-
Za zlevanku se pripremi smjesa kao za palačinke, znači sve odokativno,
samo malo gušća.....
Staviš npr;
Jedno jaje,
mlijeko,
malo soli,
malo šećera,
(po želji može i jedan jogurt)....
Kad se izlije u lim za pećenje (ispod staviš ili papir za pečenje ili se namasti nečime), posipa se gore kravljim sirom, ili se stavi vrhnje pa naribaju jabuke,
može se staviti i nekakav džem, isto u kombinaciji sa vrhnjem....
To je ono "recept" moje bake, prefino i jako jednostavno!
Evo slike kako bi trebala izgledati;
http://www.google.hr/imgres?hl=hr&sa...1t:429,r:2,s:0
(ova je samo sa vrhnjem)
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 16.03.2012. at 09:00
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma