Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: rota virus

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Imamo situaciju: cijeli prošli tjedan kod nas su spavale moja frendica i njene curice, a preko dana su boravile kod svoje sestre, donosno tete koja ima dečka od godinu dana.
    U petak je mališan zakurio, završio na hitnoj, proveo tamo petak noć i subotu cijeli dan. Utvrđen je rota virus.
    Frendica je s curkama jučer otišla, sinoć i jutros su i curke povraćale.

Pitanje: da li ima šanse da moja cura izbjegne infekciju? Sve se nadam da će(mo) ju izbjeći jer nismo bili u kontaktu s nikim od zaraženih u akutnoj fazi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo situaciju: cijeli prošli tjedan kod nas su spavale moja frendica i njene curice, a preko dana su boravile kod svoje sestre, donosno tete koja ima dečka od godinu dana.
    U petak je mališan zakurio, završio na hitnoj, proveo tamo petak noć i subotu cijeli dan. Utvrđen je rota virus.
    Frendica je s curkama jučer otišla, sinoć i jutros su i curke povraćale.

Pitanje: da li ima šanse da moja cura izbjegne infekciju? Sve se nadam da će(mo) ju izbjeći jer nismo bili u kontaktu s nikim od zaraženih u akutnoj fazi.
    Rota virus , ko rota virus.
    kod nekog moze biti intenzivno, kod drugog par stolica cudnog mirisa i to je to.
    E. je bila izlozena roti ( djeca u sobi sa njom) kod svake od tri hospitalizacije , u dobi od 1 mj., 7 mj. i 2,5 god.
    i nikad ju nije dobila unatoc blizini i posebnim okolnostima.
    Uglavnom , rota nije nesto specijalno opasno zbog cega bih se uzrujavala kod veceg djeteta u dobrom stanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •