Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Nuspojava od cijepljenja??? :/

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Nuspojava od cijepljenja??? :/

Prošli ponedjeljak je moja curka primila cjepivo 5u1, navršila je dvije godine. I tada počinju naše muke

Po preporuci doktorice sam joj odmah stavila lupocet čepić i taj dan je više manje bilo sve ok, u utorak je bila malo nervoznija i više spavala a od srijede počinje proljev (ona ga do sada nikada nije imala, jel se zapravo stalno borimo sa tvrdom stolicom) i bol u trbuhu, u četvrtak temp. 39,5, u petak idemo na vađenje krvi i doktorica nam kaže kako je sve to viroza i da se ništa ne brinemo. mislim, nije joj to prvi puta da ima virozu, ali dobro.. tep. i dalje nas prati i u petak opet proljev i povračanje, subota nastavlja tep. , skidam joj uspješno, nedjelja i dalje tep. ona u tih pet dana ništa ne jede i jedva da je nagovorim da nešto pije. u nedjelju smo išli na hitnu jel je ona bila iscrpljena i malaksala, a tamo nas bez nekih detaljnijih nalaza pošalju doma isto sa dijagnozom viroze i da je sve ok, jel je curka plakala i bacala se i on po ničemu nije mogao ustvrditi da je ona malaksala. temp. od nedjelje popodne nema, ali ona je i dalje umorna, brzo se umara, i još skoro odbija svu hranu, ali pije...

Ne znam dali je netko imao sličnih iskustava, ali kada sam i doktoricu pitala a i na hitnoj, da li je to povezano sa cjepljenjem strogo i otrešito su mi odgovorili da nije!! kako oni to mogu znat?
    Znam svoje djete i nikada nije bila ovako slaba i bezvoljna... Nisam paničar i ne skačem na svaku njezinu teperaturicu, ali sada me već tjedan dana brine...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanima me samo dal možeš provjeriti dal je slične probleme imala i prije kad se mala cijepila, možda ipak netko nekaj zna.

malo je čudno da se sve to poklopilo, ili doktori ne znaju prepoznati nadolazeću virozu, ili ne nakaj sasvim drugo u pitanju.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

do sada nije imala nikakvih nuspojava kod cjepljenja, sve je super prolazilo... ne znam... baš sam zabrinuta... sva je blijeda i stalno umorna, izađemo van u šetnju danas i ona hoda dvije minute i moram je nositit, nema snage za ništa, samo plaće... dajem još dva dana da to prođe a onda idemo dalje na pretrage

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja bi za svaki slučaj tražila vađenje krvi, da nije nekaj drugo!!

drži se i ti i ona

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne znam da li je ili nije nuspojava cijepljenja, ali znam da su sva djeca u našem kraju imala ovih tjedana potpuno jednake simptome - tmeperatura, bolovi u trbuhu, proljev ili povraćanje. Dakle hara crijevna viroza, tako da bih ipak dala glas virozi.
    Normalno je da nakon takve viroze dijete slabije jede još neko vrijeme, umorno je,...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Crijevne viroze zbilja haraju, a cijepljenje ruši imunitet, pa dijete lakše pobere virozu. Normalno je da je dijete umorno, ali ako ti se čini sasvim malaksalo, odite na hitnu, barem na infuziju.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala vam curke, zbilja se nadam da je viroza.. danas se nastavlja njezino stanje, super pije i ok jede, pa se nadam da će doći sebi, kada smo bili na hitnoj nisu vidjeli potrebu da je stavljaju na infuziju... čekam do petka, pa ako malaksalost i umor (anemična nije) ne prođe tražim dodatne pretrage

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •