Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Kolko spavaju vase 3-4 mjesecne bebe?

Bebica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno Kolko spavaju vase 3-4 mjesecne bebe?

Kolko preko dana i kolko nocu?

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Preko dana je spavao na cici činilo mi se tada stalno, baš spavao je po danu po pola sata jedno 2-3 puta. Noću je spavao od 21 do 07 sa dva tri dojenja između. Kod nas to spavanje nikad nije jednako čini mi se kako raste tako se i to mijenja.
    Zašto pitaš , imate nekih problema sa spavanjem?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ak se dobro sjećam, moji seu spavali 2x dnevno po 2-3 sata i noću oko 10 sati, bez buđenja.
    ali ja sam rijetka sretnica....

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Danju spava nekoliko puta od 10 minuta do sat vremena. Navečer zaspi najčešće oko 22.00, pa se budi u 2, pa u 4, pa u 6, pa u 8.
    Koji put me počasti duljim spavanjem, npr. od 22 do 5.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Danju spava 4,5 puta po vrlo kratko, ne brojim, ne gledam na sat ali nije preko 15, 20 minuta. Na meni. Noću i po 9 sati u komadu, pocica pa nastavi. Zasad. A koliko dugo će tako ne zna se

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Do trećeg meseca je znala prespavati celu noć (od 21 do 6), ali je onda počela manje sisati u toku dana jer je sve morala videti i čuti, pa se krenula buditi jednom ili dva puta noću da jede. Danju odspava oko 3 sata ukupno iz dva ili tri puta.

paulina55 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

po danu malo....jako malo...2-3 puta po 10-20 minuta.
    Noć smo imali super od 22h - 4 pa do jutra......DO PRIJE NEKU NOĆ. Onda je podivljao. Probudi se u 4 i bude budan do 6 ALI BUDAN!!!!! Neznam šta da radim . Više sam umorna i neispavana. Ne spava p danu a sada i po noći vileni!!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Po danu 3 puta po pola sata. Osim ako spava na meni, onda odvali i po 2 sata. Po noci trazi sisu svaka 2-3 sata, kao i preko dana. Iako nocu nekad i cesce. Taj ritam ima od 2. mjeseca i sad sa 7 mj je isto.

Askia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

po danu... 4 x po cca 30 min... noć od 20-20:30 do 7h sa 2 buđenja oko 1 i 4 h.. beba će imat 3 mj za 9 dana.

afrodita avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Askia prvotno napisa Vidi poruku
    po danu... 4 x po cca 30 min... noć od 20-20:30 do 7h sa 2 buđenja oko 1 i 4 h.. beba će imat 3 mj za 9 dana.
    po danu 3-4 puta po prosječno dva sata.
    po noći se budi 3 puta samo da papa i dalje spava.
    Curka je isto jako voljela spavati, a i dan danas, a i mama i tata . Nama je spavanje u krvi

Bebica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ardnas prvotno napisa Vidi poruku
    Preko dana je spavao na cici činilo mi se tada stalno, baš spavao je po danu po pola sata jedno 2-3 puta. Noću je spavao od 21 do 07 sa dva tri dojenja između. Kod nas to spavanje nikad nije jednako čini mi se kako raste tako se i to mijenja.
    Zašto pitaš , imate nekih problema sa spavanjem?
    cisto da vidim,da usporedim...moja mala skro 4 mj spava 3-4 puta na dan-po sat obicno,i nekad oko 2 sata jedan odmor..a nocu od 11-8 sa dva hranjenja...nekad jednim ali rijetko...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

bebica
    čini mi se da tvoja spava među boljima, vidiš da naši papaju po cile noći, moj sad od skoro 7 mj, jede po noći svaka dva sata i to počne od 20 h i tako do jutra u 7 h, znači po noći jedno 6-7 papanja.

paulina55 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

[QUOTE=ardnas;2084022][B]bebica
    čini mi se da tvoja spava među boljima, vidiš da naši papaju po cile noći, moj sad od skoro 7 mj, jede po noći svaka dva sata i to počne od 20 h i tako do jutra u 7 h, znači po noći jedno 6-7 papanja.

pa kako to uspiješ izgurati?? svaka čast

ti ne spavaš uopće...
    Posljednje uređivanje od paulina55 : 29.02.2012. at 23:40

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ima osjećaj da je ova najmanja u toj dobi non-stop spavala, probudila bi se za cicu i tu i tam ovak bzvz, ali ona je od 24h spavala valjda dooobrih 17 h. Ne pretjerujem.
    Dok ovi stariji nisu tako. Janko je imao duža spavanja po par puta na dan. Iva je imala kra
    a spavanja maje puta na dan...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

preko dana odspava 4-5 puta po pola sata (i to kao da ima mali tajmer u guzici: točno pola sata) s tim da je na cici svaka 2-3 sata, a navečer zaspi u 20 h i svaka 2-3 sata isto buđenje za papicu do 6 h. tada krećemo iznova... prekrasno. idealno ako treba nešto ići obaviti. nikad ne znaš kad će mu se spavati, a ne želi spavati u kolicima ili bilo gdje drugdje...

sanjam dan i noć kad će te obroke malo prorijediti...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

[QUOTE=paulina55;2084261]
    [B]bebica

pa kako to uspiješ izgurati?? svaka čast

ti ne spavaš uopće...
    Pa ja nisam ni tako umorna, ne znam valjda majčinski instikt, sreća je što se on ne budi nego samo malo promeškolji ja mu uvalim cicu on pocica i dalje spava, ne dižem ga za podrigivanje po noći.
    Nadam se da i to neće dugo, odbija dohranu pa je možda gladan.

Bebica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bebica
    aj ne strasi me,hahahah...mozda se jos okrene,ko zna-nedaj bog

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi cemo za tjedan dana napuniti 4 mjeseca i unatrag 10ak dana smo uspostavile koliku toliku rutinu koja izgleda tako da ide spavati izmedu 19:30 i 20:30h, dize se izmedu 07:00 i 08:00h(kazem dize jer se budi pa se voli izlezavati i gugutati u kreveticu ), papa uglavnom 2 puta po noci( izmedu 23:00 i 1:00 i oko 04:00). Preko dana spava 3 puta, prvo spavanje od oko 10:00 do 12:00 drugo od oko 14:00 do 15:00 i trece od oko 17:00 do 17:30h... To je sve promjenjivo iz dana u dan... Npr danas je kasnije zaspala jer mi se cini da su je poceli zezati zubici... Prije ove vise manje rutine smo imali kaos od spavanja, preko dana nije spavala ni pola sata u komadu a navecer bi bila luda od umora i jedva zaspala... Od kada je pocela redovno spavati vise uopce ne place i stalno je super volje i pricljiva... Uglavnom, preporodile smo se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •