Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: dosadni virusi

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno dosadni virusi

evo ja opet sva šmrcava i bolesna-sindrom djeteta u vrtiću-kad god mi se on razboli evo i mene za njim-strašno je to što imam i bebača od 4 mjeseca i nadam se da će ovaj put proći bez njene prehlade.nego štos je u tome da nerazumijem zašto roditelji dovode bolesnu djecu u vrtić-pa to bi trebalo zakonom zabraniti.eto toliko

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čuj, virusne bolesti su jako često zarazne i prije nego što se ispolje simptomi bolesti.
    tako da se djeca često zaraze ne od ovih koji tebi izgledaju bolesni (moja zara je nakon zadnje prehlade kašljala 3 tjedna, ali nije bila ni bolesna ni zarazna nego je izbacivala šlajm), nego od onih koji ti izgledaju zdravi, a već su zaraženi i razboljet će se sutra

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

A možda se ni neće razboljeti, ali prenose viruse.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma ne ljutim se ja na nikoga u našem vrtiću su tete već puno puta molile mame da ne dovode bolesnu djecu u vrtić-ne radi se samo o virusima,ali valjda žene nemaju gdje sa njima pa ih moraju dati u vrtić-razumijem ja to ali eto nekako je ispalo da smo ove godine svaku prehladu ili virus dobili baš u vrtiću

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Istina je da puno roditelja nema gdje sa dječicom u slučaju bolesti, pa ih zato dovode u vrtić. Vjerujem da bi svakom roditelju bilo draže da može ostati doma sa svojim djetetom, ali ponekad nema izbora. Ako nema baka-servisa, a na posao mora :?

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E ...,treba više poraditi na jačanju imuniteta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •