Molim ako netko ima recept za burek sa sirom sa gotovim korama, kako se pravi, i s čine se premaže na kraju da ne izgori kora i ne bude suh!
Molim ako netko ima recept za burek sa sirom sa gotovim korama, kako se pravi, i s čine se premaže na kraju da ne izgori kora i ne bude suh!
Snorkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, evo opet burek!
Nato, sorry, nisam odoljela
a recepata za taj "burek" imas gomilu na ovom podforumu, samo upisi "burek" u pretrazivac![]()
aaaa
kad netko kaze burek sa sirom, uh..![]()
ma zezam se, ali
burek se zove jedino ono sto je s mesom, sve drugo su ti pite sa sirom-sirnice, pite sa krumpirom-krumpiruse, pita sa zeljem-zeljanice....
pita sa zeljem?pa kaj nije pita sa špinatom zeljanica :?
možda je to onda ipak špinatica![]()
Pa je, zelje ili spinat.Romina prvotno napisa
A sirnicu sa gotovim jufkama ovako pravim.
Napravim nadjev i to 500 gr mladog sira, jedna pavlaka, tri jaja i posolim.
Zatim redam jufke i mastim ih ( prokuham malo putera, stavim malo ulja i malo vode) i onda stavim smjesu, zatim preko nje stavim jedno dvije jufke, mastim i opet stavljam smjesu. Pecem na 200 stepeni nekih 20-30 min.
najdraze mi je kad neko otvori temu Burek![]()
meni mama hercegovka, pa znam da je burek burek i da ne moze biti sa sirom
a najnajnajgora mi je stvar kad dodjem negdje u ducan na cijem izlogu pise svjezi burek i kazem dajte mi jedan burek a ona meni da sirnicu
aaaaaaa
![]()
super su ti "mali bureci" od ivančice.
ima negdje recept pa potraži
CURE, NEMA IVANCICE, ALI MOŽETE SMATRATI DA JE OVAJ TOPIC ZAKLJUČAN!
Nata27, upiši burek u pretražnik - nigdje se nije toliko o njemu govorilo kao na ovom forumu.
apricot prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
burek
burek
burek
sa sirom
sa sirom
sa sirom
burek
burek
to je mantra ovog foruma
Nata, ne daj se!!
Neka ti fino objasne kako se radi burek sa sirom!!!![]()
Morate već jednom priznati da je i ta sirnica evoluirala i postala burek sa sirom. To joj je bila iznimna čast!![]()