-
moja kćer je imala problem s jednim očnim knalićem. pedijatar nas je uvjeravao da će samo proći, masirajte, ispirite s mlijekom, povremeno anibiotska krema....nije prolazilo... kad je imala godinu ili možda nešto više otišli smo kod specijaliste i tamo nas je dočekalo pitanje' MAMA,ŠTO STE ČEKALI?' . pod općom anestezijom išla je na 'propuhivanje' (mislim da se tako zove) tankom iglom se u kanalić uštrcava fiziološka pod pritiskom. obično tada opna pukne . njoj i nakon višekratnog uštrcavanja nije pukla. poslali su nas kući.
tad je mm uzeo atlase i počeo razmišljati o toj ' masaži'. on je krenuo masirati. ja sam masirala prenježno i u krivom smjeru odnosno tako da tekućina izlazi iz oka. on je to radio puno čvršće i u drugom smjeru usmjeravajući suzu unutra, prema opni. za tjedan dana opna je pukla i upala se više nikada nije pojavila.
ta kobna masaža oka pomaže, posebno kad je beba manja ali nepojmljivo nam je da bebi smijemo čvršće stisnuti rub oka.
sin je nakon rođenja imao jako upaljena oba oka .sa prošlim iskustvom mm je to rijesio za par dana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma