Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Lactogyn - iskustva....

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Lactogyn - iskustva....

Jeste koristile?
    Kakva su vam iskustva?
    Dali tablete pomažu dugoročno ili samo za vrijeme pijenja?

Hvala!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

obavezno sam ih pila uz antibiotike i NIKADA nisam dobila gljivice. ja obozavam lactogyn.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam samo jednom pila antibiotik, i to prije 4g, zbog angine....
    Prije i kasnije nikad, zasad....

Meni ih je ginekologica preporučila,
    uzimala sam medazol 10 dana....
    Papa nalaz ok....

Sad sam kupila te kapsule, oralne i vaginalne.....

Kolko dugo ih piješ? Turu od 15 tableta ili dulje (čitala sam da se preporuča jedno 6tj piti ).....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja ih pila i nisu mi nista pomagale..mislim i dalje sam imala gljivice..da,kazu piti min. 6 tjedana...

Meni je bila bolja Normia...doduse nju sam pila mjesecima u kontinuitetu,pocela u trudnoci radi crijevnih problema pa nastavila i poslije..oboje je od JGL-a a ovo je probiotik za zastitu crijevne flore...
    Gljivice sam kroz cijelu trudnocu imala samo 1x (nisu vezane samo uz unos antibiotika)...za mene ogroman uspjeh...

Nedavno sam prestala piti Normiu i pocela svakodnevno piti domaci kefir....gljivetine i dalje znatno rjedje napadaju.....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

potpisujem Pinky, Lactogy u kapsulama uz antibiotik i nikad problema. Ja sam kampanjac, pila sam ih samo za vrijeme antibiotika, a ne 6 tjedana

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni tete u ljekarni zadnji put rekle da nema puno svrhe piti ih UZ antibiotike jer ti isti ubijaju i dobre i loše bakterije za vrijeme dok ih se troši i sve se vrti u krug
    ako nema poteškoća, tipa proljeva ili nečeg za vrijeme trošenja antibiotika najbolje je onda početi uzimati probiotik pred sam kraj i nastaviti neko vrijeme da te bakterije obnove crijevnu floru i zadrže se tamo

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ako ćeš tako gledati, onda niti do 10 dana nakon antibiotika nema smisla piti probiotik, a ipak nije tako. Dovoljno je napraviti razmak od 3-4 sata od anitbiotika da ih ne potamani odmah u želucu. Kad bi antibiotici ubijali sve bakterije u nama riknuli bismo. Nije to baš tako crno bijelo.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    meni tete u ljekarni zadnji put rekle da nema puno svrhe piti ih UZ antibiotike jer ti isti ubijaju i dobre i loše bakterije za vrijeme dok ih se troši i sve se vrti u krug
    ako nema poteškoća, tipa proljeva ili nečeg za vrijeme trošenja antibiotika najbolje je onda početi uzimati probiotik pred sam kraj i nastaviti neko vrijeme da te bakterije obnove crijevnu floru i zadrže se tamo

Tako i treba. Pila na oba načina, svakoko je potonji uspješniji. Također, dobar mi je i Lactogyn tekući sapun za intimno područje.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ako ćeš tako gledati, onda niti do 10 dana nakon antibiotika nema smisla piti probiotik, a ipak nije tako. Dovoljno je napraviti razmak od 3-4 sata od anitbiotika da ih ne potamani odmah u želucu. Kad bi antibiotici ubijali sve bakterije u nama riknuli bismo. Nije to baš tako crno bijelo.
    Meni je liječnik potvrdio da je bolje uzimati probiotike pred kraj pijenja antibiotika, pa sad...ma bitno ih je uzimati.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

U trudnoći sam ih pila uz konjsku dozu antibiotika i gljivice se nisu pojavile.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ne gledam ja tako, rekla teta u ljekarni
    svakome na volju, ništa nije crno bijelo
    ne može štetiti uzimati ni za vrijeme, ni nakon par sati, a ni tjednima poslije
    šteti eventualno džepu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem Pinky, Lactogy u kapsulama uz antibiotik i nikad problema. Ja sam kampanjac, pila sam ih samo za vrijeme antibiotika, a ne 6 tjedana
    ovako i ja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •