Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Proslava rođendana u "švicarskoj kući"

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Proslava rođendana u "švicarskoj kući"

još malo i imamo proslavu 9. rođendana

zanima me je li tko slavio u "švicarskoj kući" u maksimiru
    kakvi su dojmovi?

hvala

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što nitko nije tamo organizirao proslavu?
    niti bio ni na jednoj proslavi rođendana?

ovako na njihovim stranicama mi se čini dobro, zainteresirana sam za njih jer je proslava vani, htjela bi izbjeći zatvorene, zagušljive igraonice, kad nam već termin rođendana to omogućava

rado bi čula iskustva iz prve ruke

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jedna moja poznata je tamo radila na par rođendana i kao "osoba od struke" bila je zadovoljna načinom rada. Jedina mana je što treba pogoditi lijepo vrijeme (iako vidim i ja sada na njihovim stranicama da imaju nešto i u kući ) I ja sam svakako za izbjegavanje zatvorenih prostora kad god vrijeme dopušta, na svu sreću da postoje i igraonice tog tipa Srce me zaboli kad u proljeće dođemo na rođendan u podrumski prostor...Stoga i na tu temu igraonice za koje znam s proslavom vani su www.svicarska-kuca.com;www.tantan-kutak.com; www.baza.com.hr

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi smo bili tamo na par rođendana, vrtićkih doduše, ali možda ti pomogne.
    na livadu blizu kuće stave stolove za roditelje, malo dalje je postavljena mreža za badminton/odbojku, animatori donesu rekvizite, objasne djeci pravila. na jednom je bio trampolin za skakanje, na jednom poni i jahanje. postave i natkrivene stolove sa klupama na kojima su sokovi/grickalice/torta.
    išli su i u lova na blago sa animatorima u šumu, jedno pola sata ih nije bilo.
    organizirali su im sportska natjecanja tipa tko će prije/brže.

kako je unutra ne znam, mi smo svaki put imali sreću da je bilo lijepo vrijeme.

uglavnom, meni se svidjelo, djeci isto tako, trajalo je 3,5 sata sve skupa. jedino mi frendica kaže da je to poprilično skup sport.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nismo bili :zimski_rođkas:, ali već zamišljam roditelje kako na terasici sa stražnje strane pijuckaju kavicu i uživaju u hladovini i ćakuli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •