-
Čitamo trenutno samo lektiru i stripove i pokoja knjiga sa strane (voli čitati, ali kako je došlo lijepo vrijeme jednostavno nemamo vremena niti on niti ja i dogodi se da stignemo samo malo navečer).
Što se tiče glazbe - obožava slušati nekakvu zagorsku kuruzu kad dođe kod mog starog, sve pjesme s CDa zna napamet, a meni se kosa diže na glavi (što ga još više veseli). Nekak smo se dogovorili da takve stvari doma ne slušamo.
Malo je prekopao naše CD-ove i jedno vrijeme nas pilio s Poguesima (konstatirao je da su to isto Zagorci, samo govore na engleskom
), a onda je otkrio i Buena Vista Social Klub pa smo to slušali jedno vrijeme (uz to je dobio i MMovu gitaru pa tambura :lol ).
Sviđa mu se još i Edo Maajka, TBF (pogotovo nakon koncerta na kojem smo bili), a vidim da mu se sviđa i Hladno pivo, Kojoti, Skunk Anansie, Dire Straits, Alphaville, Pipsi, Jinxi i sl., ali i Ekrem (kojem se trenutno ne mogu sjetiti prezimena) jer si ga je jedno vrijeme svako malo volio pustiti na youtube (srećom, smanjio je), a bome i Severina, samo nisam sigurna sviđa li mu se to toliko ili mu je veći gušt što se ja toga užasavam (makar se trudim ne pokazati užas prejako jer se bojim kontraefekta, ali očito ga ne mogu sakriti
).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma