-
nase iskustvo: sin roden s jednim zacepljenim suznim kanalicem. prvo je pocelo s krmeljicima i zatvorenim okom, a onda su zaredale stalne upale. oko crveno, nateceno. jednom mjesecno (barem) je bio na terapiji antibiotikom (tobrex mast) jer je nakon svakog brisa imao streptokok. nakon terapije bi neko vrijeme, najvise 2 tjedna bilo ok i onda ispocetka. ljecili smo se na salati. svaki dan sam mu masirala oko. jednostavno nije islo tako da je na kraju s godinu dana zavrsio na opreaciji - ugradili su mu silikonsku cjevcicu koja mu je formirala suzni kanalic. nakon mjesec dana su mu to skinuli i mi smo se svi preporodili.
inace kad gledam slike njega kao bebe bas mi bude zao jer se na svakoj vidi da mu s tim okom nije sve ok. ili je suzno, ili je crveno ili je jednostavno manje (zatvorenije). nama su rekli na salati da je bitno ljeciti antibiotikom ako bris pokaze bakteriju jer se inace mogu stavoriti dodatne priraslice u kanalicu koji je kad je zatvoren idealan za bakterije. kad bi nastale priraslice, prohodnost bi bila jos gora.
inace prije operacije su mu 2 puta prostrcavali suzni kanalic i svaki put nakon toga bi se on ponovo zacepio.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma