ne, nismo se razumjele ono što sam ja htjela reći je to da se tak priča o dadiljama kao da ne zaslužuju veće plaće...za onu dadilju koja ima plaću veću od 3.000 kn vi kažete da dobro zaradi...to je strašno...

I je, svakako je moj izbor raditi kao dadilja, ali nažalost, činjenica je da je to jako nesiguran posao...dakle, kad počnem raditi znam da mogu računati na siguran posao godinu-dvije...a onda se trebam ponovno snalaziti, a k tome malo tko će svojoj dadilji placati doprinose za to kaj mu čuva dijete...

Inace, ja se bavim radom s djecom 8 godina, moja placa je daleko, daleko iznad nekakve prosjecne place dadilja, a to mogu zahvaliti samo sreći...s druge strane, radila sam i za 2.000 kn i znam kako je čuvati, njegovati i odgajati 8-9 sati dnevno tuđe dijete.

Znam da nikome financijska situacija nije bajna i da kad na kraju mjeseca platite teti čuvalici, ispada da radite samo za njezinu plaću...pa vam se onda više isplati ostati doma i uživati s djetetom sve mi je to jasno, možda bi neki od vas platili i više da mogu, ali nemojte gledati na "tete-čuvalice" kao poslugu :/