-
znojenje
d. ima 3,5 godine, primjecujemo da se uznoji kad spava. ne mora nuzno biti nocno, uznoji se i kad spava preko dana, ali samo po glavi, odnosno samo po vlasistu. nije pretoplo obucen, ima kratku frizuricu...
ima li itko slicnih iskustava?
-
Osoblje foruma
zara se uvijek probudi mokre kose.
spava uglavnom nepokrivena, lagano obučena.
ja se uopće ne brinem oko toga, zar bi trebala :?
-
ladi je kosica često mokra dok jurca okolo, posebno kod bake jer je baka utopli i nahajca stan.
nakon spavanja se probudi mokre kosice nakon što je dobrih sat ili više odnjonjala na ciki.
-
podižem, u zadnjih par dana N. je stalno znojna, kosica joj je mokra, a i tijelo joj je lagano vlažno. Doduše, stalno je i u pokretu, a i ova južina....
Po noći, najviše se znoji kad spava s nama, tada je plahta ispod njene glavice stalno vlažna, a kako se vrti vlažna je prilična površina plahte. Ne znam da li je stvar u našem madracu ili u spavanju s nama, naime kad je u kinderbetu uglavnom se ne znoji. Inače, oba madraca su hespo, ali naš ima neku deblju, malo mucastu navlaku. Malo me to već brine, pa razmišljam da je odvedem na pretragu krvi. Ima li netko da je išao malo dublje istraživati tu pojavu ili razgovarao s liječnikom o tome? Hvala.
-
Moj se T. svake noći uznoji toliko da mu nerijetko moram ručnikom obrisati kosicu i promijeniti gornji dio pidžame jer je mokar oko vrata. A stvarno ga pokrivam lagano, on se čak noću i otkrije, ne znam u čemu je stvar. Prije nego što smo izvadili mandule, jako je teško i šumno disao, pa sam nekako zabrijala da se dijete zapravo muči disati i da je zato znojan, ali sad se ništa ne čuje a opet je sav u vodi.
Kad gledam njega i sestru, ona čak i više pojede junk fooda i slane hrane, više skače od njega, kad razmišljam što ću im obući nju uvijek obučem toplije, dakle sve govori u prilog tome da bi ONA trebala biti ta koja će se jače znojiti. Jedina razlika koju kod nih primijetim je da ona pije puno tekućine, a on vrlo malo. Ne znam ima li to kakve veze, kao i to da su različitog spola (mislim, nekak mi je još prerano da za to njegovo znojenje mogu reći ah on je muško, to je zato).
Zbog njegovih prijašnjih gastroenteroloških problema iz krvi smo vadili sve što se vaditi dalo, jedino su mu našli lipemiju i anizocitozu (ako sam dobro zapamtila). Može li u tome biti catch?
-
Podižem jer i mi imamo iste probleme s znojenjem, a ne vidim neko objašnjenje, pa eto provjeravam da li se što promijenilo.
K. se znoji dosta oko vrata i uz tjeme čak i zimi. Soba je uvijek prozračna, otvoren je prozor po noći, ima laganu piđamicu i pokrivam je samo preko guze, lagano po nogicama, ali svejedno se znoji. Zanimljivo je i da taj pokriveni dio tijela nije uopće znojan.
Ima dugu kosicu, ali joj vežem po noći u lagani repić. Kasnije u toku noći se normalizira pa je sve ok, ali kad tek zaspi - sva se preznoji.
-
Podižem jer i mi imamo iste probleme s znojenjem, a ne vidim neko objašnjenje, pa eto provjeravam da li se što promijenilo.
K. se znoji dosta oko vrata i uz tjeme čak i zimi. Soba je uvijek prozračna, otvoren je prozor po noći, ima laganu piđamicu i pokrivam je samo preko guze, lagano po nogicama, ali svejedno se znoji. Zanimljivo je i da taj pokriveni dio tijela nije uopće znojan.
Ima dugu kosicu, ali joj vežem po noći u lagani repić. Kasnije u toku noći se normalizira pa je sve ok, ali kad tek zaspi - sva se preznoji.
-
Ista priča. Lavić se isto uznoji odmah nakon zaspivanja.
Ali, ako je hladnije u sobi i ne zašuškam ga sa poplunom, i nije tako strašno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma