-
Dal je netko imao slican problem???
Pisala sam neki dan da mi bebac se pocel buditi jako cesto za jesti po noci(sad je 4 mjeseca i jedan tjedan) a prije je spavala posve ok sa mozda jedno ili dva hranjenja-uglavno ne sisa nego jede iz flasice.ALI SADA IMAMO NOVI PROBLEM I NEZNAM DAL JE ITKO IMAO TO,ako je,molim vas da podjelite samnom...Sad je pocela se buditi za flasicu svakih 40 minuta,ZNACI-CJELU NOC-SVAKIH 40-50 MINUTA....nemoguceeeeeeee....ajde,zanima je jel necija beba imala tu fazu i kaj je to i kolko je trajalo.dal da prekinem sa flasicom posto ne jede skoro nista a trazi ili da joj dajem???????????????????
-
Možda su ga počeli mučiti zubići pa je nervozniji?!
Bebe prolaze svakakve faze spavanja i nespavanja, na to se s vremenom mama ovako-onako mora naviknuti. Probaj i ti što više odmarati danju dok on spava dok ne prođe ta faza.
-
Ma nitko, ovo je jedinstven slučaj!!!
-
Smiri se malo, ženo! Hrpa dojenih beba se budi svako malo, i moja je tako. I bila sam ko zombi godinu dana, ali svi to nekako preživimo.
Ja sam svoju nastojala uspavati i umiriti na razne načine, pa često i samo dojenjem, iako sam znala da se tako ne najede, ali nekad jednostavno nisam bila u stanju ništa drugo. Ne znam šta s bebabama na flašici, ali ne čini mi se pametno davati joj bočicu svakih pola sata.....i sigurna sam da se ne budi zbog toga. Pokušaj ju umiriti na neki drugi način kad si sigurna da je sita.
-
Naravno da neces davat svakih 40 minuta, dajes po nekakvom rasporedu. Kad se budi, kao sto ti je rekla nela, nadi druge nacine umirivanja. Moj stariji je bio na flasici i budio se i vise nego ovaj mali dojeni. Samo je razlika sto sam starijeg morala nosat da ga umirim a malenom samo uvalim sisu i mir.
Dal je faza ili ne, ne znam, moj se budio do godine i pol...nisam te bas utjesila al eto.
-
Moja nije dojena-alooooooooooooooo...citas li ti da pije iz flase?????
-
IZVINITE zene al neki komentari mi idu na jetru...ovo mi je trece,prve dve su za zendibu skoro,a kad su bile bebe bile su perfektne.covjek pita..zaboravila sam do sada a nisam ni imala problema bas po pitanju hranjenja ni spanja..a vi odma isfrustrirano...znam da bum prezivela,zaboga...al pitam,mozda neko ima za reci nekaj kaj jos neznam...inace sve pet.danas smo se naspali ko ljudi...da je bar bila kratka faza...
-
A možda su smo različita djeca, pa različito reagiraju. Neki imaju troje i svih troje su cendravi i sve to, pa ti možda imaš sreće...gledaj to tako, umjesto da se ljutiš.
-
Pa alooooo shvatila sam da nije dojeni, zato sam ti i rekla da neces davati flasicu svakih 40 minuta nego ces nac druge nacine umirivanja! A usporedila sam dojenog i nedojenog da vidis da se i moj nedojeni budio pa sam ga nosala. Ajd procitaj bolje prije nego napadas.
-
sumskovce je na jednom topicu dobro napisala... ova žena bi htjela da ima bebu ON-OFF....
-
Faze - dođu , prođu, pa dođe nova...
Moja cura se tako počela buditi sa 4,5 mjeseca (do tada se budila 1x po noći za podoj). Trajalo je do njenih 15 mjeseci, u međuvremenu je prestala dojiti, i nastavila se buditi bez razlike.
Bolje je počela spavati tek kad su prošli problemi sa zubićima, i kad je prošlo puzanje i prohodavanje.
-
a kao pa ti nebi???
-
Bebica prvotno napisa
a kao pa ti nebi???

nevjerojatno.
-
-
moje "flaša bebe" su se isto često budile. ali jele su u 3.30. amen.
ako se probudi u ponoć, vratim cucu, pomazim, malo ljuljkam ako triba i u krevet. i opet tako i opet i opet. i onda boca u 3.30. pa opet ko prije 3.30. i opet. i eto jutra.
ne znam šta očekuješ? i ISKRENO se nadam da bebi ne daješ bocu svaki put kad se probude, potrebno je 3-4 sata da se ad mlijeko probavi i ne smiješ joj davati u manjim razmacima. drugo je sisa i dojene bebe, mm je lakše probavljivo.
-
da dodam, i sad nam je tako, sa 8 mjeseci
jedino što se obrok pomakao na 4 sata ujutro
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma