Bok, svima, ja sam nova na forumu, a nova sam i u roditeljskim vodama i posebno mi je bitna ova tema jer i sama se nalazim pred zidom i ne znam što napraviti..uskoro mi ističe prvih 6 mjeseci porodiljnog, a šef me onako u rukavicama pritišće da se već sad vratim na posao inače...(btw, imam ugovor na neodređeno)..Uglavnom, nezamislivo mi je ostaviti sinčića već sa 6 mj. radi posla, ali nažalost, nitko me ne pita..jedino što mi preostaje do vrtića je teta čuvalica ili nešto slično, s tim da bi meni takva žena trebala biti na raspolaganju svakim radnim danom barem8 sati dnevno (ja inače radim 10 h,ali poslije 3 bi mogli moji uskočiti)..daleko od toga da si tako nešto možemo priuštiti, ali si ne možemo priuštiti niti da ja ostanem bez posla, posebno jer ni muž ni ja nemamo velike plaće (4000 kn ja jer sam pripravnik i 5000 kn on). teta ne bi trebala apsolutno ništa drugo raditi osim čuvati dijete, znači igrati se s njim, presvući ga, nahraniti (nikakvo kuhanje, pospremanje i sl.), pa me zanima dal bi to moglo donekle sniziti cijenu njenog rada, obzirom da nam je 2500-3000 kn stvarno previše..ako itko ima kakvih iskustava ili da je bio u sličnoj situaciji (iliti gabuli), molim vas za pomoć.
P.S. isprike na ovom romanu, nisam mogla skratiti priču