Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: Tko smo to mi?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja nemam ni malo takav dojam niti osjecaj i mislim da je totalno fulano.

E sad, da malo ugnjavim, rekla si "mi hrvati" kad si izvan zemlje, znači ti podrazumijevaš građane RH, a vidiš kad se priča o natalitetu i solidarnosti meni se uvijek čini kao da se radi o tome da nam ne bi unutar zemlje pobjedili neki "drugi" elementi. Ponekad mi dođe da kažem pa ako je porodiljni pronatalitetna mjera da ne bi došli tu neki Turci raditi onda dobro ukinite meni taj porodiljni i dajte kome treba. Riskiram da zvučim "ugroženo".
    bit ce da zivim negdje drugdje...

porodiljni, realno, nije pronatalitetni faktor. nece radi njega netko imati ili neimati dijete, niti ce radi 3g odluciti ici ili neici na 3. dijete.

jedino sa cime se slazem je da je porodiljni pravo djeteta na majku (odnosno roditelje) i samo s te strane mogu na njega gledati.
    kad sam se ja rodila porodiljni je bio 6mj. (mislim da je jedan period bio cak i 3mj. no nisam sigurna) i ne vidim da je nase roditelje to sprjecavalo da nas imaju.
    da je to brutalno, je, al da ima veze s natalitetom, ruku na srce, bas i nema. moje misljenje.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 18.03.2012. at 08:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •