-
Nuspojava od cijepljenja??? :/
Prošli ponedjeljak je moja curka primila cjepivo 5u1, navršila je dvije godine. I tada počinju naše muke 
Po preporuci doktorice sam joj odmah stavila lupocet čepić i taj dan je više manje bilo sve ok, u utorak je bila malo nervoznija i više spavala a od srijede počinje proljev (ona ga do sada nikada nije imala, jel se zapravo stalno borimo sa tvrdom stolicom) i bol u trbuhu, u četvrtak temp. 39,5, u petak idemo na vađenje krvi i doktorica nam kaže kako je sve to viroza i da se ništa ne brinemo. mislim, nije joj to prvi puta da ima virozu, ali dobro.. tep. i dalje nas prati i u petak opet proljev i povračanje, subota nastavlja tep. , skidam joj uspješno, nedjelja i dalje tep. ona u tih pet dana ništa ne jede i jedva da je nagovorim da nešto pije. u nedjelju smo išli na hitnu jel je ona bila iscrpljena i malaksala, a tamo nas bez nekih detaljnijih nalaza pošalju doma isto sa dijagnozom viroze i da je sve ok, jel je curka plakala i bacala se i on po ničemu nije mogao ustvrditi da je ona malaksala. temp. od nedjelje popodne nema, ali ona je i dalje umorna, brzo se umara, i još skoro odbija svu hranu, ali pije...
Ne znam dali je netko imao sličnih iskustava, ali kada sam i doktoricu pitala a i na hitnoj, da li je to povezano sa cjepljenjem strogo i otrešito su mi odgovorili da nije!! kako oni to mogu znat?
Znam svoje djete i nikada nije bila ovako slaba i bezvoljna... Nisam paničar i ne skačem na svaku njezinu teperaturicu, ali sada me već tjedan dana brine...
-
zanima me samo dal možeš provjeriti dal je slične probleme imala i prije kad se mala cijepila, možda ipak netko nekaj zna.
malo je čudno da se sve to poklopilo, ili doktori ne znaju prepoznati nadolazeću virozu, ili ne nakaj sasvim drugo u pitanju.
-
do sada nije imala nikakvih nuspojava kod cjepljenja, sve je super prolazilo... ne znam... baš sam zabrinuta... sva je blijeda i stalno umorna, izađemo van u šetnju danas i ona hoda dvije minute i moram je nositit, nema snage za ništa, samo plaće... dajem još dva dana da to prođe a onda idemo dalje na pretrage
-
ja bi za svaki slučaj tražila vađenje krvi, da nije nekaj drugo!!
drži se i ti i ona
-
Ne znam da li je ili nije nuspojava cijepljenja, ali znam da su sva djeca u našem kraju imala ovih tjedana potpuno jednake simptome - tmeperatura, bolovi u trbuhu, proljev ili povraćanje. Dakle hara crijevna viroza, tako da bih ipak dala glas virozi.
Normalno je da nakon takve viroze dijete slabije jede još neko vrijeme, umorno je,...
-
Crijevne viroze zbilja haraju, a cijepljenje ruši imunitet, pa dijete lakše pobere virozu. Normalno je da je dijete umorno, ali ako ti se čini sasvim malaksalo, odite na hitnu, barem na infuziju.
-
hvala vam curke, zbilja se nadam da je viroza.. danas se nastavlja njezino stanje, super pije i ok jede, pa se nadam da će doći sebi, kada smo bili na hitnoj nisu vidjeli potrebu da je stavljaju na infuziju... čekam do petka, pa ako malaksalost i umor (anemična nije) ne prođe tražim dodatne pretrage
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma