Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Tete čuvalice - cijene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

filip nikako nije prihvatio jaslice i kad je imao 2 godine imao je tetu čuvalicu koju smo tada (2006/2007 godine)plaćali 2500kn i 20 kn prekovremeno preko 8 sati na dan. tetu smo bili našli preko uspinjače. sad smo je zvali i pitali da li bi čuvala elu, pristala je i kaže da se cijena čuvanja sada kreće između 3000kn i 3500kn. planiram nazvati uspinjaču, ali bi voljela čuti i vaše mišljenje. dakle ona bi čuvala elu 8 sati, skuhala za njih dvije i ništa više. mislim da sam škrtica jer mi se 3500kn čini previše.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    filip nikako nije prihvatio jaslice i kad je imao 2 godine imao je tetu čuvalicu koju smo tada (2006/2007 godine)plaćali 2500kn i 20 kn prekovremeno preko 8 sati na dan. tetu smo bili našli preko uspinjače. sad smo je zvali i pitali da li bi čuvala elu, pristala je i kaže da se cijena čuvanja sada kreće između 3000kn i 3500kn. planiram nazvati uspinjaču, ali bi voljela čuti i vaše mišljenje. dakle ona bi čuvala elu 8 sati, skuhala za njih dvije i ništa više. mislim da sam škrtica jer mi se 3500kn čini previše.
    mamitzi mi placamo 3500 za 8 sati, pon-pet
    pronasli smo je preko agencije (ne uspinjace) gdje su nam odmah rekli da se tako krecu cijene
    i da, presretni smo s njom, a sto je jos vaznije i H (15 mjeseci) ju jako voli

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi svoju tetu plaćamo 1500 kn za 4 sata na dan. mi smo našli preko uspinjače, i izuzetno smo zadovoljni. postala nam je kao član familije. prvo je čuvala sinčića od 1.5, a kada je on krenuo u jaslice sada meni pomaže dok MM radi u popodnevnim satima sa njih dvoje.

no, imali smo JAKO negativno iskustvo, našli smo tetu (mladu, studentica na pedagoškom fakultetu) preko oglasa, naime kleptomanka ili što li, pokrala pola moga ormara (što ja nisam na vrijeme skužila jer sam bila u drugom stanju). Kako je mlada, ja sam jo dala drugu šansu i ostala bez još stvari. Kad sam sve stavila na papir, koštala me preko 3000 kn u odjeći i stvarima. Naravno da se samo jedan dan nije pojavila. No preboljela sam ja to, nego nisam preboljela što je nisam prijavla policiji, jer šta - MM ju je neki dan vidio kako šeće dijete od godinu-godinu i pol u kolicima kod inine zgrade i pitamo se da li opet radi isto i kako ljude upozoriti?!?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    mamitzi mi placamo 3500 za 8 sati, pon-pet
    pronasli smo je preko agencije (ne uspinjace) gdje su nam odmah rekli da se tako krecu cijene
    i da, presretni smo s njom, a sto je jos vaznije i H (15 mjeseci) ju jako voli
    mozes li molim te mi reci preko koje agencije ste angazirali tetu cuvalicu? ja osobno sa uspinjacom nisam zadovoljna jer smo prek njih trazili cistacice a ono kaj je doslo bilo je katastrofa....
    Posljednje uređivanje od bonizg : 10.07.2010. at 12:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •