Moja malecka je puštena iz bolnice sa zgnječenim nosom, zato nije mogla cicati a nitko nam nije dao nikakve upute ni savjete što i kak dalje.
Sva sreća patronažna je odmah čula po disanju da nije dobro i odmah smo nabavili onu spravicu za usisivač za čiščenje nosa. I tak smo jedno mjesc dana po kojih pet puta dnevno kapali nos i isisavali zeleno da bi se na kraju se začepili i očni kanalići i pojavili se krmelji .. Kakvi jesmo bili zbunjeni krenuli čitat sve i svašta i sušat kojekave savjete.. i negdje neko spomenu mlijeko , tak da sam onakva već poluluda odlučila idemo probat tako + masirat kanaliće i upalilo , za kojih pet dana sve prošlo!!
I onda opet s godinu dana kad je krenula u jaslice nastavak sage , konjuktivitis na konjuktivitis. Liječili smo uvjek Tobrexom , u početku je djelovao brzo a kasnije jedva i sporo .. čak je ljetos i mene zarazila, završila u bolnici , pa na brisevima , vrtilo se u krug..
prvo sam kod sebe odlučila da više niš ne stavljam na oči ( i napokon nakon 5 tjedana što me pošteno namučio prošlo) odmah zatim sam odlučila da neću ni maloj davati nikakvu terapiju nego prvo napraviti briseve pa se po njima ravnat dalje..

i nekim čudom popravilo se i njoj i meni kak ne koristimo nikakvu terapiju.. ( očito smo postale imune na antibiotik)