Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Čigra u Hypo centru - iskustva

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno Čigra u Hypo centru - iskustva

Pozz, ima tko? Pozitivna, negativna, dobre strane, lose strane???

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovo ljeto sam upoznala mamu koja tamo blizu radi i mali joj ide u Hypo u vrtić, uglavnom ona je oduševljen; sa izborom vrtića, odgojiteljicama, načinom rada i informiranošću roditelja. Detalje neznam al mi je ostalo u sjećanju njezino zadovoljstvo jer su uglavnom roditelji više manje nezadovoljni vrtićima u koje im djeca idu.
    Nadam se da sam ti bar malo pomogla.
    Neznam taj vrtić pa ti ne mogu ništa podrobnije napisati.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Znam nekoliko roditelja čiji klinci idu u taj vrtić i svi su prezadovoljni.A nećakinja ide u Čigru u NZ i tamo je super.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj bruno prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz, ima tko? Pozitivna, negativna, dobre strane, lose strane???
    mi idemo u hypo...ja sam prezadovoljna svime, kad kažem nekome da mi dijete ide u privatni vrtićm kolutaju očima jer ih ima svakakavih, ali mene je ovaj vrtić osvojio na prvu..
    samo neke od vrlina su tete jer su predivne, vlada obiteljska atmosfera jer je vrtić malen (malen brojem djece mislim tj samo su 3 grupe), sve tete i osoblje imenom znaju svako dijete, ukoliko i dođe teta iz druge grupe to je djeci isto, moj sin kada ga netko pita kako mu se zovu tete nabroji sve tete jer zaista je sa svima super
    hrana je ok, iako moje dijete je ne-jelac pa tu ne vodim poreviše brige
    odnos s roditeljima i komunikacija je odlična, sastanci su česti, konzultacije 1 na 1 tsakođer, mailom stižu sve obavijesti...
    terasa na kojoj se igraju je neprocjenjiva jer nema blata, govana i ostalih groznih stvari
    paze ne higijenu djece tako da mi je dijete uvijek čisto i uredno bez osušenih šmrklji ispod nosa npr.
    program..o tome bih mogla puno pisati pa ću ti samo ukratko reći da je sveobuhvatan da se s djecom susutavno radi, da se trude i da ih stalno negdje vode, od muzeja, izleta do placa i kazališta...
    ako imaš priliku mogu ti samo preporučiti..
    jedina mana je kaj se tete mijenjaju..naime nakon mislim 4 godine u jednom objektu teta odlazi u neki drugi (čigra ima 3), pa to bude malo tužno..nama je otišla tako jedna tetea na siget a došla je teta iz drugog objekta..no brzo se čovjek privikne na to..
    ako imaš još pitanja slobodno pitaj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •