Jeste koristile?
Kakva su vam iskustva?
Dali tablete pomažu dugoročno ili samo za vrijeme pijenja?
Hvala!
Jeste koristile?
Kakva su vam iskustva?
Dali tablete pomažu dugoročno ili samo za vrijeme pijenja?
Hvala!
obavezno sam ih pila uz antibiotike i NIKADA nisam dobila gljivice. ja obozavam lactogyn.
Ja sam samo jednom pila antibiotik, i to prije 4g, zbog angine....
Prije i kasnije nikad, zasad....
Meni ih je ginekologica preporučila,
uzimala sam medazol 10 dana....
Papa nalaz ok....
Sad sam kupila te kapsule, oralne i vaginalne.....
Kolko dugo ih piješ? Turu od 15 tableta ili dulje (čitala sam da se preporuča jedno 6tj piti ).....
Ja ih pila i nisu mi nista pomagale..mislim i dalje sam imala gljivice..da,kazu piti min. 6 tjedana...
Meni je bila bolja Normia...doduse nju sam pila mjesecima u kontinuitetu,pocela u trudnoci radi crijevnih problema pa nastavila i poslije..oboje je od JGL-a a ovo je probiotik za zastitu crijevne flore...
Gljivice sam kroz cijelu trudnocu imala samo 1x (nisu vezane samo uz unos antibiotika)...za mene ogroman uspjeh...
Nedavno sam prestala piti Normiu i pocela svakodnevno piti domaci kefir....gljivetine i dalje znatno rjedje napadaju.....
potpisujem Pinky, Lactogy u kapsulama uz antibiotik i nikad problema. Ja sam kampanjac, pila sam ih samo za vrijeme antibiotika, a ne 6 tjedana
meni tete u ljekarni zadnji put rekle da nema puno svrhe piti ih UZ antibiotike jer ti isti ubijaju i dobre i loše bakterije za vrijeme dok ih se troši i sve se vrti u krug
ako nema poteškoća, tipa proljeva ili nečeg za vrijeme trošenja antibiotika najbolje je onda početi uzimati probiotik pred sam kraj i nastaviti neko vrijeme da te bakterije obnove crijevnu floru i zadrže se tamo
ako ćeš tako gledati, onda niti do 10 dana nakon antibiotika nema smisla piti probiotik, a ipak nije tako. Dovoljno je napraviti razmak od 3-4 sata od anitbiotika da ih ne potamani odmah u želucu. Kad bi antibiotici ubijali sve bakterije u nama riknuli bismo. Nije to baš tako crno bijelo.
U trudnoći sam ih pila uz konjsku dozu antibiotika i gljivice se nisu pojavile.