Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Dali je tko imao POlip?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Dali je tko imao POlip?

Dali je tko imao polip,gdje i kako ga je rijesio?

Ja ga imama na malim stidnim usnama velicine oko pola cm...ginic kaze nista neuobicajeno...no ako naraste da se javim urlogu...
    ja mirne glave odoh kuci a onda moja pametna tikva ode googlat,svasta sam procitala i sada me to samo muci jer mi svasta prolazi kroz glavu...
    najvise mi je ostalo u glavi da je Polip "dobrocudni tumor" ...ma kakav god bio nije mi svejedeno...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma ne brini samo ga prati redovno i ako bi rastao doktori ce ga odstranit i to je to,a da li si imala neke simptome prije otkrivanja ili je nadjen na rutinskom pregledu?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nikakve simptome nisam imala,otkrila ga sama pri tusiranju...
    koda se samo odjednom stvorio...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Moj ti je savjet da se ostavis googla jer ces se samo bedirati i vrtit crne misli po glavi,nisam sigurna,vec ce se javiti neko iskusniji,ali ja mislim da ga mozes i sad odstraniti...

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam imla na podlaktici. Narastao mi je doslovce preko noći, samo sam odjednom ispod kože primjetila kuglicu.
    Odstranila sam ga u poliklinici Nola. Oni su ga poslali na analizu, ispalo je sve ok.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imla na podlaktici. Narastao mi je doslovce preko noći, samo sam odjednom ispod kože primjetila kuglicu.
    Odstranila sam ga u poliklinici Nola. Oni su ga poslali na analizu, ispalo je sve ok.
    to si isla privatno?...pretpostavljam...
    i koliko te cifra izasla?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da, privatno. Iznos je bio negdje oko tisuću kuna.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Da, privatno. Iznos je bio negdje oko tisuću kuna.
    napravila sam odmah i papu,pa neka ginic jos jednom pogleda pa cu vidjeti sto dalje...
    inace uvijek vjerujem samo doktorima a ne sebi koja panicari za svako sra***,pa sada ni sam nisam pametna sto da radim...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A zašto te uhvatila tolika panika? I zašto misliš da polip ima neke veze sa nalazom pappa testa?
    Ako te smeta odstrani ga i vozi dalje.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

zato sto sam isla googlat i svasta izguglala......
    ma znam da nema veze ali sam s time htjela rec da cu opet na pregled kada dode nalaz pape...

a to da mi se odstrani...ma sta ja znam,kaze dok.tek ako naraste a kud da ja nos guram...kao sto rekoh vjerujem dok.valjda on pametniji od mene...ali opet kao sto rekoh nije mi vise svejedno i nisam pametna...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    Dali je tko imao polip,gdje i kako ga je rijesio?

Ja ga imama na malim stidnim usnama velicine oko pola cm...ginic kaze nista neuobicajeno...no ako naraste da se javim urlogu...
    ja mirne glave odoh kuci a onda moja pametna tikva ode googlat,svasta sam procitala i sada me to samo muci jer mi svasta prolazi kroz glavu...
    najvise mi je ostalo u glavi da je Polip "dobrocudni tumor" ...ma kakav god bio nije mi svejedeno...
    Pa ja ne kužim ovu tvoju facu : čemu se čudiš?! Dobroćudni tumor (a tumor zapravo znači zadebljanje - bukvalno to!) je i prišt na licu! Odstrani ga ak te smeta (zapravo se ja čudim zakaj ti ga gin. nije odmah i cvaknuo...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nemoj se toliko opterećivati. Ako imaš povjerenja u svojeg liječnika, onda napravi kako ti on savjetuje i prestni googlat više.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja ne kužim ovu tvoju facu : čemu se čudiš?! Dobroćudni tumor (a tumor zapravo znači zadebljanje - bukvalno to!) je i prišt na licu! Odstrani ga ak te smeta (zapravo se ja čudim zakaj ti ga gin. nije odmah i cvaknuo...
    iskreno ja ni neznam definiciju tumora,ja ti to odmah povezem sa smrcu...ah
    a on ga nije dirao jer to nije njegov "posao" ,na nezgodnom je mjestu a on salje urlogu ako se poveca...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo Lidać, sad znaš da je tumor svako zadebljanje; bilo čir na guzi ili prišt na faci
    Odi ti to cvakni - čisto da se rasteretiš, a bome i radi estetike (hihihii) Sorry, moram se malo i šaliti.
    Znam da ti nije bilo lijepo čuti

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo Lidać, sad znaš da je tumor svako zadebljanje; bilo čir na guzi ili prišt na faci
    Odi ti to cvakni - čisto da se rasteretiš, a bome i radi estetike (hihihii) Sorry, moram se malo i šaliti.
    Znam da ti nije bilo lijepo čuti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •