Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Kako se borite s umorom?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Kako se borite s umorom?

Kako se borite s umorom - kad nema šanse za najprirodniji odgovor (leć i spavat...) i kad vam se skupi i posla i djece i kuće i umora, a morate durati? Trenutno mi se nakupilo svega i umorna sam tako da se jedva vučem, niti kava ne pomaže. Samo postanem nervoznija u svom umoru, a nit vidim bolje, nit sam brža, nit mi je glava jasnija...

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dobra tema - pratim, trebam i ja ideje...

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Desetak minuta na svježem zraku ili otvorit sve prozore na kući, naročito kad je dan ovako krasan.

Lagana hrana. Meni je najgore kad se prežderem, onda mi nema druge nego bacit se u krevet.
    Ali i koja kockica čokolade nakon takvog laganog ručka čini čuda za raspoloženje.

Samo pozitiva. Dobra mjuza.

I smanji očekivanja. Ne mora sve bit po špagi. Takve ja dane jednostavno bitno preživjeti, ostavi nešto i za sutra.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pratim temu, nemam ništa pametnog za reći - trenutno sam u takvoj samo malo poduljoj fazi...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kakva ti je krvna slika, Ifigenija? Meni je: što manje željeza, veći umor. A i proljeće je tu, s njim i proljetni umor. Treba vitamina. Banana, jabuka i limunada svaki dan pomaže (ali, ne pojesti odjednom).
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 17.03.2012. at 15:28

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da, svako provjeri željezo ako te umor muči već duže.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kakva ti je krvna slika, Ifigenija? Meni je: što manje željeza, veći umor. A i proljeće je tu, s njim i proljetni umor. Treba vitamina. Banana, jabuka i limunada svaki dan pomaže (ali, ne pojesti odjednom).

Jako sam anemična, imam ono željezo 4, a onu neku vrijednost isto uduplo manje 5.9... a i spontani sam imala nedavno i vjerujem da to ima veze. Preumorna sam Kažeš banana, jabuka i limun? Evo, na šoping listi ekstra za mene kao lijek...

Pijem one trudničke vitamine (doktor rekao da ipak popijem do kraja) u kojima je 60 mg željeza, ali valjda to ne ide samo tako...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

stavim očekivanja na minimum. popijem još jednu kafu. izađem na svež vazduh. i sa čežnjom čekam veče, da popadamo...

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Magnezij 300 - odličan protiv umora, stresa...1 šumeća tabletica dnevno.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

I ja sam odustala od svega, legla, pustila djecu da odmaraju, na koncu su zaposjeli kuću sa oružjem, kutijama, maskama, malo se igrali, malo bučili, malo se svađali, ali sam ja ako ništa drugo odahnula i pregrizla. Makar mi je i dalje otić u Lidl (a moram, nemam ničeg) misija kao da na Mars moram ići... Ići ću rano u krevet ovih dana, moram doć k sebi...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja bez kave ne mogu ni glavu dići
    isto me anemija tepe
    pijem i C vitamin i limunade i zeleno lisnato i kisik, ali 4 mjeseca dok se ne primi terapija željeza veli dr da nema brzog riješenja

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Jako sam anemična, imam ono željezo 4, a onu neku vrijednost isto uduplo manje 5.9... a i spontani sam imala nedavno i vjerujem da to ima veze. Preumorna sam ..
    tek sad videh ovo. svašta ti se nakupilo - i umora, i neraspoloženja, pa i fizičke iznurenosti zbog stresa, krvarenja i hormonskog disbalansa. samo polako, nastavi sa vitaminima, odmaraj se što više možeš. meni je posle neuspešne trudnoće slamka spasa iz depre bilo planiranje postizanja fizičke forme za narednu trudnoću, briga o svim parametrima zdravlja neophodnim za to. jeste da mi se željena trudnoća nije desila još dugo, ali, pomoglo mi je to fokusiranje na lepe misli i na svoje zdravlje. jer, ja sam od onih što to često zaboravlja...

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako se radi o 2-3 dana smanjim radnje na minimum.
    Sav veš, i ostale ne hitne radnje odgodim do kad treba il može izdržati.
    Ne odem u dućan, probam iskopat za jesti što ima doma.
    Odem po djecu u vrtić i direkt doma i kraj njih na trosjedu odvegetiram popodne. Mama, može crtić, 1., 2. 3. DA! Mama , može čokolada DA! Sve sa što manje truda i trošenja energije (sve suprotno nego inače, ali ne brinem jer sam tako ponekad izgurala dane kad mi se činilo da stvarno više ne mogu) i tako dok ne dođe MM.
    Djeci naručim pizzu, ja se probam natrpati nečeg zdravog, laganog i brzo gotovog (salata s tjestom i slanutkom, kukuruzom iz konzerve i malo povrća).
    Kad dođe MM odem u šetnju i na kratku kavu SAMA, a dok su bile bebe otišla bih ravno u spavaču i nakon 1h bil anova žena, ali sad se ne mogu tako brzo opustiti da popodne zaspem , a i postoji šansa da šmugnu do sobe i probude me pa odem van.
    Dio tvog stanja sad je sigurno itzv. proljetni umor, a za to stvarno pomaže izložiti se malo više suncu i svježem zraku + neki dodatak hrani tipa Spirulina.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajd i vitamin B12 provjeri... ako treba i privatno, ako ti dr. op ne da uputnicu. Važan je za resorpciju željeza. Što više trošiš željezo, trošiš i B12.
    Godinama se borim s anemijom, kad sam krenula na terapiju željezom, B12 se srušio, da sam ga u injekcijama dobivala. Zapravo tek, nakon te injekcije osjećala sam se neumorno. Pravi doping!

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Super informacija - hvala!!!!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nije za sve, ali za nekoga će možda biti ok:

Moja kombinacija je Aktival Q10 + omega3, ali treba imati u vidu da sam ja ipak klimakterična baba, he he he... Preferiram odmor, ali ne mogu si ga baš uvijek priuštiti.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam nakon 5 godina trudnoća i dojenja popila jednu turu omega twin epa i to mi je jako pomoglo. Jako skupo.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mučilo me isto, izbacila sam višak hrane, kavu i nisam cijele noći budna.
    Ujutro i popodne punim baterije pijući zeleni čaj i uživam u tome, kava mi više nije potrebna.
    Prehranu već mjesecima prebacujem na što zdraviju, ide polako.
    Kupila sam spirulinu u tableticama da nadoknadim manjak vitamina, nakon jela popijem 33kapi citrofita koji me osvježe i daju energiju.
    Ajde do vježbanja još baš i nisam stigla, ali nazire se i to.

Osjećam da me je izbacivanje kave i loše prehrane, preporodilo, a ostalo mi pripomaže što psihički što stvarno.
    Nije da je super lako, ali nije niti toliko teško.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

kao i oka dala bih prednost zelenom caju, a izbacila kavu. ujutro skuham pola litre zelenog ili bijelog caja (aromatizirani, iz kuce zelenog caja, jako fini ) i to me drzi vise od pola dana.
    spirulinu sam takodjer koristila kad nisam imala snage niti jesti i ona djeluje brzo i odlicno. ne bi je preporucila kao trajnu terapiju, samo za izlazak iz krize.
    takodjer sam povecala unos proteina i to u medjuobrocima (mala konzerva tune, zrnati kravlji sir, jedno jaje i sl.) to mi je savjetovala moja doktorica koja je protivnik multivitamina i spasila me. u kratkom roku mi se smanjio osjecaj umora.
    sad idem na pilates 3x tjedno i to me ispuni i relaksira kao 2 sata spavanja.

ne znam koliko su ti tudja iskustva upotrebljiva. svi smo mi razliciti i ne pasu nam iste stvari niti podjednako utjecu na nase tijelo. meni spavanje nije rjesavalo umor, a to je prvi i najcesci savjet koji sam dobivala sa svih strana.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kad sam jela sladoled,onda je i on bio dobar za to, a i čokolada.
    Kad sam bila puno mlaža najbolje mi je pasalo crveno voće,

sada padne šetnja ak stignem od klinaca.

kavu ne pijem nikada.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

I ja mislim da mi crna kava šteti, al sam lokala jer nisam znala kako drugačije da progledam, a u konačnici samo sam nervozna. od sutra - zeleni čaj.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja se dizem maticnom mljeći.ova godina na faksu mi je pocela beznadano.umorna konstantno.na poslu s klincima doma sa svojom.dizanje ultra rano.kucanski poslovi-i jbg kaj mog navecer???ništa.
    uzmem knjigu.vrtim ju.procitam nesto.nemam pojma sto sam procitala.

Onda skuzim da takvim tempom necu dati godinu, da cu se unistiti do kraja.MM veli pa jeb.. ga ti si stalno umorna.

a jesam.

i onda mama ko iz vedrog neba UZMI MATICNU MLJEC. I funkcionira, nema umora i kao da mi je koncentracija ultra bolja.

pokusaj.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Maticna mlijec je zakon! Ali ja se, ocito, napajam solarnom energijom jer kad dodem do one tocke da bi plakala od umora, samo izadem na balkon, viknem susjedi nek kuha kavu, pa kod nje u dvoristu zasjednem i pustim da me Sunce napuni energijom. I ko nova sam!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nije za sve, ali za nekoga će možda biti ok:

Moja kombinacija je Aktival Q10 + omega3, ali treba imati u vidu da sam ja ipak klimakterična baba, he he he... Preferiram odmor, ali ne mogu si ga baš uvijek priuštiti.
    To je slično Supradynu?
    I ja sam malaksala zadnjih nekoliko dana, a i muž mi se žali. Treba uzeti u obzir i promjene vremena (a tu, mislim, nema pomoći osim strpljenja).
    NIje ni meni pomagala kava, ali ni - zeleni čaj.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

...svježi zrak
    - banana, jabuka, limun
    - zeleni čaj
    - spirulina
    - željezo plus vitamin B12
    - matična mliječ
    - omega 3 i qoenzim q10
    - magnezij
    - sunce....

...zasad,,,

Sve korisno, kad vidim ovakav topic u početku se razveselim, a onda nakon liste, koja se nastavi u nedogled, sve mi se zbrčka.
    Ko u dućanu, kad imaš 28 zubnih pasti na izbor

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ne znam radim li ja nesto pogresno? meni je zeleni caj bljeeeeeeeeeeee, a volim biljne cajeve (kamilica, menta, trave).

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    ...svježi zrak
    - banana, jabuka, limun
    - zeleni čaj
    - spirulina
    - željezo plus vitamin B12
    - matična mliječ
    - omega 3 i qoenzim q10
    - magnezij
    - sunce....

...zasad,,,

Sve korisno, kad vidim ovakav topic u početku se razveselim, a onda nakon liste, koja se nastavi u nedogled, sve mi se zbrčka.
    Ko u dućanu, kad imaš 28 zubnih pasti na izbor
    Lako bih te savjetovala sa zubnim pastama, ali za umor ni ja nemam pojma

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam radim li ja nesto pogresno? meni je zeleni caj bljeeeeeeeeeeee, a volim biljne cajeve (kamilica, menta, trave).
    Šta ti smeta: gorčina, miris,...?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    i sa čežnjom čekam veče, da popadamo...
    i ja svaki dan sa čežnjom čekam večer
    i onda mi se dogodi, kao noćas, da četverogodišnjaka nosim do 4 ujutro jer ga nešto muči (a tata mu nije dostojna zamjena), pa taman zaspi i onda me popiša (jer neće ići u wc), pa mijenjaj posteljinu... i tako dođe jutro, a ja spavala maksimalno dva sata
    umorna, mrtva... ma podgrijani leš koji hoda, eto

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hm. miris gorcina kao takva mi ne smeta, pijem caj bez secera. ovaj mi je koma i sa secerom, i ne mogu se nacuditi koliko ga ljudi piju (i uzivaju u njemu). ne znam u cemu je stvar

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

e, apri, tako je i meni bilo, suosjecam

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

poooooduuugoooo tuširanje
    Puno vode i limuna bez šećera
    mega daily one-dodatak prehrane za sportaše u biljnim ljekarnama
    Sretno!

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

probaj sa aromatiziranim zelenim. prefino. frendice koje ne vole piti caj, kad dodju kod mene ga piju jer je stvarno fin.
    treba ga ispravno dozirati, ako je voda prevruca ili se ostavi predugo namakat, postane opor, tada ni meni nije dobar. bjeli je puno blazi i ljekovitiji

bas mi je dobro citati ovakve postove da zakljucim kako smo svi jako razliciti. kad bi ja sva premorena izasal na sunce popiti kavu, pala bi na pod prije nego bi popila prvio gutljaj kave. mene sunce puni pozitivnom energijom samo kad sam odmorna, u obrnutom slucaju me jos vise iscrpi

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hm. miris gorcina kao takva mi ne smeta, pijem caj bez secera. ovaj mi je koma i sa secerom, i ne mogu se nacuditi koliko ga ljudi piju (i uzivaju u njemu). ne znam u cemu je stvar
    X!
    Sam zeleni mi je bljak!

Ali zato je zeleni čaj s metvicom, kako ga piju u Maroku mljac!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

stvarno super savjeti

a sad ja molim jedan koji ne traje dulje od 5 minuta dnevno, ima trenutni ucinak, ukljucuje posao, kucu, klince, trudnocu...
    nudim i nagradu

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

noge u zrak!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Menta je općenito dobra za dizanje koncentracije, trebalo bi ga pit ujutro, izbjegavat popodne.
    Ko se koristi homeopatijom i to treba preskočiti.

Ja se mučim uhvatiti novi, bolji ritam.
    Navukla sam zimi 5 kila, barem. Nikad mi se to do ove zime nije dogodilo, aaaaaa

Trbuh mi je ogroman ko da sam trudna, zapravo od trudnoća nikad nije ni nestao
    a ja nikad napravit trbušnjake. Nije mi do estetike, mislim, ne bi mi bilo mrsko imat vitki trbuh, al počela sam se budit ujutro i u noći sa utrnjenim prstima, od malog prema palcu, kad napravim nekoliko vježbi za abdomen, ubrzano se vraća osjet dodira u prste. Imam i inače loše d5ržanje

Od jutros sam počela vježbati.

Jutros 4 minute. Nemojte mi se smijati, sutra ću 8, pa 10 i tako. Ako me uhvati upala mišića, ja ću se odmah poštediti

A to ne mislim da bi mi bilo dobro.

Ne znam kako vratiti kilažu u pristojno stanje, mogla bi ja skinit i 10 kg i da sam još uvijek taman, ne bi bila mršava. Htjela bi bar ovih navučenih 5

A ritam mi je bio ove zime ajme.
    Neispavanost kronična, neredan život baš

Volim čaj, imam med, cvjetni prah i propolis, mat.mliječ nemam još...nit novaca za skuplje pripravke

Za početak ulažem u salate, pokušavam izbacit prženo, kruh, ah kruh, a pečem ga...dakle, manje nezdravog, više svježeg...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    i ja svaki dan sa čežnjom čekam večer
    i onda mi se dogodi, kao noćas, da četverogodišnjaka nosim do 4 ujutro jer ga nešto muči (a tata mu nije dostojna zamjena), pa taman zaspi i onda me popiša (jer neće ići u wc), pa mijenjaj posteljinu... i tako dođe jutro, a ja spavala maksimalno dva sata
    umorna, mrtva... ma podgrijani leš koji hoda, eto

Da, poznato mi je...

Cura je imala gripu 10 dana, i svaka noć nam je bila cirkus, a ja ujutro na posao 9-17h, puni tempo.....10 noći spavanja po max. 2-3h...

Da dodam, odlično je to za liniju, mršavija sam nego prije trudnoće...pala sam 3 kg u 10 dana...taman za ljeto...
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 19.03.2012. at 11:58

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

jedan od najboljih lijekova za umor mi je - spavanje. par dana za redom, minimalno 8h spavanja u komadu.
    prema potrebi, i popodnevni komad - muž odrađuje obaveze po kući.

potpis na makitu za vježbanje.

ifigenija, ako imaš mogućnosti, idi do svojih na izlet od 2-3 dana. bez djece, bez muža.
    i tamo se naspavaj ko čovjek ako kod kuće već ne možeš

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joj la_mama, kak si ti meni super!
    LOOOOL
    "minimalno osam sati u komadu"

a da djecu pošaljem u internat?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja stavljam malo meda i limun i prefini mi je

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja od očaja ovih dana trpam u sebe sve čega se sjetim - od svježeg matovilca i cijeđenog limuna preko tableta Omega 3 i spiruline do šumećeg magnezija, kalcija, željeza, čega god se dočepam. Krvna slika u granicama normale. Već se drugi tjedan oporavljam od gripe, i ja i djeca, a i prije nje sam bila u nekoj kraćoj virozi, imunitet vjerojatno na samom dnu, umor kroničan i inače, sad posebno. Kao što Apri kaže - hodajući leš. Čak sam i dosta spavala prošli tjedan (srećom je mama uskakala s klincima), jer se jednostavno nisam više mogla održati na nogama. Sad je nekoliko dana malo bolje, tek toliko da ipak počinjem raditi i nešto više od pukog preživljavanja. Kažem to jer valjda neka nada postoji da se čovjek nekako oporavi. No činjenica je da neće proći samo od sebe, bez da si ipak negdje ukrademo vremena za odmor. Bolje ukrasti, ako se ikako može, dok još funkcioniramo, jer se u protivnom bolest za to pobrine pa nas prisili na odmor (kao mene gripa - ne sjećam se da sam se ikad lošije osjećala i teže se oporavila od "sezonske" bolesti, vjerojatno baš zato jer sam već bila na rubu snaga).
    Možda bi nam bilo bolje svima da smo ubile oko na 5 minuta umjesto da smo se ovdje jadale jedna drugoj .

Držite se, bit će bolje.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a jel mogu trudnice zeleni čaj piti?

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

makita, ako imas volje vjezbati dulje (mjesec, dva, tri) a kratko, probaj Jillianin "30 day shred". Umjesto svakih 10 dana novi ciklus, sogorica i ja smo vjezbale jedan po mjesec dana. nakon tri mjeseca rezultati su zbilja ocigledni, a nije da smo se izmucile.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    ja stavljam malo meda i limun i prefini mi je
    hm. aj probat cu, treba sad to sto imam doma popit. nekako :D
    Posljednje uređivanje od Storma : 19.03.2012. at 13:11

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

makita, ako imas volje vjezbati dulje (mjesec, dva, tri) a kratko, probaj Jillianin "30 day shred". Umjesto svakih 10 dana novi ciklus, sogorica i ja smo vjezbale jedan po mjesec dana. nakon tri mjeseca rezultati su zbilja ocigledni, a nije da smo se izmucile.
    Malo sam poguglala

ubi me ova rečenica
    It's very difficult in the beginning because you will be so sore, it will hurt to live. Jillian says work through the pain. Do not stop or wait until the soreness subsides, and you will be amazed at the change in your body in just a week.

Read more: How to Do Jillian Michaels 30 Day Shred | eHow.com http://www.ehow.com/how_5363883_do-j...#ixzz1pZE7FJ8O

nisam spremna, pored sadašnjeg ritma još bolovati od upale mišića.

Zato i želim početi vježbati sa minimalnom količinom vježbi i kratkim trajanjem da se polako ubacim u neku mini formu.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

je, zato ja nisam isla 10 po 10 dana, nego mjesec dana jedan ciklus i to polako. prvi put smo vjezbale valjda 5 min, i mislile da nikad necemo moci sve to napraviti ))))
    upalis, lagani tempo, i koliko ide, ide. ona valjda 50 kom u minuti, ja deset, sta sad :D bitno da su pravilno odradeni sama si odredis tempo.
    meni se svidjelo jer ukupno (sa zagrijavanjem i hladenjem) vjezbas 30-ak min, i kombiniras razlicite vjezbe i tempo. ja nisam mogla niti jedan sklek napraviti, a i puno vjezbi koje su u tom polozaju, no s vremenom je sve doslo na svoje. iz naseg iskustva, definitivno gubis konfekcijski broj i, sto je u biti vaznije, ne mrsavis koliko se topis. i razina energije je puno visa.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    joj la_mama, kak si ti meni super!
    LOOOOL
    "minimalno osam sati u komadu"

a da djecu pošaljem u internat?
    pa ne svaki dan, nego kad osjetiš da padaš s nogu.
    i taj dan muž organizira djecu, gdje god da trebaju ići.

kad on pada s nogu od umora, pustim ga da odspava svoje i odmori.
    kad ja padam s nogu od umora, on to isto učini za mene.
    pa valjda je to neki minimum kojeg možemo učiniti jedno za drugo.

nije to neki beskonačni period, govorim o par dana -
    eto meni barem se i u tih par dana stvarno napune baterije.

ovo što si spomenula prije par postova kod nas nije slučaj.
    naši klinci u većini slučajeva prespavaju cijelu noć - ili u svojim, ili našim krevetima, svejedno.
    izuzetak su noći kao ova prošla gdje smo dežurali zbog temperature.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Pratim i nadahnjujem se
    Pravo za reć ja sam umorna jer si luftam mozak do kasno navečer, ono, dani su mi prepuni i onda dolazim k sebi. Loša strategija... Kadgod sam van sebe od napora, ja tako dudim, umjesto da se sručim u krevet čim mi se pruži prilika. Zatefterit ću si mentalnu notu o tome... inače i mene sunce ubije... ako sam umorna.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

je, zato ja nisam isla 10 po 10 dana, nego mjesec dana jedan ciklus i to polako. prvi put smo vjezbale valjda 5 min, i mislile da nikad necemo moci sve to napraviti ))))
    upalis, lagani tempo, i koliko ide, ide. ona valjda 50 kom u minuti, ja deset, sta sad :D bitno da su pravilno odradeni sama si odredis tempo.
    meni se svidjelo jer ukupno (sa zagrijavanjem i hladenjem) vjezbas 30-ak min, i kombiniras razlicite vjezbe i tempo. ja nisam mogla niti jedan sklek napraviti, a i puno vjezbi koje su u tom polozaju, no s vremenom je sve doslo na svoje. iz naseg iskustva, definitivno gubis konfekcijski broj i, sto je u biti vaznije, ne mrsavis koliko se topis. i razina energije je puno visa.
    Sklekovi, što je to?

Mogla sam i pitat, sklek, 1 sklek, što je to?

Ja kao da nemam ni kosti ni mišiće da se drže u tom položaju.

Lastane, pomozi

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •