgotovit pakiranje i preostaje cekanje dana D...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Wc papir mi nije trebao. Imala sam jednu torbu gdje su pri vrhu bile stvari za radjaonu- mobitel i voda. Kad te dovezu u sobu sestra pita gdje su ti ulosci i gaće, izvadi, nabije 4 uloskA i gaće, i tad se silazi s kolica i hoda dva tri koraka do kreveta.

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ispravite me ako sam nešto krivo skužila ...ZA RAĐAONU MI TREBA: -jednokratne gačice,ulošci,ručnik,voda,mobitel,papiri -KASNIJE MI TREBA KOFER U KOJEM SU STVARI ZA BEBU I OSOBNU HIGJENU ! SPAVAČICE NIJE POTRBNO NOSITI OD KUĆE JEL IH IMA DOVOLJNO U BOLNICI!

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Za radjaonu ti jos trebaju papuce i eventualno ako si zimogrozna carape. Ja cu si uz vodu ponijeti i jos nekaj slatko-malu cokoladu ili bananu.
    Za sobu kasnije trebas za bebu imati pelene, vlazne maramice i kremu za guzu. Bebe su u njihovoj robi, a tek kad ides doma muz ti dofura za bebu robu i autosjedalicu.
    Navodno ima spavacica, al ja sam za svaki slucaj jednu zgurala u kofer. Kroz par dana cu roditi pa ti onda iz prve ruke napisem ako jos nesto treba.

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sretno s porodom! hvala ti !

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ponesite si svakako spavačicu dvije, jer se dogodi da ih ponestane, a nova zaliha dođe tek popodne..
    ponesite si i sapun jer se može dogodit da ga nema ili ima vrlo malo.. iako vjerojatno možete tražit da dopune one kutije, ja sam imala svoj pa mi nije bilo važno.

da, za bebe treba imati pelene, ali nije hitno, to vam muž donese kasnije, a do tada se možete koristiti njihovima.

campi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

joj, mene je sve ovo sad totalno zbunilo...ja sam spakirala jednu sportsku putnu torbu u koju sam sve pometala sa vaših popisa (prva trudnoća), a sad čitam da moram odvojiti stvari za rađaonu a posebno za sobu! a ni nemam nikakvu malu torbicu, joj više me strah da ću nekaj zaboraviti ili krivo spakirati nego samog poroda!

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ok idemo još jednom - što sve odvojim za rađaonu? Dobro da sam vidjela da mi trebaju papuče, one su mi u torbi za sobu na samom dnu.. Jednokratne gace isto u rađaonu?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni su jos u radaoni dali da obucem gace i ulozak tak da je to zgodno imat kod sebe. I samo jos voda, papuce i spavacica i naravo fotic ili mobitel

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I vlazne maramice jer je wc u predradaoni koma

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •